Nem csak szüléshez, a terhességmegszakításhoz is joguk van a férfiaknak :D


Kiderült, hogy a homoszexualitás súlyos elmezavarokat okozhat azon férfiak esetében, akik túl komolyan veszik a női szerepet. Erről tanúskodik legalábbis egy indiai férfi esete, aki – saját bevallása szerint – szintén hímnemű párjával való közösülés után teherbe esett. Nevét a Times of India nem hozta nyilvánosságra, de nyugodtan hívjátok Lorettának.

Az nem merült fel benne, hogy csak gyötrik a szelek a babos karfiol után, ahogy az sem, hogy nem abortuszra, hanem némi alapvető természettudományos ismeretekre lenne szüksége. A történet talán a feminista-meleg törzsszövetségen belül is komoly vitákat “szülhet”, a kevésbé liberálisabbak kifogásolhatják, hogy az utolsó „női privilégiumtól” fosztják meg éppen őket a férfiak. Eddig persze nem kellett nekik, de ezek után valószínűleg akarják majd, mint hülyegyerek a lapátot a homokozóban.

Az indiai Kozhikode nevű koszfészekben az orvosok egyébként még nem zárkóztak fel a fejlettnyugathoz, a helyi doktorbácsi a terhességmegszakítást követelő férfit pszichiátria küldte a szülészet helyett – meleg pár őszinte megdöbbenésére.

A világ nem lenne teljes nyitott gondolkodású emberek nélkül. Egy Dr. Kumar nevű hiperprogresszív azonnal a védelmére kelt, mondván, hogy gyakran produkálnak férfiak is ilyen jellegű tüneteket, mikor a feleségük terhes, és ezt el is nevezték szimpátiaterhességnek. Ez nyilván legalább annyira megalapozott, mint az, hogy a régóta együtt élő párok annyira egy hullámhosszon vannak, hogy a férfi is hisztis lesz, amikor a nő menstruál.

Mi ugyan ilyet még nem láttunk, bár tény, hogy valamiért átalakulóban a nemi szerepek és lehet pár férfi tényleg benne marad a szimpátia-menstruációs flowban. Az indiai csávó esetében viszont még ez se kielégítő magyarázat, merthogy nem egy nővel él együtt.

Hősünk egyébként egy kétgyerekes családapa, illetve az volt valaha, most valami közelebbről meg nem határozható lény. És hiába van e mellé az élettapasztalat mellé még diplomája is (állítólag), ennek ellenére nem tűnt fel neki, hogy az előző kölkeit egy nő szülte.


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

Egy hozzászólás van

  1. Karinthy az önjelölt énekest viviszekcióra küldte. Ezeket is oda kellett volna beutalni, nem pszichiátriára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük