Propagandatörvény helyett…

 •  
 •  
 •  
 •   

A hétfő reggel is úgy indult, mint bármelyik másik. Békésen megittam a szokásos limonádémat (nem kávézok, facebookot használok helyette), na szóval ezután felmentem a facebookra, és majdnem kiköptem a limonádémat. Úgy éreztem magam, mint a bujkáló éjjeli vad, amikor rávirrad a csapdában… Egy nagy halom szivárványos profilkép fogadott.

Nem tudtam, hogy mi történt, csak éreztem a remegést az erőben, mint Obi-Wan Kenobi, amikor a Birodalom felrobbantotta az Alderaan bolygót. Miután gyorsan kitöröltem azt a 20-30 ismerősömet, utána első dolgom volt megnézni az Indexet (ami ugye megszűnt, de harmadnapra feltámadt). Hát látom ám, hogy áll a bál, felbolydult az egész Galaxis, mert a gonosz Palpatine császár megint lesújtott, méghozzá ezúttal éppen a melegekre, pontosabban a különböző -filekre, legyen az akár homo, transz, zoo, pedo, vagy akármi – amit csak el lehet képzelni.

A hátborzongató szalagcímeket olvasva lelki szemeim előtt megjelent a kép, amint a melegfelvonuláson résztvevő ujjongó tömeg alatt leszakad a Tarlós István által előrozsdásított Lánchíd, és a melegek tízezrei sisteregve úsznak a Dunában, a folyó két partján pedig könnyes szemű ír focisták térdepelnek, magasba tartott “Buzi Lives Matter” feliratú zászlókat lengetve, miközben a város fölött az USA harci gépei köröznek, és rakétákkal lövik szét az összes lépcsőt, mint a kirekesztés szimbólumait.

Na aztán szépen végigolvastam a cikkeket, és kiderült, hogy erről azért nincs szó.

Arról ellenben igen, hogy ezentúl tilos lesz az iskolákban érzékenyítő tréning címszó alatt buzipropagandát (azaz LMBTQXYZVWUÚÜŰ-stb-propagandát) folytatni. Más kérdés, hogy ezt a törvényt hogyan fogják majd betartani, hiszen olyan közismerten liberális és kormányellenes iskolákban, ahol kb. mindenki buzipárti, adott esetben akár az igazgató maga is buzi, akárcsak némelyik kollégiumi nevelőtanár, szóval ilyen helyeken nehéz elképzelni, hogy ennek a törvénynek érvényt lehet majd szerezni, de legalább megnehezíti egy kicsit az ilyen “programok” szervezését.

Törhetik a fejüket, hogy mit írjanak a számlára például.

Na de mi ezzel a probléma? Hol van itt elnyomás? Hiszen Magyarországon a melegeknek ugyanolyan jogai vannak, mint a heteroszexuálisoknak! Ugyanúgy joga van például egy buzinak feleségül venni egy nőt, ugyanúgy joga van ezzel a nővel kézenfogva sétálni, ugyanúgy joga van gyerekeket nemzeni.

Hogy ettől nem teljesülnek be az ő vágyai? Hát ez van. Elárulok egy titkot: A legtöbb embernek nem teljesülnek be a vágyai.  Sok heteró férfi például lehet hogy szeretné Kim Kardashiant ágyba vinni. Nem fog beteljesülni!  Valaki meg tíz feleséget szeretne, az se fog beteljesülni. Gréczy Zsolt ennél jóval szerényebb volt, mégsem teljesült a vágya. De elárulom, hogy én például gyerekkoromban szerettem volna egy saját igazi tehervonatot. Később pedig űrhajót. De nem teljesült ez a vágyam, be kellett érnem egy kisbusszal (nem Isuzu, nem kell félni…)  Sokfélék vagyunk, mindenki mást szeretne. Régen minden óvodás tűzoltó akart lenni s katona, s vadakat terelő juhász. Ma pedig miniszterelnökök akarnak lenni, meg EU-parlamenti képviselők…

Ez teljesen normális, de a felnőtté válás során ezeket az ábrándokat ki kell nőni.

Rá kellene döbbenni, hogy óvodás korunk elmúltával már hiába toporzékolunk és verjük az asztalt, hiába rángatjuk sírva Ursula néni kezét, akkor sem fog minden vágyunk teljesülni. De ettől még nem kell kétségbeesnünk, az a lényeg, hogy találjunk rá arra az útra, ami a természet rendje szerint a boldogulás egyetlen lehetséges formája, a többi vágyunk az meg vagy teljesül, vagy nem, az már részletkérdés.

Sokan a homofób rettegők közül valószínűleg nincsenek tisztában azzal, hogy pontosan mit is jelent egy ilyen érzékenyítés, ezért elmesélek egy sztorit, amely valóságban megtörtént egy pesti elit gimnáziumban. Osztályfőnök néni meghívott két darab aktivistát az ATLASZ LMBTQ Egyesülettől (ha ismerős a név, az nem véletlen, mert ezek jelentették fel a MOM Sportközpont uszodáját, amikor nem kaptak maguknak külön melegsávot), szóval jött ez a két aktivista, és arról mesélt a gyerekeknek, hogy milyen szörnyű az, hogy Magyarországon a melegek el vannak nyomva, nem foghatják meg egymás kezét, satöbbi. A duma végén pedig megkérdezték az osztályt: “Szavazzunk! Ki az, aki azt gondolja, hogy a melegeknek nem szabad gyerekeket örökbe fogadniuk?” Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik, fejére szól, ki szót emel… Sok diáknak megmozdult a keze, és tanácstalanul néztek egymásra, hogy ki merje elsőnek felemelni. Számolgatták, hogy bizony kisebbségben lennének, aztán látták a tanárnőn, hogy ő is nagyon csúnyán néz rájuk, és végül elernyedtek a kezek, senki nem merte feltenni. Az aktivisták pedig megdícsérték őket: “Nahát, ti egy igazán elfogadó osztály vagytok”… Úgyhogy a gyerekek rögtön ízelítőt kaptak a nyugati típusú demokrácia működéséből is…

Szó sincs tehát arról, hogy a melegek el lennének nyomva, sokkal inkább arról van szó, hogy mindenféle előjogokat követelnek. Követelik a melegházassághoz való jogot, de ha ez meglesz, akkor követelni fogják a szüléshez való jogot is, meg ki tudja még mit, lehet, hogy az örök élethez való jog lesz a következő. Hiszen ha már gyerekük nem születhet, akkor igazán méltányos lenne, hogy cserébe ők örökké élhessenek. Követelni fognak nemcsak külön sávot az uszodában, hanem külön melegkocsit a metróban (légkondi nélkül), és külön melegsávot az autópályán, ahol csak ők közlekedhetnek, rózsaszín villogóval. 

Én azt gondolom, hogy nem kell keresztény fundamentalistának lenni ahhoz, és nem kell Fidesz-párttagnak lenni ahhoz, hogy egy felelős állampolgár belássa, erre semmi szükség. Sokkal inkább arra lenne szükség, hogy a gyerekeket megismertessék a konzervatív felfogással, arról ugyanis többnyire fogalmuk sincs. Sokan például csak annyit tudnak a kereszténységről, amennyit az Indexről olvastak, hogy az egy ilyen mindenkit gyűlölő szekta, valami olyasmi, mint a Ku-Klux-Klan, csak sokkal régebbi.

És joguk van választani, de hogyan válasszanak, ha azt sem tudják, hogy mi közül lehetne választani? Az egész oktatási rendszer, főleg a magasabb szinteken eleve súlyos liberális elnyomás alatt áll, az internetről, főleg közösségi médiából is nonstop ömlik a gyerekekre a liberális propaganda, és akkor valaki még képest azt gondolni, hogy ez nem elég, hanem még pluszba emellé az osztályfőnöki órán külön el kell mondani még egyszer? Sokkal inkább azt kellene elmondani, hogy milyen hátrányokkal jár az, ha valaki férfi létére nőként, vagy nő létére férfiként akar élni. Hiszen ezt mindenkinek joga van tudni!

Igenis, magyarázzák el, hogy egy férfit nem lehet nővé operálni, és egy nőt sem lehet férfivé operálni. Mert ezek a műnők nem fognak tudni szülni, és ezek a műférfiak nem fognak tudni gyereket nemzeni. És erről nem tehet senki, még a rómaiak sem…. Magyarázzák el, hogy az ilyen homo- meg transz- meg mittudoménmilyen embereknek nem lesz gyereke, nem lesz családja, gúny és megvetés tárgya lesznek, boldogtalanok lesznek, és erről nem tehet senki más, csak ők maguk, meg azok a kútmérgezők, akik elhitették velük, hogy ez így trendi.

Soros Gyuri bácsi megteheti, hogy a fél világot buzivá változtatja csak azért, mert az ő szegény Alex fia buzi, mondván, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is, de nem hiszem, hogy ez lenne a keresztényi megoldás.

Tény, hogy vannak féllábú emberek, és tény, hogy nekik nehéz a sorsuk. De rajtuk sem azzal tudunk segíteni, ha minél több egészséges embernek levágjuk az egyik lábát. Attól a nyomorékoknak nem lesz jobb.

A viccet félretéve, az az igazság, hogy a homoszexualitás nagyrészt nevelés kérdése.

Ezt mutatja, hogy a történelem során drasztikusan változott az érintettek százalékos aránya, attól függően, hogy divat volt-e, mint például az ókori görögöknél, vagy tiltott és szégyenletes, mint pl. a keresztény középkorban.

Ha tehát divattá tesszük, akkor sokkal több embert fog érinteni. De tegyük fel a kérdést, hogy tényleg jó lesz-e ez nekik?

Nem az lenne inkább a helyes, hogy ha azok a gyerekek, akik ilyen gondolatokat forgatnak a fejükben, azok sürgősen elfelejtenék mindezt, és keresnének inkább egy ellentétes nemű egyedet, akivel értelmes jövőt tudnak tervezni? Ebben semmi irreális nincs, ugyanis valódi buzik, azaz tisztán homoszexuálisok, olyanok nincsenek. Csak biszexuálisok vannak, akik a saját nemükhöz IS és az ellenkező nemhez IS vonzódnak. Semmi akadálya nincs tehát annak, hogy az Andrássy úton való vonaglás helyett szépen családot alapítsanak, mint más normális ember (jobb esetben). Sőt, megkockáztatom, hogy nekik is ez volna a legjobb.

Facebook hozzászólások

 •  
 •  
 •  
 •   

  Schlaumeier

Avatar

7 hozzászólás

 1. Avatar

  Milyen tudományos kutatások bizonyítják azt a dilettáns magánvéleményt, hogy a melegség tanulható?

  • Avatar

   Például az, hogy ha genetikailag öröklődne, akkor igen hamar kihalna az ezt okozó gén… Hallott már az evolúcióról? Ha viszont nem genetikailag öröklődik, akkor szükségképpen tanulás eredménye, még ha nem is tudatos tanulásé.

  • Avatar
   Alvarez Lopez Havanmit

   Fordítsuk meg! Milyen tudományos bizonyíték van arra, hogy a buziság genetikai adottság?
   Ha genetikai okai lennének, akkor, mivel a túlnyomó többségének nem lesz gyereke (tehát nem örökíti tovább a hibás gént), akkor az évszázado vagy évezredek alatt kiveszett volna ez a hibás gén.
   Ehelyett az van, hogy egyre szaporodnak!
   A pride is, eleinte egy napos, majd egy hetes, útóbb pedig egy hónapos volt!

  • Avatar

   Pont az a bizonyíték, amit most művelnek. Ha nem tudnák, hogy a buziság tanult állapot, hanem biztosak lennének abban, hogy öröklött, kényelmesen hátradőlnének, mert úgyis buzi lesz aki így született.
   De itt éppen az átszoktatásért visítanak.
   Amúgy a börtönök a jó példa. Ott ugyebár kényszerből sokan lesznek buzik. De mikor kiszabadulnak, rohannak az asszonyhoz, prostihoz, vagy nő esetén a fiújukhoz, férjükhöz végre heteróként szexelni.

 2. Avatar

  Üzenet a szerzőnek,

  Sajnálom a félkegyelműeket, de nem engedem meg hogy beleigyanak a reggeli limonádémba.

  Ha erőszakosok, ami a félkegyelműeknél gyakori rúgok.

  HÁT ÖN?

 3. Avatar

  Amúgy a homokos élettársi kapcsolat mögött sem mindig a saját nemhez való vonzódás az indíték. Vannak sokan olyanok, akik valójában valami traumát éltek át, s ezért szabályosan félnek az ellenkező neműtől, s ilyenkor, mert az ember társas lény, jobb híján együtt él egy hasonlóval, kölcsönösen megvédve egymást a külvilágtól. Ezek azok a mélyen nagyon csöndben megbúvó egynemű párok, akik amolyan házaspárként közös háztartást vezetnek, s ők azok, akiket ez háttérhatalmi buzi-álbuzi támadó hadoszlop lehetetlen helyzetbe hoz és pont rájuk akarja uszítani ettől a folyamatos vegzálástól előbb-utóbb feldühödött normalitást.
  Akiket az apjuk, férjük állandóan vert, vagy akár szexuálisan kihasznált, vagy akit minden férfi(nő) elutasított, vagy pont fordítva, őt prostiként használtak, vagy gyerekként abuzáltak, megundorodva a másik nemtől csöndben együtt élnek. Ők nem is buzik, hanem csak kisiklott az életük. Sokakat ismerünk ilyeneket, nézzünk csak körül. Régebben ezek a hölgyek mentek apácazárdába, vagy menekültek a Begina rendekbe, a férfiak pedig barátnak a monostorokba. Ők sem igazi homokosok.

 4. Avatar

  Ó igen, propaganda és jelszavak helyett tetteket!

  Civil törvény?

  Ügynök törvény?

  Igazságszolgáltatás revízió?

  Működik még a szubszidiaritás elve az Unióban, Bizottsági gyakorlatban fellelhető?

  A Fidesz uniós parlamenti képviselőinek nem kellene elmagyarázni, egy általuk kezdeményezett napirendben a perszonalizmus fogalmát az unió vörös színű libsi-anarchista és a zöld színű komcsi-náci képviselőinek?

  nem kellene törvényben deklarálni, például az alaptörvényben, az Emberi jogi Bíróság és az Uniós bíróság az előbbre való-e vagy hazai Alkotmánybíróság?

  Orbán Viktor, mi lenne ha KÖZMEGELÉGEDÉSRE, egyszer és mindenkorra le lenne zárva a külföldi beavatkozások (szövetségesek részéről is) tilalmának és következményeinek törvényi szabályozása?

  Nem kellene a Lisszaboni szerződés által megengedett esetekben a halálos ítéletet törvénybe foglalni?

  Nem kellene büntetési tételként – gyenge elméjű kormányzati fifik kedvéért – a BTK-t a halálbüntetése túl, az állampolgárság megvonással és a száműzetéssel kiegészíteni?

  Ha, szavaiban bátor harcos partraszállónknak további bátorságot ad, legyen ebből nemzeti konzultáció!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük