Sámi rólu namkülö


Nincs sok értelme, igaz? Mi a nyavalya lehet ez? Udmurt népdal? Esetleg szépemlékű Ossian ismét ittasan koncertezett? Netán Ló Szerafin megint verset írt? Monty Python Dirty Hungarian Phrasebook? Ha annyit segítünk, hogy az Astorián volt, akkor bizonyára leszűkült a kör a pánsípos indiánokra, és hogy mennyire nem voltunk nyomon, azt bizonyítsák csak helyettünk a politikai dadaizmus magyarországi nagykövetei!

https://www.youtube.com/watch?v=Te2krEKJpGI&feature=youtu.be

A tisztesség kedvéért tegyük hozzá, hogy ezek ugyan meglehetősen röhejes, ám mégis főként a külsőségeiben kifogásolható elemei voltak a megmozdulásnak. Mindenesetre igen nagy bajban lehet a magyarországi genderszekta, ha már azt a húsz genderkomisszárt is hallhatóan külföldről kell behajóznia, akik hajlandóak a márciusi hidegben bohócot csinálni magukból. Az viszont elismerésre méltó, hogy a saját önképük szerint mindenkinél okosabb, tanultabb, műveltebb és iskolázottabb genderkomisszárok úgy kezdenek el magyarul rigmusokat kiabálni, hogy csak szerintük beszélik a nyelvet. Ha lehet is kifogásolni a húsz bohóc létszámát, az elhivatottságát és rátermettségét már aligha. Ennél torzabb ön- és világképpel már nehéz lenne élni, mégis vannak, akinek gond nélkül sikerül. Ők foglalták össze érthető magyarsággal a követeléseket.

„Miért sztrájkolunk? Azért vonulunk, hogy felemeljük a hangunkat:

Itt rögtön egy komoly fogalmi problémával állunk szemben. Hadd kérdezzek én is. Miért, sztrájkoltok?

A nők döntési szabadságáért: Minden nőnek legyen lehetősége a saját testéről dönteni. Arról, hogy hogy nézünk ki, hogy miben leljük örömünket, és HA szeretnénk, MIKOR szeretnénk gyereket. Többek között ehhez hasonló döntéseket hozni a saját testünkről. Együtt törekszünk felépíteni a beleegyezés és önrendelkezés kultúráját. A mi testünk a mi döntésünk!

Most bizonyára sokan kuncognak, de Barbra Streisandnak pont néhány napja volt szerinte közfigyelmet érintő problémája, miszerint Donald Trump miatt dagadt. Többek közt nyilván az ő és hozzá hasonló hisztérikák hatására képzelik azt, hogy a politikai ellenfelek alvás közben titkos kalóriainjekciókkal hizlalják fel a bátor feminista harcosokat. Ennek ellensúlyozására ajánljuk, hogy járjatok le ti is emelni, kedves nőtársak!

Igaz, ez egy olyan terület, ahol nem fog működni a genderelméletetek.

Odalent ugyanis gyönyörű és bivalyerős férfiak emelnek, még akár a ti teljes testsúlyotoknál is nehezebb dolgokat. Ha pedig kellően kitartóak és szorgalmasak lesztek, akkor a zsírpárnáitok bizony minden férfimesterkedés ellenére elégnek. Utána már csak az a kínzó kérdés marad, hogy melyik férfipolitikus miatt vagytok rondák.

A gazdasági önrendelkezésért: Követeljük az egyetemes alapjövedelmet, hogy a nők szegénységtől, bizonytalanságtól, és férfiaktól való gazdasági függéstől mentesen tudjanak élni. Követeljük az egyenlő fizetést az egyenlő munkáért! Ne legyen többé ingyen házimunka és kihasználás! Szorgalmazzuk, hogy az állam segítse a szegény nőket ahelyett, hogy elveszi a gyermekét!

Találós kérdés: Elméletben 1849 körül indult, gyakorlatban meg 1870 táján. Mindig félrement, mert rossz emberek kezébe került, és nem csinálták igazán. Hát persze, hogy a Valódi Iszlám az, amelyik, mint tudjuk: Békés!

Na, de majd most!

Most Finnország bizonyos kisvárosaiban komoly esély mutatkozik arra, hogy tényleg megpróbáljuk, és ezúttal nem fog meszesgödrökben végződni, becs szó! Meg hát itt vannak a robotok is ugye. A teljes gazdaság robotizálódik, míg a konyhákban alig történt erre kísérlet, szóval itt egy gyönyörűen megvalósuló utópia realizálódhat, ha jövőre tényleg sikerül elzavarni Orbánt és bandáját! Mi tényleg veletek vagyunk, de a tetteken kívül annyit ígérhetünk, hogy figyelemmel kísérjük az újabb próbálkozást.

A meglévő jogi eszközökért: követeljük az azonnali ratifikálását az Isztambuli Egyezménynek, ami a nők elleni erőszak, és a családon belüli erőszak megelőzésének és leküzdésének érdekében született.

Lehetne egy olyan csalafinta módszeretek erre, hogy például a választáson egyszerűen több szavazatot szereztek, és így a Parlamentbe is több jutna be belőletek. Ezekből aztán játszi könnyedséggel állna össze a kormánytöbbség, és azt fogadnának el végre a hülye bizottságokban, amit ti diktáltok nekik. Mit szóltok hozzá? Nem kéne egyszer így megpróbálni esetleg az érdekérvényesítést?

Reproduktív jogok: Követeljük az ingyenes és biztonságos abortuszt, elérést a megfizethető fogamzásgátláshoz, teljes elérést a sürgősségi fogamzásgátláshoz (esemény utáni tabletta), és egyetemes szexuális felvilágosítást. Megfelelő orvosi kezeléshez való hozzáférést kell biztosítani szegény és hajléktalan nőknek, akiket elhanyagolt az állam.

Impozáns terv, becsülettel végig is olvastam. A reprodukción kívül minden benne van. Ha ingyen lesz az abortusz meg az esemény utáni tabletta, akkor mire költik majd a rengeteg alapjövedelmet? Ezt ki kéne dolgozni még jobban és pontosabban, akárcsak az egyetemes szexuális felvilágosítás fogalmát. Kéne nektek pár év Szibéria, és akkor ez nem gond. Lenint is ott szállta meg az ihlet.

Az oktatásért: Követeljük a sokszínű oktatást az óvodától az egyetemig. Azt akarjuk, hogy a közoktatási rendszer és a dolgozói legyenek befogadók az LMBTQI emberekkel, segítsék elő a kritikus gondolkodást, és váljanak kulcsfontosságú elemévé a megfélemlítés, szexizmus, rasszizmus, és nemi erőszak megelőzésének.

A Prezi nem most csinál nektek hasonló óvodát? Egyetemetek meg már régóta van, a köztes teret már pofonegyszerű kipótolni, úgyhogy sztrájk helyett inkább építsétek magatoknak ilyesmiket (pusztán biológiai érdeklődésből amúgy nagyon érdekel, hogy miként szaporodhattok), ha ennyire kell a sok kis lurkótoknak.

A rasszizmus ellen: Nemet mondunk a nők bőrszín alapján történő intézményes elnyomására és megkülönböztetésére, külön kihangsúlyozva a roma lányokat és nőket.

Csalódott lettem volna, ha ez kimarad. Most már a Jobbik is alkalmas lesz talán ilyen célra, úgyhogy rengeteg harcostársatok lesz ilyen téren a magyar társadalom nemcigány részlegeiből. Azt azért ne feledjétek, hogy a bőrszín jobb emberré sem tesz. Ezt már megmondták az SZDSZ utolsó kampányfilmjében is, szóval az Orbán maradjon csak az, ami már 2002-ben is volt szerintetek!

A határok ellen: Minden nő rasszra, vallásra, és állampolgárságra való tekintet nélkül képes kellene legyen egyesülni a jogainkért való harcban. Követeljük a mozgás szabadságát és a menedékjogot! Tiltakozunk a rendőri és állami erőszak ellen a határon, és a menekülttáborokban egyaránt! Nemet mondunk a kitoloncolásra! Lebontjuk a kerítést! Az összetartó nőket sose lehet legyőzni!

Ha ez megvalósul, ígérem élőben fogom nézni. Hihetetlenül impozáns eszme a határok fogalma ellen harcolni. Talán ti vagytok az elsők a világtörténelemben, akik nyíltan meghirdetik. Hogy ez ne csak fogalmi harc legyen, kaptok részemről egy kis segítséget.

Az Astorián csak Budapest kerületeinek határai találhatók, és sztrájkkal azokat se lehet lebontani.

Érhető, ha nem a déli határszakaszon emelt magyar védvonal, vagy pláne nem az USA-Mexikó közti fal az első, amit lebontotok, de mégis kéne valami komolyabb határt keresni az V.-VIII. kerületénél, és azon gyakorolni.

A fasizmus ellen: Nem fog elhallgattatni minket a médiából áradó hangos fasiszta nyelvezet, a határ ellenőrzési rendszer, és a bevándorló ellenes politika. Itt vagyunk, hogy ellenálljunk! Nem hagyjuk a fasisztáknak, hogy utcára vonuljanak!

Sőt, az elhallgattatásukra most már egészen új módszereket kezdetek kidolgozni. Például technikai koalíció a következő, valódi választásokig. A fasizmust pedig ennyire pontosan még sosem sikerült definiálni. A fasiszta nyilván az a személy, aki beszél a médiában és őrzi a határt. Hogy nem jutott ez eddig senki eszébe még?

A transzfóbia ellen: Minden nőnek – a születéskor kijelölt nemére való tekintet nélkül – össze kell fogni! A mi feminizmusunk mindig transz-feminizmus!

Én eddig azt hittem, hogy a transzneműek transzneműek, de ilyenkor a transzneműek valahogy transznemű nővé változnak, születési nemüktől függetlenül. Ezeket is jobban ki lehetne dolgozni. Érdekelne például, hogy az ezek szerint férfineműnek született transznemű születése jogán elnyomó patriarcha-e, vagy ő inkább az elnyomó patriarchátus transznemű áldozata, akiben mélyen ott lobog a nőneműség, és a nőneműség bimbózása biztosítja azt, hogy ha a nőneműség virágba borul benne, akkor ez automatikusan száműzi a benne kavargó elnyomó patriarchát.

Az erőszak ellen: A nőgyilkosságok (többszáz nőt gyilkolnak meg naponta) és a szétterjedt nemi erőszak kultúrája (több ezer nő van kitéve szexuális zaklatásnak) nyomán gyakorolni fogjuk a jogunkat az önvédelemre! A mi testünk nem a ti harcteretek! Követeljük vissza a testünket és a bátorságot, hogy megvédjük az életünket!

Tápláltam egy nagyon halovány reménysugarat, hogy a „kómirelű kőtyual – kamórile kütyőul” verssor a végére összeáll kimerülő kutyaóllá, amely ugyan önmagában nem jelent semmi különösebbet, de legalább két értelmes szó.

Azonban nem kellett csalódnom, mert a politikai dadaizmus a végére biztosítja az igazi orgazmust.

Felesleges itt mindenféle számmal meg aránnyal bohóckodni, elég az utolsó mondat! Most már nyilvánvaló, hogy csak móka az egész, és a Kétfarkú Kutyapárt (ez mennyire patriarchális megnevezés akkor?) csak szeretne ennyire vicces lenni. Mindenesetre kimenni az utcára a saját bátorságotok visszaszerzését követelni már önmagában nagyon bátor tett. Én is csak biztatni tudlak benneteket, hogy legyetek nagyon bátrak! Már csak alig bő egy év, és nekünk rengeteg ilyen tüntetésre van még szükségünk tőletek, hogy a választáson ismét megfelelő eredményt érhessünk el az általunk preferált Fidesz számára!


  Kurtz ezredes

10 hozzászólás

  1. Megint kinyitották az bolondokházát?

  2. Mennyi lózung.
    Dolgoztak már a héten?
    Én 90 óránál tartok.
    És ellátom a háztartást.

  3. Vajon az ilyen videókról és szövegekről miért mindig a Monty Python jut eszembe?

  4. Minden nőnek legyen lehetősége a saját testéről dönteni.
    Először Én dönteném meg,akkor lehet esélye rá.

  5. Reproduktív jogok: Követeljük az ingyenes és biztonságos abortuszt, elérést a megfizethető fogamzásgátláshoz, teljes elérést a sürgősségi fogamzásgátláshoz (esemény utáni tabletta), és egyetemes szexuális felvilágosítást. Megfelelő orvosi kezeléshez való hozzáférést kell biztosítani szegény és hajléktalan nőknek, akiket elhanyagolt az állam.
    Ezt,éppen ideje lenne Afrikában,és a Közel- Keleten terjeszteni,sőt adunk lehetőséget az abortusz tabletták terjesztésére Önöknek. Sőt csodálni is fogjuk Önöket.
    Emlékmű csak a csontjaik hazahozatala után.

  6. Az oktatásért: Követeljük a sokszínű oktatást az óvodától az egyetemig. Azt akarjuk, hogy a közoktatási rendszer és a dolgozói legyenek befogadók az LMBTQI emberekkel.
    Ergo a csontig leharcolt dadus,oktassa is a fiút,vagy lányt,hogy nem jó WC-re indult?
    Az ezt kitaláló retardáltakat,meg illő lenne a saját húgyúti szerveik által termelt váladékban megtornáztatni arcilag.
    Ez most itt igen jó volt,Herr Kurtz Oberstführer.

  7. van létjogusultsága a követeléseknek.
    csak el kell olvasni az előző hozzászólót, aki húgyba verné a fejét valakinek.
    Természetes, hogy a transzklotyó, a gyerekkori nemváltoztató nevelés (mennyivel inkább a 18 év alattiak nemváltoztató műtéte) büntetőjogilag is üldözendő, a szivárványos menet jelenlegi formájával együtt.
    A családon belüli erőszak, az utcai zaklatás, a munkahelyeken a vezető beosztású nők lekurvázása (a szájával,pi*ájával jutott előre – ami persze akár igaz is lehet, de leginkább mert a tehetség, szorgalom nem mindig elég), mind mind létező problémák.
    Abban is bizonyos vagyok, hogy nem ezek a bűnronda lelkibetegek fogják megváltoztatni a világot, de annyit valóban elérnek, hogy egyre több szó esik ezekről a dolgokról. (az érem másik oldala persze, hogy az elmebajos hisztijük erős indulatokat indukál – bennem legalábbis biztosan, első látásra, olvasásra hasonlókat gondolok, mint a hivatkozott hozzászólóé – és ezért lehet, hogy összességében kontraproduktív a tevékenységük. )
    Szóval lehet (talán kell is) gúnyolódni, de tagadni a mindennapos asszonyverést, a buszos tapizást, a ‘neked kuss mert nő vagy’ hozzáállást , stb, legalábbis felelőtlenség, vakság, netán butaság, rosszindulat, gonoszság.

    +1 a családon belüli erőszakhoz : kabarétréfák és régi filmek sokasága épít az elnyomott férj nyomorára. Erről valahogy nagyon nagyon ciki beszélni, pedig ha ezek a férfiak előállnának a történeteikkel, talán ki lehetne fogni a szelet a szélsőséges feminizmus vitorlájából.

    a cikk “egyébként tetszik” 🙂

  8. Elnézem a torz pofáját ennek a fehérjehalmaznak és azt kérdem, vajon mi baja lehet ?
    Tán beszorult a tampon ??

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük