Tanácsadás heteroszexualitásra vágyó férfiaknak


Mottó: “Nem elég heteroszexuálisnak lenni, annak is kell látszani!”

Modern életvitelünk egyik súlyos problémája, hogy elnőiesedő férfijainkra kapcsolatban számtalanszor vetül rá alaptalanul a homoszexualitás nem teljesen légből kapott vádja. Ezt megelőzendő, valóban heteroszexuális férfiként igyekszünk segíteni, vagy ahogy ők mondják, egy kis csokrot összeállítani számukra. 

Férfiként reagáljunk a vádakra!

Ha a melegség nyilvánvaló ténye ránk is árnyékot vet, férfiasan okoljunk mindig mást! Csapjunk hisztit, hogy a kormánymédia közpénzből működik, ráadásul hatalmas a gépezete, minket pedig érzékeny kis lelkünk okán már egészen korán megrémítettek a hatalmas gépezetek. Mint minden egészséges kisfiút. 

Ha azok is vagyunk, ez ne látszódjék soha!

Vigyázzunk a pasztellszínekkel! (Ha nem tudjuk, hogy melyek azok, az már jó! Ha tudjuk, akkor ez egyértelmű jele annak, hogy baj van) Sose hordjunk olyan színű inget vagy bermudát, melyről nem tudjuk majd lemosni a vádakat. Vezetés közben mindig vigyázva énekeljünk! Csajos nóták vagy musicalek kizárva! Ha énekeljük is ezeket, sose rögzítsük videóra! Ha rögzítjük is, sose kerüljön nyilvánosságra!

Ismerjük meg önmagunkat! 

Elsőre nagyon csajosnak tűnhet, de különféle ezoterikus kristálykarkötők segítségével összhangba kerülhet belsőnk azok különleges rezgéseivel. Így önmagunkkal is összhangba kerülhetünk végre, és kiderülhet számunkra is a nyilvánvaló igazság. Szerencsésebbek a házastársuk webshopjaiból is tudnak ilyesmit vásárolni. 

A túlzott maszkulinitást mutatni káros! Sokszor érezheti úgy, hogy egész lénye túlságosan csajos és feminin energiákat áraszt. Ilyenkor érthető módon próbál férfibbnak lenni a legkeményebb férfinál is és edzőteremben mindenféle furcsa gyakorlatokat végez vézna kis kezeivel, pipaszár lábacskáival. Az a fő baj ezzel, hogy számtalan, terembe rendszeresen járó, és ezeket, illetve ezeknél még sokkal jobb gyakorlatokat végző heterószexuális férfi előtt lesz nyitott könyv az Ön élete. Látni fogják, hogy még sose guggolt, húzott fel stb. Csak van egy egyetemi barát, egy pártbéli alelnöktárs, akihez meleg barátság fűzi, és tud önnek tanácsot adni azzal kapcsolatban, hogy ne bukjon le azonnal. 

Kapcsolat más meleg férfiakkal: Időnként kikerülhetetlen, hogy homoszexuális férfitársainkkal valamiféle társadalmi vagy párton belüli kapcsolatba keveredjünk. Ilyenkor ügyeljünk rá, hogy ne készülhessenek félreérthető képek, illetve ne üljünk túlságosan buzisan (buzisabban, mint ők) a kapanéikon. Különösen fontos, hogy ha saját párttársaink egyenruhában masíroznak, azokra ne gerjedünk látványosan rá!

Viccelődés a homoszexualitással: Ez lesz az a fejezet, amely bizonyára a legnehezebben értelmezhető és megvalósítható az Ön számára. Az a helyzet, hogy míg ön minden homoszexuális viccre, sanda célzásra gyomorgörccsel gondol és vad tagadással reagál, a heteroszexuális férfiak imádnak vele viccelődni. Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a férfiak közti homoszexuális aktusok elsöprő többsége heteroszexuális férfiak közt zajlik. Természetesen kizárólag verbális formában, de abban aztán nagyon. Ez az önfeledt, és teljesen felhőtlen viccelődés ön számára bizonyára idegen és furcsa lehet. Jobb is, ha nem bonyolódik bele, mert Önnek ez biztosan nem menne. Bámulna csak szótlanul a semmibe, mint pártelnök a müezzinre.

(A nyitókép pusztán illusztráció, felesleges perelni, Gábor!)


  Kurtz ezredes

8 hozzászólás

 1. csakafidesz

  Mi ez a sok baromság? Normális ember normálisan viselkedik, a buzikon többnyire látszik, hogy buzik..

 2. Jól megírt és humoros cikk, de mi az apropója?

 3. Wildschwein

  Az apropója gondolom a nemrég készült Vona Gábor-interjú, onnan lehet a kép is. Egyébként szerintem is jó a cikk, bírom az ezredes úr humorát, kár hogy sokaknak ez túl intellektuális.

 4. Vona interjú?

  Na az meg minek?

  Fizetett érte?

 5. Túlzás lenne megfellebbezhetetlenül kijelenteni, hogy a hozzászólás-szám valamiféle egyértelmű mérőeszköz, de azért 24 óra alatt 5, azaz öt db (ebből fb-szekció = 0), és az is mind igen kétes értékű, az azért mégiscsak mutat valamit, nemde?!

 6. Bocs Lupi,de ez magas labda volt.
  Igazából elgyúrcsánytam,mert a nem után kérdőjelet akartam tenni,de ez a korom miatt,nem sikerült tökéletesre.
  55 évvel ezelőtt ismertem meg a betűket. Unalmasak.

 7. Ez még mindig a jobbik eset (tehát az, amikor kérdőjelnek indul a dolog…, ám a végére klassz, egyenes felkiáltójel lesz…!)
  🙂
  P.s.: Most látom csak, hogy bejegyzésem minő mértékben kapcsolódik az eredeti írás témájához (is). 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük