Nyíri Iván médiahadosztály szolgálatra jelentkezett


Jobb lett volna kicsit felfelé kerekíteni a Freedom House demokrácia-mérésében a sajtószabadság mutatót. Illetve lefelé, mert a 7-es a legrosszabb, az 1-es a legjobb. Magyarországon nem kizárólag kormány által finanszírozott média van. Van Apró Piroska néni üzlettársa fizette média is. Ők írják meg szerdán, hogy csütörtökön nem hozta vissza a gyereket a szemét sárga.

Prima Primissima díjas anyagot közölt tegnap a Mandiner.hu Stumpf András tollából, és ezzel úgy meglepte a többi újságírót, hogy hirtelen több gyűlölet zúdult rá, mint egy átlagos kedden a Lázárjanira. Mert egy újságíró újságíróként működött. Felháborító.

A bűne annyi, hogy merészelte meghallgatni az itthon laza 3 éve itthon mocskolt apukát. Noha érthetetlen, miért egy magyari médiában levezényelt gyűlöletkampánnyal akar a Francia Polinézia bíróságán előnyt szerezni Nyíri Iván de ez legyen az ő baja.

Apropó, Nyíri Iván. Régi elvtárs ő a szakmában. A szegény, lányáért magányos harcot folytató ügyvédként mutogatott Nyíri példának okáért szerepelt Válasz.hu bűnöző diplomaták és állovagok összeállításában.

„Ecuador tiszteletbeli konzulja. A moszkvai Állami Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének egykori magyar diákjait tömörítő egyesület tagja. Szovjetunióbeli tanulmányai után a tanzániai pénzügyminiszter, majd Lesothóban a Központi Bank főtanácsadója. A kilencvenes években a Magyar Export-Import Bank és a Magyar Exporthitel Biztosító vezérigazgatója, később a BorsodChem, a Malév igazgatóságának tagja és a Mahart vezetője. A Malévtól azért kényszerült távozni, mert kiderült, hogy – a korábban máltai tiszteletbeli konzul – Huszty András elnökletével működő testület jogsértő módon adott megbízást Kiss Elemér korábbi MSZP-s kancelláriaminiszter ügyvédi irodájának.”

Pénzét, sajtókapcsolatait, régi külügyes cimboráit felhasználva próbál lejáratni itthon egy francia-japán üzletembert, majd a másik fél álláspontját bemutató újságíróra uszítja ugyanezeket az alakokat nem kifejezetten illeszkedik az elkeseredett apuka képbe…

Ja, ki ne felejtsük a végéről, a francia polinéz bíróság nyílván nehezebben megvásárolható, mint egy random magyar válóperes bíró. Ezért kell hát a kampány.


  tutiblog

A PS böllérblogja. Bővebben a Gy.I.K.-ben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük