#nincslobbi!


B**ilobbi? Szóval te is elhiszed ezt az új szélsőjobbos hülyeséget? Nem gondoltam volna, hogy te is ilyen intoleráns homofób vagy, de rendben. Első körben fogjuk fel úgy, hogy nem a te hibád, hanem a többi intoleráns, homofób, netán fideszes ember társadalma tett téged azzá!

Szóval akkor sokadjára is tisztázzuk itt és most: homoszexuális lobbi egyszerűen nem létezik, butaság és alacsony színvonalú jobbos összeesküvés-elmélet az egész, mint a pizzagate vagy a laposföld. A homoszexualitás egyrészt egyértelműen genetikusan létezik, másrészt nem meggyőzéssel terjed, pusztán sokan ötvenéves korukban, három gyerek és 30 év házasság után valamiért mégiscsak rájönnek, hogy Azok! De ennek a meggyőzéshez meg a nemlétező lobbinkhoz természetesen semmi köze, csak azért valahogy mégis elérjük, hogy na ez netán fordítottan is működne, akkor a máltai ex-meleg homofób mégse indulhasson legszentebb versenyünkön, az Eurovíziós dalfesztiválon, amit te viszont légyszíves áhítattal nézz végig, és el ne borzadj a váratlan helyzetekben melegcsókokat cuppogtató Prince-imitátor előadóinktól. Most a franciáknál például egy tökös, maghreb csajszika fog indulni (nyerni),  ami pompásan illeszkedik majd a szakállas osztrák melegcsajjal betetőzött koncepciónkba, ami természetesen önmagában még nem jelent lobbit.

A művészvilágban amúgy is rengeteg az LMBTQ-ember, és most, hogy a világban végre nem a homofóbok kormányoznak, előbújhatnak kedvükre. Készíthetnek végre ütős, homofób-polgár-pukkasztó plakátokat az általuk rendezett ókori görög drámákról, amelyekben amúgy is természetes a homoszexualitás, hiszen régen mindenki meleg volt. A neves irodalomtudósaink már Kölcseyről is bebizonyították levelezése alapján, hogy bizony  meleg szavaival ékesszólóan szerette szavaival férfibarátját. Ez természetesen önmagában még nem bizonyítja, hogy bármiféle lobbink létezne, hiszen köztudott, hogy aki egy kicsit is ért a félhangokhoz, színekhez, rímekhez, ruhák eséséhez, az bizony kizárólag homoszexuális lehet. Ezt már egyébként a nálad sokkal okosabb tudósaink, pszichológusaink is kikutatták, akik úgyse mernek nekünk ellentmondani, amióta elértük, hogy mégis kénytelenek legyenek nem betegségnek tartani azt, ha valaki a saját nemével huncutkodik.

A politikában mára csupán néhány elkeseredett utóvéd maradt, mint az ugandai miniszter, Putyin, és természetesen Orbán, de amennyiben szeretnének az uniós forrásokból részesedni, akkor meg kell majd hajolniuk civil szervezeteink akarata előtt, de ez természetesen nem jelent lobbit, hiszen teljesen természetes igény azonos neműleg házasodni, örökbefogadni, valamint first ladyk közt férfiként forgolódni, ha a Párod valamelyik menő kis nyugat-európai nemzet miniszterelnöke. Ezért készíts róla renteget pózolós fotót, és fossad tele vele bármelyik női magazint, de természetesen ez még önmagában semmit sem bizonyít az állítólagos homoszexuális lobbiról, ahogy a National Geographic, szigorúan földrajztudományi különszámai a csodásabbnál csodásabb szexuális kisebbségek mindennapjairól és utánpótlásáról.

Apropó, utánpótlás!

Na, ha téged nem is, de a hülyegyerekedet már tényleg homofillá fogjuk nevelni, úgyhogy a kétkenes barbieházával játszva boldogan fogja hallgatni két kis meleg herceg meséjét, amint a legnépszerűbb tévéadónk két kis gyereksztárjának leszbicsókjában gyönyörködik valamelyik manchesteri koncertjükön. Hacsak fel nem robbantják persze a Béke Nagykövetei!

Rólad is gondoskodunk azért ilyen téren!

Időutazós sorozatot néznél? Ok, a néger lesz benne az Agy, a karamell nőről meg félúton mégis kiderül, hogy két gyereke ellenére leszbikus. A négernek kell majd visszamennie az időben, és megakadályoznia, nehogy a társadalom nyomására hetero legyen. Azt még nem dolgoztuk ki, hogy akkor hogy születik majd két gyereke, de örülj, hogy nem a négerhez nyúltunk.

Ja, és esetleg pornót is nézel? Beikszelted, hogy straight, hetero? De édes! Csak nehogy a HR-en kezdd emiatt a holnap reggelt, na, de sebaj! Úgy vettük, hogy te bizonyára Bi-Curious lehetsz, csak még nem tudsz róla, de mi kitartóan és rendszeresen dobunk majd fel olyasmit a kínálatban szakállas fiúkkal is, amelyet te lányokkal képzeltél el.

Illetve dehogy mi, hiszen olyan, hogy lobbi, nem is létezik!

Ez csak a véletlenek furcsa összjátéka, amelyekkel szeretnénk végre kinevelni egy elfogadóbb, melegebb társadalmat, ha tetszik neki, ha nem!

Ja, és figyelj oda máskor, mit posztolsz ki facebookra, mert figyelünk ám innen, a dublinberlini központból!

O1G voltam!


  Kurtz ezredes

12 hozzászólás

  1. mocskos búzák

  2. De már melegnek sem elég lenni. Színesnek is kell. Mert milyen elképesztő perverzitás, hogy egy fehér nő képes összebújni egy fehér férfival egy ágyba, sőt fehér gyerekeket is vele gyártani.
    Pedig olyan gyönyörű mikor minap a korábban jobb sorsra teremtett “Midsomer gyilkosságok” frissebb epizódjaiban a nyápic, síkidióta néger férj büszkén lehordja szőke, kékszemű asszonyát, miközben a férjuramot játszó színész, (vagy afféle) pont úgy néz ki, mint aki egy banánfáról épp előző nap esett le, és az IQ-ja meg még mindig fönn akadt a fán.
    Olyan mértékig megy az agymosás – egyenlőre még ilyen rejtetten – hogy az már félelmetes. A reklámokban dettó: néger-fehér nő csókolódzik, sárga hím félreérthető pózban barátkozik fekete hímnek látszó valamivel.
    A rasszok keverése még úgy-ahogy érthető, hisz Bilderberg a Kalegri tervet hajtja végre, de hogyan fér össze ez a buzzancslobbi nyomulás a muszlimimádattal?
    Arra kell gondolnunk, direkt ezekkel a gender-elmebetegekkel akarják felcukkolni a muszlimokat ellenünk, bár nem hinném, hogy rá lennének szorulva a fehér emberek legyilkolászásához bármiféle biztatásra.
    A muzulmánok – persze tudjuk – az okos és ezért idegesítően veszélyes europid kiirtásában a végrehajtó szerepkört töltik be. Részünkről ez is világos.
    De nem kellene szólni a szakállas virsli-punciknak, hogy nagyon rövid lesz ez a fénykorszakuk?
    Mert valakiknél hamarosan kihúzzák a gyufát, az ziher.
    Ha mi kelünk fel a lelki és anyagi terror ellen százmilliószámra, akkor – figyelembe véve, hogy ezek a perverz nemiségű valamik szándékosan akartak minket, a világot fenyegető erők megbízásából gyengíteni, széthúzást, viszályt kelteni – nagyon szigorú világ vár rájuk.
    Vagy ha győzne ez iszlám primitív tébolya mégis, akkor meg a nemi alkatrészeik nyilvános megcsonkítása után az összes bu.zi és transzgender le lesz hajigálva a tetőről, s nekik biztosan nem lesz kegyelem.
    Az iszlámban még azért is halál jár, ha a háremek mélyén két elhanyagolt feleség titokban egymással vigasztalja magát.
    Úgyhogy nem értjük a büszkeségeteket, himbilimbit lóbáló, vagy nőstényként egymással smároló pride-majmok. Nem minket cukkoltok, hanem miközben ti az utcákon tomboltok, meg a 3.nemen alkotmányoztok, a mecsetek mélyén már dühödten készülnek a halállistáitok.
    Én bizony nem lennék ennyire büszke. Mire is? A szexuális defektusotokra?
    Á, dehogy! Az kit érdekel. Az agyhiányotokra.

    • Wildschwein

      Jó írás, annyit jegyzek csak meg, hogy ez a téma egyáltalán nem “új szélsőjobbos hülyeség”. Rendes, tisztességes, tájékozott szélsőjobbos érzelmű polgár (azt is mondhatnám, hogy egy “old toxic white man”) már kb 10 évvel ezelőtt érezhette, hogy itt valami baj lesz. De legkésőbb akkor, amikor ez a mostani trónbitorló pápa is elkezdte tolni a liberális propagandát.

  3. Hiánypótló írás! Minden sorával egyetértek, kivéve az utolsó mondat előtti résszel.

  4. Bocs, de ez a cikk pont ugyanolyan mint Bangone patkanyozasa. … Ne süllyedjen le az oldal arra a színvonalra kérem…

  5. Tisztelet? Milyen alapon jár a tisztelet a deviáns alapon létező beteg elméjűnek? Ne politizáljon és bomlassza a társadalmat, hanem látogassa gyakrabban az orvosát. Ha járóbetegként nem meg a kezelés, akkor meglátogathatja az OPNI-t megszüntető Gyurcsány és Co. társaságot, ha az sem használ, akkor gyógyíthatatlan és úgy is fog meghalni. A haladónak nevezett álliberálisok pedig ne mentegessék a deviáns bemutatói során, mert ők sem különbek.

  6. Minden attól függ, hogy miket mutogatnak a gyerekeknek kezdetektől fogva. Mire felnő egy új generáció már kész is a szép új világ, tele széles spektrumú perverzióval és álságosabbnál álságosabb szeretettel.

    • zolatiguszti

      Nem ez a cél sztem, hogy buzik legyenek a gyerekek.A cél az összezavarásuk.Hogy felnőve halmozottan hátrányosan sikertelenek legyenek a párkapcsolatokban.Ha ez megtörténik tovább csökken a gyermekek száma.A buziság a perverzkedés csak eszköz, no meg megmagyarázás.Én ahogy látom minnél gazdagabb egy ember csoport annál hajlamosabb megbuzulni és elpervezülni.A Görögök hatalmuk csúcsán megbuzultak, A rómaiak is. Az egyház szolgái már a kora középkorban megbuzultak. És ugyenz lett vége a rokokó Francia urainak is. A világ urai olyan szinten élnek sztem hogy körükben tömeges a megbuzulás.Lásd Dzsordzsi bácsi 5 gyerekéből a legfiatalabb Alex is megbuzult.Megpróbálják a világot a saját kudarcukhoz igazítani.Mint amikor valaki azzal dicsekszik amit szégyellnie kellene, hogy megelőzze a megbélyegzést.

  7. Molnár József

    Ha azt állítja valaki , hogy a homoszexualitás genetikai okokból van, akkor arra mi a magyarázat, hogy akiknek nem születik gyereke, hogyan örökíti tovább a hibás gént?
    Ha pedig nem örökíti tovább, akkor ez a hibás gén az évezredek alatt szép lassan kiveszett volna, de legalábbis egyre kevesebb ilyen lenne.
    Ehhez képest azt látjuk, hogy egyre több ilyen ember van. Ebből következik, hogy ez egy tanult viselkedés forma. Azért találták ezt ki mert ezáltal is csökken a fehér keresztény népesség.

    • Az internetet meg a Sátán műve, amivel az istentelen gonoszságot terjeszti. Nem félsz, hogy elkárhozol, ha használod? 😀

      • zolatiguszti

        Hát olvsni sok helyen hogy a világ legbefolyásosabb emberei között dúl is sátánizmus.És ehhez az se kell hogy létezzen.Attól hogy valaki bármilyen misztikus vagy ezoterikus baromságot beszop, de van hozzá sok pénze hogy hülyeségeit terjessze, ahhoz sajtót tartson fenn, és befolyásán keresztül baromságokat erőltessen másokra, csak azért mert azt hiszi amit hisz.Morálisan pedig azt elnézve hogy pl az inetrneten futó alkalmazásokat hogyan használják az emberek manipulációjára, ill elemzésére az uralásukhoz, pedig nem rossz mondat hogy az internet a sátán műve.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük