Rokker Zsoltti for president

Aki még nem múlt el húsz éves, valószínűleg nem ismeri Rokker Zsolttit, aki elmúlt, az meg valószínűleg már elfelejtette. Ezért persze nagyon utálni fognak a Mikroszkóp színpadot imádó tömegek, de sajnos így van, ilyen az élet, ez a valóság.

Most mégis kapott egy új esélyt a nagy nevettető, hiszen ha már lefele tart egy humorista pályaíve, a politikában még mindig van esély. Ami a magyar politikusoknak Brüsszel, az a lejárt szavatosságú humoristáknak a magyari közélet. Július 15-én ugyanis időközi választás lesz Miskolcon, ahol megméretteti magát Rokker Zsoltti is, eredeti nevén Erdei Sándor.

A ’90-es évek második felében feltűnt humorista olyan helyeken húzta mosolyra a szájakat, mint a Szeszélyes évszakok, Mikroszkóp Színpad, de a rendkívül mulattató Boros-Bochkor párossal is dolgozott együtt a Danubius Rádióban. Hülye fejet vágott és hülye hangon beszélt. A legviccesebb része a tájszólása volt, ami mindent elárul arról a mélységről, ahol ezek tanyáznak.

Most pedig ott tart, hogy az MSZP és a Jobbik is beállt mögé az időközi választáson, ahol független jelöltként indul. A karaktere a humor berkeiben kifáradhatott, de vannak még, akik potenciált látnak benne.

És valljuk meg, ez nem Zsoltti hibája, ezért nem őt kell számon kérni.

Erdei Sándor – hogy maradjunk az igazi nevénél – csupán elindul egy időközi választáson függetlenként, hogy önkormányzati képviselő lehessen, ehhez minden joga megvan. Korábban egyébként már próbálkozott, csak elfelejtették felvinni a szavazólapra a nevét, így nem tudtak rá szavazni. Ez most nem fog előfordulni.

Az viszont a szánalmas kategóriában említhető csak, hogy az arctalanságot immár profi szinten űző MSZP és Jobbik beállt a humorista mögé. Aki Rokker Zsolttit akarná szidni emiatt, ne tegye, ahogy említettem is, ez nem az ő hibája. Úgy látszik, hogy a büszke szocialisták és a belső zűrzavarban támolygó Jobbik nem tud saját jelöltet állítani, inkább Erdei úr lokálpatrióta programját dicsérik és felsorakoznak minden erejükkel az országos hírnevet szerző szakpolitikus humorista mögé.

Az üresség, arctalanság, inkompetencia és gyávaság tökéletes győzelme ez.

Pár éve még elképzelhetetlen lett volna, hogy ez a két párt összefog, az meg főleg, hogy közösen beállnak egy független jelölt mögé, hiszen mindkettő erősnek és kormányváltó erőnek harangozta be magát. Ehhez képest az MSZP küzd a 10 százalékért, a Jobbik lehet, hogy pártszakadást él majd meg, most pedig azt üzenik a választóiknak, hogy sajnos helyben nem tudunk megbízható és hiteles jelöltet állítani, viszont Rokker Zsoltti állati nagy lokálpatrióta, a programja ütősebb, mint a New Deal, ezért fájó szívvel, feláldozzuk óriási arcunkat és őt támogatjuk, mert az átkozott Fideszt csak így tudjuk legyőzni.

Jó ügy érdekében pedig az ember hoz kompromisszumokat. Még ha a kompromisszum nem is szól semmiről.

Azok az emberek pedig, akik még bíznak bennük és gondolkoznak – mondjuk ez a két kategória együtt egyre nehezebben áll meg – fogják a fejüket, hogy akkor tényleg ennyi volt? Ez a két párt továbbra sem tanult semmit a vereségekből, az összeomló kártyavárból, önmagukat teszik hiteltelenné minden lépésükkel.

Lassan már nem is kérdés, hogy valójában ennyit tudnak. Az üres lufi már kipukkant, és ahogy az lenni szokott, sajnos nincs benne semmi. És az sem számít, hogy ezt már jó ideje az emberek is észrevették. Emiatt természetesen a választók a hülyék, nem értik az idők szavát, csak a söpredék náci Orbán mosta szét az agyukat, a másik része meg félelemből nem szavaz rájuk, semmi sem az ő hibájuk.

A szocialisták már egy ideje eljutottak oda, hogy nem is árnyalják a képet, lassan a Jobbik is felnő a feladathoz. A program az, hogy nincs program, a terv az, hogy rohadjon meg a Fidesz, az eszközök pedig, amelyek épp adódnak a nemes célok elérésében és a struccpolitika folytatásában. Jelenleg Rokker Zsoltti támogatása.

Facebook hozzászólások

  Doktor Spider

Avatar

11 hozzászólás

 1. Avatar

  “A legviccesebb része a tájszólása volt, ami mindent elárul arról a mélységről, ahol ezek tanyáznak.”

  Ebből állt az egész kádárkori “humor”, leginkább sutka, hogy műtájnyelven játszották a hülyemagyart, akinek nincs agya, csak amolyan “huggyosjózsibácsi” aki itt meredt a don-kanyarból.
  A “humort” az ávós Komlós János “teremtette meg”, s ezek azóta sem szakítottak ezzel a legalja, ócska szokásukkal. A liberálisnak nincs és soha nem volt humora.

 2. Avatar

  “Az üresség, arctalanság, inkompetencia”

  Leginkább agyi INCONTINENCIA. Agyhúgysavömlés.

 3. Avatar

  “önmagukat teszik hiteltelenné minden lépésükkel.”

  Sosem volt hitelük.
  Legfeljebb az a közel egymilliárd, amit a SZDSZ elfelejtett kifizetni. Legalábbis nem oda fizették, ahova járt volna.

 4. Avatar

  Én sajnálom szegény embert!
  Ha nem támogatnák agyon még talán szavaznának is rá egy páran.
  Így tényleg kabaré az egész, otthon érezheti magát benne!

 5. Avatar
  vizesnyolcas

  A Zsoltiból miért lett ZsolTTi?

 6. Avatar
  Tergorbulet Szamitas Olcson

  Susu a Sarkany is jo jelolt lenne, otvozne mindazt amit az mszp kepvisel: a mesevilag, az ertelmi fogyatekossag es a multba valo revedes.

 7. Avatar

  Támogatóit minősíti. Meg a rá szavazókat…
  Amúgy, ha belegondolunk van némi esélye, mert a miskolci norvégok rá fognak szavazni.
  A nem ma barnultakra gondolok…

 8. Avatar

  Minél többen ismerik rokker zsótit, annál kevesebben szavaznak rá. Érik a bukta.
  Azért támogatják kívülről a hazaáruló pártok az ilyeneket mint ez meg márkizaj, mert később ha veszít a független jelölt, akkor azt mondják nem a mi emberünk, ha nyer akkor: a mi emberünk! Ilyen egyszerű.

 9. Avatar

  Minél többen ismerik rokker zsótit, annál kevesebben szavaznak rá. Érik a bukta.
  Azért támogatják kívülről a hazaáruló pártok az ilyeneket mint ez meg márkizaj, mert később ha veszít a független jelölt, akkor azt mondják nem a mi emberünk, ha nyer akkor: a mi emberünk! Ilyen egyszerű.

 10. Avatar
  Nyúl Béla

  Én 20-nál jóval több vagyok, és most olvastam életemben először erről a rokkerzsoltiról. Egyetlen módja van, hogy elkerüljük az ilyen szemetet: Minden alkalmat elkerülünk, hogy szemünkbe ötöljön a neve.

 11. Avatar
  Szőke ciklon

  Nem értem a felháborodást. Ez az alak pont beleillik abba a minőségbe, amit a balliberális oldal minőségnek tart. Ugyan mennyivel rosszabb, mint a Molnár, a Karácsony, a “Döbrögi”, a Mesterházy és a többi?
  A párt meg hozza a mikroszkóp színpad, az atv (kabaré? kabaré!) színvonalát.
  Ez a jelölés pedig a választó polgárok lenézése, megvetése, vidéki bunkóknak tekintése.
  Hát most sikerült egy vidéki bunkót találniuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük