Nemzetietlen Alaptanterv


Megfogadtuk az elméleti tanárok különböző haladó újságokba kihelyezett intelmeit, és megalkottuk az elvárásaikhoz igazított Nemzetietlen Alaptantervet.

Nézzük, milyen elvek mentén illene oktatni a magyar ifjúságot, hogy legyen végre 200 ezer plusz egy valódi, szabad demokrata!

Irodalom: A búsongós, pántlikás, árvalányhajas magyarkodással szemben ideje felfedezni a valódi írók valódi műveit. Ki olvassa manapság Arany Jánost, aki a Szondi két apródjában hitet tesz az iszlamofóbia, A walesi bárdokban pedig a nyugatellenesség mellett. Kölcsey egészen a múlt hétig progresszív költőnek számított, de aztán sajnos tudományos cáfolat érkezett melegségére, így az a buzilobbi vonta vissza róla az irodalmi pecsétet, amely egyébként nem is létezik. 

Az ifjúság olvasson csak sok Adyt. Tanulja meg, hogy a franciák mennyivel kiválóbbak a béna, mucsai, gumicsizmás, fideszes magyarságnál, és milyen menő dolog a párcserés szex. A nehéz nyelvezetű, nemzetthyeskedő vén marha Jókait meg Gárdonyit (szintén iszlamofób) viszont felejtsük már el végre, és szerettessük meg végre az ifjúsággal az irodalmat mondjuk a kortárs Esterházyn keresztül, akinek habkönnyű mondatait senki se érti, de a posztmodernnek hála nincs is bennük értelem, így nem is kell.

Ja, és lécci adjunk továbbra is rengeteg dollárt a még élő kortárs nagyjainknak, mert egyetlen stadion, szuperkórház vagy harckocsiezred se legyen kész addig, amíg a mindennél többet érő, 300 kötetes páholytársaink anyagi igényei nincs teljesen kielégítve. Köszi!

Történelem: Ideje végre itt is felhagyni a poros, avittas, kikoptt nacionalista történelemszemlélettel, amely jóban és rosszban gondolkodik. Mi, túlművelt belpesti értelmiség sosem gondolkodtunk így, kivéve, ha azok a bizonyos rosszak a magyarok voltak, amelyet dr Romváry Trisztán nagyszerű műveiben már tudományosan is megismerhettük. Dr Krampusz Tamás természetesen még őt is keményen megbírálta, hiszen a magyarokról alkotott kép még sokkal-sokkal sötétebb annál, amit a legsötétebb ecsetvonásainkkal fel tudunk vinni a vászonra. Fontosnak tartjuk, hogy minden középiskolás osztály eljusson az Eleven Emlékműig, ami Orbán Gábriel gazdagodása ellen tiltakozik, meg az ellen, hogy elvette a kizárólagos hatalmunkat. Útközben fontos állomás lehet a Nagy Imre Hűlt Helye emlékmű, amellyel Kövér László ellen tiltakozunk. Meg azért a kizárólagos jogunkért, ami Nagy Imre mozgatásával kapcsolatban 1958 óta illetette a haladó progresszív baloldalt. Mi természetesen amúgy független progresszív baloldaliak voltunk világéletünkben.

Biológia: Elavult a kétnem, hím-nőstény besorolás. A biológia legyen végre humántudomány! Az elkergetett CEU betiltott genderelméleti szakának tananyaga kiváló alapja lehetne a megújított, progresszív, forradalmi biológiának, aminek kötelező leoktatása után végre sokkal többen lennénk mi, a sajnos hagyományos úton szaporodni képtelen genderaktivisták.

Matematika: Nagyon fontos meg minden, de igazából ehhez mi se értünk.

Fizika: Azt tudom, hogy van az a fideszes űrnő, azt gyűlöljük. Puzséron hallottam, hogy a legújabb Airbus másodpercenként egy tonna kerozint éget el, tehát a boJgónak kb. vége. Ennyit tudok a fizikáról, meg hogy van gravitáció.

Médiaismeret: Listázzuk a köcsög fideszes médiatermékeket! Minden mehet, ami mi vagyunk + al Jazeera. CNN csak akkor ne, ha Szíj-Ártó szivatja szét rajta Richard Questet.

Ének-zene: Magyarokat ne!

Testnevelés: Ne naponta! Lehetőleg sohasene!

***

Miklósi valaki voltam.

Magyar Bölcsészszövetség

Humántagozat

Egyenlő Oktatásért Társaság

Ambrózy soha többet ne menjen az A38-ra, és le ne rajzoljatok, antiszemita köcsögök!


  Kurtz ezredes

18 hozzászólás

  1. Kárognak is rendesen a “baloldal” pedagusai.
    Pedig átnevelő táborrá változtatták az iskolákat.

  2. Stimmel.

    Ez simán átmenne a szabadkőműves-liberális-anarchista és reformkommunista-szoci-náci élősködők tudattalan, intellektuálisan önfertőző tudatán.

    Mindig mondtam, hogy igazán hülye csak egy okos ember lehet.

    • Molnár József

      Felesleges a sok lexikális tudás. Amíg működik a GPS addig felesleges a földrajz, hazatalálok azzal is.
      Meg amúgy is a gugli a barátom, akkó meg minek tanúni bármit.
      A betűket se kell mert vannak fenn képek meg videók.
      Nahát! Miheztartás végett. Mucsaiak!

  3. Ecsedi Imre

    Ha visítanak, azt jelenti, hogy ül a találat.

  4. Jót kacagtam a fenti íráson, nagyon szellemes. Egy kicsit én is kiegészíteném:
    Tényleg felháborítóan maradi, korszerűtlen ez az új magyar alaptanterv. Nem az életre készíti föl a gyerekeket. A teljesség igénye nélkül a következőket szükséges belevenni vagy kicserélni benne:

    Ének: tessék kivenni belőle az olyan rasszista dalokat, hogy “Gólya, gólya gilice, /Mitől véres a lábad/Török gyerek megvágta/Magyar gyerek gyógyítja.” Ez a szöveg ráadásul hibás is. A török gyerek tavasszal, ősszel a felettük való vándorrepüléskor tízezerszám szórakozásból lelövöldözi a gólyákat és nem lábakat vagdos, hanem nyakakat.
    Viszont nem vették be a tantervebe a müezzindal kottáját. Pedig fejlettnyugaton már tudják a gyerekek kívülről is.

    Magyar irodalom: Már eleve hibás magyarnak nevezni az irodalmat. Mert ugye, mint tudjuk, minélkülünk a magyarok csak bőgatyás, fütyülősbarackon élő, makogó előemberek lennének. Tessék irodalomból a “Hogyan neveld a magyarodat”, meg “természetesen” pont helyett alkalmazott Nobel díjas holokausztos művet tanítani. Ami pedig sürgősen kiveendő az a szörnyen rasszista “Egri csillagok”, ahol nemeslelkű, bár fogyatékos félszemű muszlim hősöket vegzálnak gaz magyarok.
    Helyette tessék tanítani a világirodalom két remekét, az “Énekek énekét” és a Koránt, mert mire gyarmatosítjuk végre ezeket a stupid magyarokat, tisztában kell lenniük goj és kafír kötelességeikkel.

    Történelem: Rég volt, úgyhogy kihagyandó a görög-római korszak, nincs már ilyen kultúra a fejlett nyugaton. A történelem 644-ben Mohameddel kezdődik. Ezt rövidesen személyesen is megtapasztalják ezek a renitens fütyülősbarackosok, s addig is tanulják a gaz őseik elnyomó politikáját, mikor a keresztesháborúban nem átallották visszakérni a kultúrájuk bölcsőjét, Jeruzsálemet. S ezt még megtetézték, hogy már akkor is határvárkerítéseket építettek a Balkánon, és nem engedték tovább szegény muszlim menekülteket.

    Torna: teljesen felesleges foglalkozás. Rövidesen nem lesz szükség egyenes gerincre, mert mikor átvesszük a hatalmat, ezek a renitens örökké lázadó magyarok már csak földig meghajolva jelenhetnek meg úgyis mielőttünk, kiválasztottak előtt. Viszont komolyan gyakorolni kell a testedzésnek is 1400 éve bevált napi 5órán át végzett hasraeséses imamorzsolást. Különösen a kafír-goj lányoknak illik ezt gyakorolni, hogy mint a behívott katonáink igénylik, eme kedvelt nősténykecske-pózt, könnyebben tudják majd őket csoportosan megtermékenyíteni.

    Biológia: Tessék hangsúlyozni, hogy a homoszexualitás a biológia alapja, a heteroszexualitás az a kilengés. Lám a pingvinek is hímpárokban nevelik a gyerekeiket, meg a békák is ráugranak egymásra, és csak némelyik mondja ilyenkor, hogy “A nagy gruppenszex kavarodásban eltévesztettem, bocs, papa!”

    • Zolika Lassu

      Legközelebb Te írhatod a vezércikket.
      NAGYON Lyóóó

    • Hidzsra, azaz Mohammed menekülése a rokonsága elöl Mekkából 622-ben. Ez az iszlám kezdete.
      Ettöl kezdve lett az önjelölt vallási prófétából rablóvezér, ármányos hadvezér, és a Torából és Bibliából lopott “vallásából” a világuralomra törö, totalitáris, rasszista, eröszakos ideológia…
      Amúgy teljes egyetértésem.

      • Köszi, kedves Egon Samu. Jogos. Fogalmam sincs mitől írtam félre. Tehát, hogy hiba ne maradjon: 622-ben Mohamednek a saját törzse elől elrohangászásától Mekkából Medinába kezdődik az iszlám időszámítás.
        (Kár, hogy nem érték utol. Sok halálos áldozatot megspórolt volna a történelem…)

  5. https://felsofokon.hu/mernok-es-muszaki/magyar-talalmanyok-listaja/

    http://magyarelme.blogspot.com/p/hires-magyar-talalmanyok-es-feltalalok.html

    https://logout.hu/bejegyzes/f_x_exp_x/a_rengeteg_magyar_talalmany_listaja.html

    Annyit azért hozzátennék a listákhoz, hogy nem a tarhonya, hanem a száraztészta a lényeg, hasonlóan a főtt szárított húsból készült – konzerv – húsporhoz.
    Továbbá a kovász és ehhez kapcsolódóan a savanyítással tartósítás.
    A fehérnemű és ing esetében mondjuk ki a gatya is újdonság volt Európának, valamint az ing hónaljába és a gatya ágyék részébe vart kettős háromszögű betoldás.

  6. Persze gondosan vigyázni kell, hogy a magyar feltalálók neve és találmányai ismeretlenek maradjanak a fiatalok előtt.

    https://www.sztnh.gov.hu/hu/magyar-feltalalok-es-talalmanyaik

  7. Persze gondosan vigyázni kell, hogy a magyar feltalálók neve és találmányai ne kerüljenek összefüggésbe a XX század technikai haladásával, mert még nem leszünk elég kicsinyek.

    http://magyarelme.blogspot.com/p/hires-magyar-talalmanyok-es-feltalalok.html

  8. Az elképzelhetetlen ugye, hogy a találmányok története oktatást segítő olvasókönyvben be legyen mutatva?

    http://www.karpatalja.ma/rovat/sorozatok/magyar-feltalalok/

  9. A gravitációt se tudják ezek: https://vimeo.com/11690875

  10. vizesnyolcas

    Déli harangszó
    (2015)

    Minden rosszindulatú híreszteléssel ellentétben az EU vezetése ura a menekültek Európában megjelenése miatt előállt helyzetnek. Ezt bizonyítják Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság elnökének az Európai Parlament elé benyújtott törvényjavaslatai. Közülük kiemelkedik a menekültek vallási érzékenységét súlyosan sértő déli harangszó eltörlésére tett javaslat. Bár Daniel Cohn-Bendit az Európai Zöldek és az Európai Szabad Szövetség frakció társelnöke ezt a megoldást kevésnek tartja. Ő a déli harangszó eltörlése helyett a megemlékezés jelentésének újraértelmezését javasolja: azt a muszlim törökök feletti 1456-os nándorfehérvári (ma Belgrád) győzelem kétes értékű dicsőségének emléke helyett a szélsőségesen kirekesztő magyarok örök időkre szóló megbélyegzése jelének kell deklarálni, annak érdekében, hogy az akkori keresztény erkölcsökkel és a mostani európai értékekkel összeegyeztethetetlen szégyenletes eljárás soha többet ne ismétlődhessen meg.

    A témában azóta Ferenc pápa is megszólalt. A New York Times riporterének kérdésére válaszolva elárulta, fontolgatja, hogy a Katolikus Egyháznak bocsánatot kellene kérnie, hiszen a magyaroknak a muszlim világ európaiakhoz való közeledését akadályozó erőszakos cselekményeit az Egyház akkori vezetője, III. Callixtus pápa is támogatta, Juan Carvajal spanyol bíboros és Giovanni da Capestrano (magyarul Kapisztrán János) pápai követ keresztes seregek gyűjtésével növelte az elkövetők számát (sőt, az utóbbi nem átallott tevőlegesen is részt venni az erőszakos cselekményekben).

    Azóta a Magyar Helsinki Bizottság és az Amnesty International Magyarország közös keresetet nyújtott be az Emberi Jogok Európai Bíróságánál (EJEB) a Magyar Államnak az 1456 évi agresszóban való felelőssége megállapítására. Az EJEB vezetése még nem látta a beadványt, de egyik tagjuk úgy nyilatkozott, hogy ha az abban foglalt vádak bizonyítást nyernek, úgy Magyarországnak jelentős kártérítést kell fizetnie a nándorfehérvári sajnálatos események muszlim érintettjeinek utódait képviselő szervezetek részére.

  11. vizesnyolcas

    Progresszív irodalomóra

    Gárdonyi Géza Egri Csillagok című regénye nemzedékek gondolkodását mérgező hazugságaival jó példa arra, hogy milyen borzasztó torzulást képes okozni az együgyű emberek elméjében a nacionalista agymosás.

    A regény képes hősnek beállítani az egri vár elvakult védőit, akik nem ismerték fel az idők szavát, és a törökökkel szembe fordulva, útját állták a magyar haladásnak, mert magakadályozták Magyarország integrálódását a kor legprogresszívebb birodalmába.

    A sors igazságérzetét dicséri, hogy az egri történetben a haladás fő kerékkötőinek szerepét játszó Dobó István, a védők kapitánya és Mekcsey István, várnagy végül egyaránt elnyerte jól megérdemelt büntetését.

    Dobó egyébként köztörvényes bűnöző volt, és pusztán csak önös érdekből szállt szembe a törökkel; ugyanis az ostrom idejére mentelmi jog illette meg a korábbi garázdaságaiért ellene hozott jogerős itélettel szemben. (1551-ben I. Ferdinánd magyar király bírósága fő- és jószágvesztésre ítélte.) Ám a börtönt végül mégsem úszta meg. 1569-ben Dobót elfogták és felségárulás gyanújával börtönbe zárták. Élete utolsó éveit fogságban töltötte a pozsonyi várban.

    A harácsoló természetű és korrupt Mekcsey 1553. március 11-éig várnagyi tisztében maradt. Március 13-án elindult feleségéhez Ungvárra, de oda soha nem érkezett meg. A közszájon csak ungvári Voldemortként emlegetett politikussal útközben Sajóvárkonyban végzett a népharag. – Sorsa ma is intő jelként szolgálhat az elbizakodott csuti törpe számára.

    • Ez jó. Körülbelül ennyi a liberális oktatás. Mindent kiforgatni az ellenkezőjére, aminek következtében szép lassan minden érték elsüllyed és egyre borzasztóbb állapotok alakulnak ki a fejekben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük