Miért ne szavazzunk a Miniszterelnök Úr ellenlábasaira? I. rész


Elég volt Orbánból, mert tűrhetetlen az oktatásegészségügy állapota? Folyamatosan nő a fizetésed, de ez akkor se számít, hiszen a Nemzet Veje nem is annyi luxon világít, amennyin nem kéne neki, ez pedig így lopás? Folyamatosan épül-szépül kis országunk, de egyrészt EU-s pénzből, másrészt a kurva kerítés miatt nem tudnak idejönni a színes idegenek, ez pedig morálisan mégis fenntarthatatlanná teszi az egészet? Nos, teszünk egy illendőségből odavetett pillantást az ellenség soraira. Milyen alternatívát kínálnak, és ezekhez milyen vezetőket termeltek ki az elmúlt 4-8-28-70 év során.

Vona Gábor: A csávóról az hírlik, hogy áruló, pedig a helyzet ennél sokkal rosszabb. Gábor láthatóan az a fajta ügynök, aki a legőszintébben hisz az általa árult szarok világmegváltó erejében. Eddig rossz volt az élet, de most, a legforradalmibb mágikus henger végre az utolsó makacskodó kis cicaszőrt is lerántja a kék öltönyről. Végre itt az új keménytojáspucoló, amellyel egyben lejön a héj, és nem tép ki sok kis apró darabot a fehérjéből. Végre itt az új, visszautasíthatatlan kerti locsolócső, ami bármilyen irányba forgatható, tekerhető, és sose törik meg, állandó víznyomást garantálva. Ismerős? Volt osztálytárs, rég nem látott barát, esetleg egy vadidegen ismeretlen, akit jó szándékkal beengedsz, majd a kávéval a kezében váratlanul rátér a messianisztikus portéka jó tulajdonságaira. És mondja, mondja, mondja. Teljesen őszinte hévvel… A legvégén meg ő van felháborodva és megsértődve, hogy te nem hiszel benne. Gaby szerencsére egyre több ilyen elégedetlen kuncsafttal találkozik, főleg vidéken és főleg a székely vidéken.

Juhász Péter: Ha egy zsidó okos, akkor nagyon okos, ha pedig hülye, akkor nagyon hülye – a legendás Matula Magazin mondása ismét igazolást nyert. Péter nagy tragédiája, hogy rossz időben született, rossz helyre. Képességei alapján simán lehetett volna Bugsy Siegel egyik alvezére, aki síp helyett tommygunnal bírja jobb belátásra a rivális etnikai bandák valamelyikét egy sötét New York-i sikátorban. Persze, csak ha az illető nem nő, mert akkor könnyen homályos, egyórás dulakodásba keveredne vele. Kicsit több ésszel persze ma is gond nélkül elhelyezkedhetne valamelyik gázai ellenőrzőpont izraeli oldalán, de az IDF személyzeti politikája sajnos nem tart igényt a szaktudás hiányát agresszióval pótló illetőkre. Talán nem véletlenül lettek Miniszterelnök Úr szövetségesei. Péterünknek tehát marad a feneketlen, parttalan, mégis teljesen meddő orbángyűlölet, amelyből a gyűlölet tárgyát ismerve még évtizedekig megélhet, ingyen a baráti albérletekben, ha befolyásos pártfogói a következő nőverésénél se engedik el kezét.

Karácsony Gergely: Emlékszik még valaki arra, amikor az SZDSZ-es kisinas az anyapárt elsüllyedése után pofátlanul azt bizonygatta a közvélemény előtt, hogy lehet más a politika? Azóta visszament az SZDSZ-be, majd elhagyta az SZDSZ-t, és most az MSZP-nek bizonygatja, hogy dehogyis utálja őket jobban, mint a Fideszt. Ezt csak úgy mondta. Ebből is látható, hogy a szelíd külső bizony veszélyes hazudozót takar, aki teljesen ártatlan hangszínnel állítja kedves bociszemeivel, hogy ő aztán dehogyis mondta azt három hete, aminek ma a totális ellentétét viszont igen. Szerencsére, ahogy Juhi esetében az agresszivitás, úgy Karigeri esetében a páratlan hazudozási készség sem párosul veszélyesen magas intellektussal. Így kellőképpen pitiáner módon a zuglói nagymamákat most még az egyszer tényleg utoljára le tudja húzni unokamosolyával egy kis apróságra, hogy aztán 2019-ben szemrebbenés nélkül ismét elénk álljon azzal a szlogennel: Tényleg lehet más, de máshogy a politika!

Fekete-Győr András: Gimnazistaként emlékeztek még arra, amikor a gimnáziumban valami lyukas osztályfőnöki magyar órán a libsi tanárnő manipulatív felvetésére az osztály elkezdett politikusost játszani? Bizonyára tele volt a ti osztályotok is jó szándékú, világot megváltani akaró, de azt rendkívül naiv ideák mentén elképzelő lányokkal. Még te voltál a köcsög, amiért belerondítottál a nagy konszenzusukba, hogy nem-nem, te nem akarsz eltartani semmiféle szegény sorsú vagy ingyenélő szerencsétlent. Te sokkal jobb helyet tudsz ennek a temérdek közpénznek az ingyen gáznál és ingyen villanynál, a nemzet csatahajóján például lehetne 16 hüvelykes a főtüzérség 15 helyett. Ez a kis kedves, naiv időszak azóta elmúlt. Felnőttek az osztálytársnőink. Keményen dolgozó családanyákká váltak, akik szeretnének minél több és több pénzt hazavinni a keresetükből, ezt pedig dr Miniszterelnök Úr és kiváló kormányzása évről évre biztosítja számukra. Van azonban egy kicsi, de hangos társaság, aki még nem nőtt fel, soha nem is fog. Esetleg prímán hazavisz az említett munkákból keresettnél sokkal több pénzt is ezért a sok hülyeségért. Csak kényszerből emeltünk ki itt egy nevet, mert mindegyik annyira jellegtelen, hogy őket nevezzük összefoglaló néven Momentumnak. Szavazunk rájuk? Na, ugye!

Szél Bernadett: Korábbi példák alapján igazoltnak tekinthetjük azt az állítást, hogy a politikai tudás és az intellektus hiányát nem lehet agresszivitással pótolni, de sajnos Szél Bernadetthez nem jutott el ez a hasznos tanács. Vagy intés. Pedig egy őrjöngő nő különösen ijesztő a minden progresszív nevelés dacára a patriarchátus világában ragadt magyar szavazó számára. Különböző választási kampányvideóknak álcázott pszichiátriai BA oktatóanyagokon láthatjuk, hogy más sem igen jut el hozzá, de nem is érzi hiányát ennek. Emlékezetes jelenet volt, mikor kézen fogta az LMP szerencsétlen nemzetbiztonsági kockázatát, a négy éves kora óta Magyarországon élő barna szempárt, és elvitte megmutatni Völner államtitkár úrnak, hogy ugye nem is veszélyes, viszont aranyos. Majd Völner válaszát meg sem várva elrángatta onnan, mint a fogyatékos, vagyis kihívásokkal küzdő gyereket a bevásárlóközpontok színes-csillogó reklámtáblái elől a türelmetlen anyuka.

Folytatjuk…


  Kurtz ezredes

8 hozzászólás

  1. Fletó lemaradt!
    (Bástya elvtárs már szart sem ér?)

  2. Bocsánat,a nagy hordószónok, a matektanár, enyhén félrehajtott fejjel) valószinü a II.részben jön!
    A rekeszizmaimat addig is pihentetem.

  3. Jó felsorolás és találó a kaméleon-emberes nyitókép.

  4. Bárki jobb, mint Don Vittore.

  5. Nagyon jó! A leírtak tökéletesen jellemzik az ellenzéknek nevezett pártokat, és vezetőiket. Nagyon magas a magyar választók ingerküszöbe, hogy ennyi agyatlan, hazug pojáca megél a semmit nem érő politizálásból!
    Az ellenzéket váltsunk április 8-án! Hajrá Fidesz!!!

  6. dkMSZPKORRUPT

    SUNYI BALLIBERÁLIS BANDA , MIND KÜLFÖLDRŐL PÉNZELT ÉS IRÁNYÍTOTT PÁRT ,OLYAN ALATTOMOS MINT A SZÉLSŐSÉGES FACEBOOK , MER ADATOKAT GYŰJT A BELEEGYEZÉSÜNK NÉLKÜL RÓLUNK ÉS NYOMJA A GYURCSÁNYISZTIKUS HAZUGSÁGAIT.

    .

  7. Gyurcsány Fletó már bele se fért az első körbe? Hát hogy is van ez, kérem szépen?

    Na, ezért tart itt ez az ország.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük