Pályázati felhívás


A Toronyház egyfordulós, nyílt pályázatot hirdet „Mentsük meg Juhász Petit!” címmel.

Az intézkedés célja és háttere

A maffiakormány teljes erejét Juhász Peti ellen fordította! Abból a mindennapi tényből kiindulva, hogy Juhász átadta a kinyomtatott Internetet A. E. Erikának messzemenő, ám indokolatlan következtetéseket próbálnak meg levonni. A helyzet súlyos és ezért a társadalom legszélesebb rétegeihez kell fordulnunk, mert csak az összefogás menthet meg bennünket!

A pályázat lényege, hogy olyan mentségeket keresünk, melyek kellő megalapozottságúnak tűnnek és ártatlanul magyarázzák Juhász és Portik kapcsolatát.

A pályázat tervezett intézkedései

A megfelelő mentségek kitalálásához a következő szempontok figyelembevétele szükséges:

  1. a) Bizonyára készült fotó arról, mikor Peti átnyújtja az Internetet – kinyomtatva – Erikának. Itt vegyük figyelembe, hogy nem mindegy, ki adja a borítékot kinek. Amennyiben Erika is adott egy borítékot a kinyomtatott Internetért cserébe, na azt kell megmagyarázni, hogy abban mi lehetett.
  1. b) Mindenképpen ésszerű magyarázatot kell találni arra, hogy miből fizeti Juhász a lakbérét és kik azok a barátai akik kölcsönökkel segítik őt ebben. Nagyon fontos! Egyikük neve sem kezdődhet „P” betűvel!
  1. c) Előnyt élveznek azok a mentségek, melyek Juhász tisztára mosásán túl, egyúttal rossz fényt vetnek az Orbáni diktatúrára is. Lehetséges – de nem kívánt – rossz kimenetel esetén azt magyarázzák, hogy tulajdonképpen Rogán Antal tehet mindenről.

Megjegyzés. A mentségek nem lehetnek triviálisak. A helyzet súlyos, a szimpla tagadás már nem segít. Kérjük ne küldjenek olyan jellegűeket, mint „Hazugság az egész!”, vagy „Nem hiszem el.”, esetleg „A Peti nem olyan!”.

A pályázat díjazása

A zsűri által legjobbnak ítélt pályaművet a Toronyház 100.000 Ft szellemi összértékű 2 üveg sör díjazásban részesíti, mellyel egyben megveszi a mentségek szerzői jogát és a továbbiakban használja azokat.

A benyújtás adminisztratív feltételei

A pályázatokat jeligés borítékban a szerkesztőségbe kérjük benyújtani. Az a pályázat, melyet A.E. Erika hoz be, előnyt élvez! Újságírók – különösen, ha a HVG.hu és a 444.hu szerkesztőségéből érkeznek –, mint a közéleti hazudozás szakavatott művelői, nincsenek kizárva a pályázati felhívás alanyai közül. Sőt.


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

3 hozzászólás

  1. Az 1.b) ponthoz nem ártana kiegészítésképpen,hogy A.E. Erika,vagy A.E. Bizottság névvel sem kezdődhet az albérlet-támogató neve. (jaj most szóltak,hogy a Bizottság,már megszűnt)

  2. homoródkarácsonyfalváért

    Ugyan már, Magyarországon megvan a kellő fordulat ehhez:

    “NA ÉS?”

  3. Rendes Betoro

    A palyazat kiirasa rasszista, homofob, antiszemita es alapjaban kirekeszto. A hab a tortan: verprofikat raszabadit az eppen meg csak az igazmondastol elkanyarodni kivano kezdokre. Egy 444.hu ujsagirot ezen a palyan labdaba rugni hagyni ( elnezest a szelso – orbanista hasonlatert ) olyan mint a falusi csok versenyen indulni hagyni Ciccolinat.
    Tovabba: jobb lesz ha a palyazati felteteleken meg a nemzetkozi botrany kitorese elott valtoztattok: nincs szo benne arrol hogy homosexualisok is indulhatnak, sot, egy szo sem esik arrol hogy oket milyen extra elonyben reszesititek.
    Tovabbi PC palyazatirast vallalok, de minimum 200.000ft eszmei erteku ket uveg sorert.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük