Migránsok megköszönték Brüsszelnek a nyitott kapuk politikáját


 

Most elsüthetném a régi tréfát, miszerint hálát adhatunk bölcs és előrelátó vezetőiknek, hogy Magyarország sem célállomásként, sem tananyagként nem szerepel a harmadik világban. Utóbbi miatt például nulla sportértéke volna itt robbantani. Egyelőre.

[rule style=”rule-dotted” ]

Brüsszelben viszont volt sportértéke. Az sem számított, hogy ott tobzódik Európa migráns- és iszlámbarát elitje, akik nemhogy végtelen mennyiségben szeretnék importálni a világ szerencsétlenjeit és a belőlük születő szélsőséges elmebetegeket, de még a disznóhúst is előbb tiltanák be, mint hogy a legelképesztőbb jelenségeken akár a szemöldöküket felhúznák.

De mindegy, mert volt sportértéke.

Már csak azért is, mert elfeledkezve egy picit a belga Kongóról, szerencsétlen vallonoknak és flamandoknak a legnagyobb bűnük az volt, amivel éppen magukra haragították a harmadik világ házhoz importált őrültjeit, hogy képesek voltak elkapni egy kőrözött tömeggyilkost. Egy tömeggyilkost, aki történetesen muszlim volt, tehát fel kell robbantani a rohadt keresztényeket…

Sportérték.

Persze a liberális és igazkonzervatív élcsapat azonnal érzi, hogy ez az egész sztori nem más, mint habonyizmus. Micsoda orcátlanság is ez a flammand szeparatisták ISIS részéről, hogy pont akkor gyilkolásznak kedélyesen, amikor itt FONTOS dolgok akarnak történni, amik megbuktatják Orbánt! Közeleg a Pukli-sztrájk és a Liget fái, és ennek a hírértékét képesek egy perc alatt tönkretenni holmi cafattá robbantott tetemekkel! Egyértelmű habonyizmus, egyértelmű, hogy CSAK AZÉRT robbantottak a migránsok megint, mert Orbán ezt így akarta, hogy ne kelljen megbuknia a Nép haragja miatt. Tulajdonképp olyan Orbánnak a migráns, mint Vonának a zsidó szabadkőműves, hisz bármi is történik, mutogathat, hogy lám-lám igazam van! Micsoda habonyizmus! Micsoda trükk! A Nógrádival meg a mindenkivel, meg a médiatúlsúly, ami elnyomja a fontos dolgokat, ami Pukli meg a Liget fái. Hát közben meg jönnek a hírek, hogy hánnyal több percről percre az áldozatok száma, meg hogy ezúttal két magyar is megsérült. Hogy érezzük, ezek a gondolatok az ellenzékivé nemesült Magyar Nemzet egyik kiemelt újságírójától származnak….

Kudarc.

A titkosszolgálat, az európai politika, Merkelmerkel, Junkersalkesz, és mindenki kudarca értelemszerűen lesz Orbán sikere. Ha egyszer az van, hogy Orbánnak van igaza már megint, ha az van, hogy a migránskérdés „vis maior” az oktatásügy, ligetfái és minden egyéb faszsággal szemben, akkor az van. Ha a „veszély” 80 millió török vízummentessége úgy, hogy múlt héten unalmában egy 23 éves török legény épp egy sétálóutcán röppentette fel fél Isztambult. Semmi visszhang nem is volt, hisz ezek a törökök már csak ilyenek, náluk ez a foci mellett a kedvenc népsport. Hát fogták magukat a terrormisik, és felrobbantottak egy brüsszeli repteret, lévén most jöhet a zsöszülibelzs, meg a többi hiszti, alig várom a facebook gombot, hogy beszínezhessem a profilom.

Amúgy minden bizonnyal a történtek kapcsán fel fog lángolni az „iszlamofóbia”.

Narancssárga gúnyában fogják a keresztes szélsőségesek kivinni a folyópartra a magyar muszlimokat élükön Bolek Zoltánnal. A muszlim gyerekeket szexrabszolgának fogják eladogatni, az európai muszlimnegyedek közepén levágott fejekből raknak gúlát, a házaikra meg hatalmas félholdakat festenek, majd felgyújtják őket. Ó bocs, picit elkalandoztam: amit leírtam az mind a „Béke Vallásához” semmilyen kapcsolattal sem köthető elszállt, elszigetelt szekta, az ISIS mindennapjainak képezi részét. És ezt mi elhisszük, már várjuk is az első nyilatkozót ebben a szellemben. Meg hogy az a baj, hogy továbbmennek, és a felháborodással csak a terroristák céljait teljesítjük be. Anyátok. Ugyan már az ENSZ és az amerikai kongresszus szerint is „szisztematikus vallási alapú népirtásnak” minősül, amit összebékevalláskodnak a Közel-Keleten, de erről sem szabad beszélni, mert ez elöl migrálnak a migránsok, és ebbe a tömegbe vegyül bele az ISIS-es, hogy út közben megsimizze Zsohár Zsuzsi.

A wilkommenskultur, a multikultur és a civilizáció csődje ez.

Amúgy a pláne: Norvégiában mindazonáltal most a legfontosabb kérdés már nem is holmi fák a ligetben, nem is holmi Klik meg Oktatásügy, hanem hogy nemváltoztató műtét nélkül is lehessen nemet cserélni a genderegyenlőség nevében. Ez komoly. Ez most a legfontosabb Norvégiában, ahol már a lakosság lassan fele migráns. Tehát a felállás az egész világon kezd olyan lenni, mint a klasszikus western: van a jó (a normális gondolkodású, valóságérzékkel rendelkező ember) a rossz (az iszlám fundamentalizmus) és a csúf (a saját szarában fetrengő agyavesztett liberális baloldal) állunk a pusztán, széttépett tetemek között, és villannak a szemek, kattan a kakas…. nem kell várni, és jön a Nagy Leszámolás.

Je suis Paris. Je suis Istanbul. Je suis Ankara. Je suis Bruxelles, Je suis következő nagyváros….

Je suis a tököm tele van már velük.


  tutiblog

A PS böllérblogja. Bővebben a Gy.I.K.-ben.

5 hozzászólás

  1. Kölnben Boldog Új Évet kívántak
    Brüsszelből Békés Húsvétot.
    Mindezt a maguk módján. Hiszen ilyen áldott jó szívű emberek.
    Olvastam,hogy Idomeniben kettő benzinnel felgyújtotta magát,hogy megessen a szíve rajtuk azoknak,akiknek meg szokott. Pedig csupán kettővel kevesebb fogja felrobbantani magát,(ha nem éli túl) ezt a kis vidám melegedést.

  2. Laci Szabó nevű idióta kezét lekakpnám a klaviról és áthelyeznáém a kettőhúszba.
    Csakhogy egy kicsit melegedjen. Utána azzal a kézzel törölje meg lázas homlokát.

  3. laciszabó – monogramja S. L. -és még kinek ez? Nem érdekes, hogy a stílusa a régi idők névtelen leveleinek stílusát mutatja – lerontott helyesírás, hogy ne lehessen rájönni a szerzőre? De mivel minden ilyen fazon primitív, akik akarták, már tudják, hogy ez a nickname kit takar.

  4. Mégis mi köze a migránsoknak a brüsszeli merényletekhez? Van bármilyen tényszerű adat, ami bizonyítaná az összefüggést? És ha nincs kapcsolat, akkor miért riogat rémhírrel a Tutiblog?

  5. Észnéllevics

    Európára nem a migránsok a veszélyesek, hanem a gyűlölködő újnácik és populista szövetségeseik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük