A dicsőséges márciusi Pukli-felkelés története


 

Ő lesz a Megváltó. Mi már tudjuk. Alig egy nap, és jön a Forradalom! A tavasz szele új időt és új kort igér! Érkezik Pukli fehér lovacskán. A Soros-támogatta Hungaroszandersz. Mivel jövőbelátó képességgel is rendelkezünk, ezért megírtuk előre a  2016-os Nagy Márciusi Forradalom és Tanárköztársaság krónikáját.

[rule style=”rule-dotted” ]

március 30.: Vörös Hajnal, Fehér Ló. Pukli egy órára megállítja az életet, a nép egy emberként csatlakozik az akcióhoz. Az események elindulnak. Az MSZP elnökválasztásán Szanyi Kapitány kihirdeti a fegyveres harcot.

április 3.: Lerohanják Újpest felöl a várost a vörös kozákok, Szanyi Kapitány kiüríti az italboltokat, rekvirálja az összes grúz konyakot, és elindul Újlipótváros felé. Délről Kunhalmi Zsandárk Csepelről Pesterzsébetre vonulva egyesül Botka szegedi gárdájával.

április 4.: „Április négyről szóljon az ének!” A Ferenciek terét visszanevezik az ott egyesülő csapatok Felszabadulás térnek, önfeledten eléneklik a nap dicsőségét zengő egykori dalt. Megindulnak kelet felé. Balmazújvárosig ellenállás nélkül törnek előre.

április 5.: A palóc regiment Tarján felöl érkezve foglalja be Újpalotát. Eközben Kész Zoli Veszprémben szervezi a bakonyi betyársereget! Megmozdul Miskolc! Felébred Pécs! Előtör az „ötödik hadoszlop” fegyvert ragadnak a pedagógusok, a nővérek, az orvosok és a buszvezetők. Csatlakozik a MÁV. Pukli beszédet mond: „Dózsa óta nem volt ilyen csodás momentum!” Az uránbányászok megindulnak Pest felé.

április 11.: Slampoéták ünneplik a Költészet és Forradalom napját. A nap délutánján megkezdődik Buda ostroma. Könnyek között éneklik az Uránváros c. dalt, miközben sortüzeket kapnak a Gellért tér felöl, de ez nem tudja feltartóztatni őket, nem állnak meg egészen a Libegőig.

április 13.: A debreceni ellenforradalmi rongyosbrigádot Szolnoknál állítja meg a helyi lázadókból álló dicsőséges Partizánbrigád. A Forradalmat támogató román testvéreink közbelépnek, és ronggyá napalmozzák a Fidesz fészkét jelentő tiszántúli hátországot. Előrenyomulnak a Tiszáig. A Nagyállomás póznáin fideszesek lógnak, Szolnok, Nyíregyháza elkeseredett népe atrocitásokat jelent. A trafikboltokra felfestik, hogy JUDEN FIDESZES. Elkezdődik Hosszú Slukkok Éjszakája.

április 14.: Megkezdődnek az amerikai bombázások. A CÖF-öt a Dózsán lerohanják egy jobb élet reményében az ózdi cigánybandériumok. Orbán beveszi magát a titokzatos felcsúti luxushaciendára, de a 444 harci drónjai ŕádöntik. Szily László az Indexes Egység élén puszta kézzel töri ki Nárcisz nyakát. A maradék Orbán családot elfogják és a pincében lövik halomra. A dácsát lerombolják, a helyét Ángyán parasztbrigádjai beszántják. Földosztás. Mészáros Lőrincet a tömeg meglincseli. A legenda szerint a legkisebb Orbán lány megmenekült és Putyin bújtatja titokban Anasztázia Orbanova név alatt.

április 15.: A felcsúti csata. A stadionba terelt fideszesekre rárobbantják az épületet. Eközben Pesten az Az A38 legénysége fellázad és sortűzzel lövi szét a Duna parton a Parlamentet. A Gólyában a fiatal értelmiségiek serényen nyomtatjak a Gender Nélkül című forradalmi röpiratot. a Migszolosok délről várják a testvéri iszlám felszabadítási frontot. Áttörik a GYODÁt, Ásotthalmon rendezik be bázisukat. Ellenállás nélkül vonulnak Kecskemétig.

április 20.: Orbánbasi a felcsúti erdőkben védekezik maroknyi megmaradt emberével. Heller Ágnes méltóságteljes beszédet mond a rádióban mint az 5. FORRADALMI KÖZTARSASAG kinevezett elnöknője. Megalakul az Ideiglenes Bizottságot Előkészítő Forradalmi Tanács Kerekasztal.

április 21.: Jobbikos szabadcsapatok merényletet próbálnak megkísérelni Heller Ágnes köztársasági elnöknő ellen, de a lövés nem talál. Felgyorsulnak az események, a gyilkosnak szánt lövedéket felfogja az elé vetődő Kunhalmi Ágnes. A temetés harmadnap egyben tömegrendezvénnyé alakul, a Nép kifejezi gyászát és szeretetét. Demszky Gábor főpolgármester róla nevezik el a II. János Pál teret. A feldühödött tömeg ledönti a Tisza és a Bethlen szobrot, felgyújtja a Fradi stadiont.

április 26.: Lázár Jánost megtaláljak egy mindszenti tanyán bujkálva, kezdetét veszi a Felcsúti Per. A népbíróság 10 perc alatt döntésre jut, Lázárt a lerombolt Stadion mellett lelövik. Rogánt a szlovén határon fogják el. Ő is a vádlottak padján, az ítélet hasonló.

május 1.: Az első szabad „munka ünnepe”. Aznap Károlyi szobrát 30 méteres nagyságban állítják fel a lerombolt Tisza szobor helyén, mellékalakja a Forradalom Hőse, Kunhalmi Ágnes lesz. Simicska Lajos a Hazafias Népfront elnökeként fogad örök hűséget az 5.Köztarsasag miniszterelnökének, Pukli Istvánnak. Gyurcsányt a Nemzeti Színházba viszi az ünneplő tömeg, ahol elszavalja a Nincs felettünk hatalmadat.

május 8.: A Győzelem napja. Az amerikai-román-migráns ellenőrző Bizottság és a Forradalmi Kormány felszámolja az Ellenállás maradék egységeit. Az Alföldön és a Dunántúlon még szórványos ellenállási tevékenység tapasztalható, de utánpótlás híján hamar elhalnak ezek. A hónap végén álmában elszenderül Heller Ágnes, az új elnök közfelkiáltásra – a női kvóta jegyében – Gulyás Márton.

május 19.: Schilling Árpád, a Nemzeti Színház új igazgatója, díszelőadás keretében köszönti a Művészeti Akadémia új elnökét Dr. Máriást és Alföldi Róbert főtitkárt.

május 20.: Szanyi kapitány alkoholmérgezésben meghal az első gendermentes esküvőn, de az Index, a Forradalom hivatalos szócsöve az eseményt „ellenforradalmi merényletnek” írja le. Az eseményt letartóztatási hullám követi. Betiltják a jobboldali pártokat, a polgári köröket, a Fideszesek narancsszínű kerek felvarrókát kell viseljenek a ruhájukon, elkezdődik az internálás.

június 19.: Schiffer András hazafele tart egy este szülinapi bulijából az Instantból, de a Karácsony Brigád martalócai a Nagymező utcánál rátámadnak.”Áruló!!” felkiáltással megölik. Széll Bernadett másnap önkritikát gyakorol és belép a Gendersemleges Liberális Összpártba. A GLÖ a hónap végén kihirdeti, Magyarország új államformája Liberális Lakosköztársaság.

július- augusztus: A templomokat bezárják, a szerzetesrendeket feloszlatják. A „baráti hősies migránsbrigád” tiszteletére mecsetet építenek a Városligetben a megkezdett Nemzeti Galéria alapjaira. A vidéket elkezdik nagyvárosokba telepíteni, a néptelenné vált falvakat felszántják.

október: A ciszheteroszexualitás csakis az arab letelepedőknek engedélyezett. A cigányoknál engedélyhez kötött. A vallásos vidéki cigányokat a magyar lakossággal együtt kényszer-sterilizáljak. A Közlönyben kihirdetik az új címert: egy szivárványos műbré és egy szegfű keresztben marihuána koszorú között amit egy sugárzó ötágú sárga csillag és félhold koronáz. A himnuszra pályázatot írnak ki: a győztes Sickratman.

november: Hadat üzenünk a környező, még ciszhetero országoknak és Oroszországnak.


  B. Boogieman

11 hozzászólás

  1. Morbus Hungaricus

    Szerintem Dr. Máriásnak nincs helye a postban, de persze lehet, hogy tévedek.

  2. lapos, laos, lapos

  3. Egyenlőre Mi még itt vagyunk,és ezt,nem hagyjuk! Nem hagyjuk!

  4. Erdő Géza

    Pukli a balliberálisok lapos és rövid homlokán. 😛

  5. Pukli a libnyafok politikai hisztêria gerjesztője! Cêl a tüntetês ,mert kereszt
    apu,így parancsolta! Nem alkalmas a gyermekeink nevelēsēre!
    Gyåsz huszår!

  6. Megsoroznám pukliékat, mint a bokszzsákot.
    Szerveződő vörös brigádok választhatnak a golyó és a kötél közt.

  7. Az lemaradt, hogy a testvéri Románia megtarthatja a Tiszántúlt, a migránsok teljes önrendelkezési jogot kapnak Tolna és Bács-Kiskun megyében. Az ellenforradalmi V3 erők betörnek Hidasnémeti és Balassagyarmat térségében. A felszabadító hadjáratot lefújják, mert a szlovákok egy napra kikiáltják a Tarna-Zempléni Bázisdemokrata Tanácsköztársaságot. Később az Északi-középhegységet Szlovákia annektálja. Majd az állam a Sodexo és a Suez részére privatizálja Sopront, és Zalaegerszeget.

    Végül jön a házmester és mindenkit hazazavar.

  8. Az egész Dunántúlt meg Brüsszelhez csatolják. Megalakul az Európai Egyesült Államok, melynek fővárosa Pápa lesz, az első elnökének tiszteletére. A Förszt Láda meg Katus.

  9. “Elkezdődik Hosszú Slukkok Éjszakája.” ezeeen 5 percet röhögtem 😀

  10. Kiss Árpád

    Igen,valóban…Most,amikor szabadelvü tömegek rohmozzák a gaz Fidesz intézményeit,és két kézzel ássk alá határkeritéseket,akkor több figyelmet kéne szentelni a vallási csökevényre,különösen egyes egyházi objektumoknak csendháborito tevéleknységére!

    Megfogyelésem szerint ,a déli órákben,mások szerint minden délben ezen reakcios báziosk hangjelzéseket adnak le ,melyek nemcsak riasztják a szabadelvü polgárokat,köztéri csendháboritás formájában,de sulyosan kirekesztő is,és erös rasszista felhangjai is vannak! Feltételezhető,hogy a Vatikán titkosszolgálata számára adnak le jeleket,melyek elemzése még várat magára.

    Ezen fertelmes reakcios bázisok a beférkőzött munkatárasak jelentése szerint valamiféle “nándorfehérvári ütközet “ürügyén történennek eme cselekmények,,ami már azért is lehetetlen mert ismeretink szerint ilyen város nem létezik. Ezt a beogradi ,és bratislvai elvtársaink is megerösitették.

    Ezért miellöbbi intézkedéseket követelünk ezen zavaró tényezök megszüntetésére,a a periódikus rendzavarás megállításra,és részletes kivizsgálást követelünk a csendháboritás mibenlétének rejett okainak kiderítésére.
    .
    Türhetetlen hogy felvilágosodott,szabadelvü az orbáni önkény fertőjéből visszaállított köztársaságunk még megtür ilylen középkori megnyilvánulásokat,melyeket eitél haldó világ és a nemzetközi közvélemény is…Igy nem lehet Európában viselkedni,ez súlyosan inkorrekt magatartás,miként azt londoni elemtök is megerősítették.

    Haladó üdvözlettel: Heller Ágnes Emlékbizottság .Felvilágosodtt Civil Platforma.

    /amugy üdv: [email protected]/

  11. Szerintem elég felemásra sikeredett írás. Nem rossz… mit ittál, öreg, mennyit?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük