Mi meg egy lyukas tetejű cipősdobozban élünk, ami egy tóban van :(


Egy nap alatt kedvenc történetünk lett a hét, vagy kilenc éves Alex, aki liszttel kevert vizet iszik tej helyett, mert csak arra telik, annak ellenére, hogy gluténérzékeny, tehát valószínűleg többször meg is halt, de már elmúlt, ezért ezt a részletet nem ezt írta meg egy felnőtt írásképével, gyöngybetűkkel.

Régi kedvencünk, a 444 hozta nekünk a szívszorító mesét, ők elhiszik, annak ellenére, hogy Alexék nem mutiból készültek, mert azóta dobálják az ablakukat a szomszédok. Természetes gyűjtés indult meg sóhajok, hogy ebben az országban stadionnyi gyermekek éheznek, mivel csak ingyen étkeznek az iskolákban. Ezt pár hónapja, a gyermekéhezés legendáját, a mandineren Stumpf megénekelte, aki szerint van (gyermekéhezés), az kezdje ott a tájékozódást.

Minderről az jutott eszünkbe, hogy mivel a libnyafik ekkora hülyék, mi is megadnánk a számlaszámunkat, mert itt a Toronyházban rettenetes körülmények között élünk. A sört (ami igazából homokkal kevert víz) újságpapírból isszuk, vacsorára többnyire vizes rongyot eszünk, vagy még azt se. És hetedmagunkkal élünk egy cipősdobozban, amelynek lyukas a teteje. És napi huszonkilenc órát dolgozunk közmunkában, ingyen. Már amikor nem nekünk kell fizetni érte.

Ja, és mindez Orbán miatt van, szóval küldjetek pénzt!

Most lehetne komolyra fordítani a szót, és olyanokról értekezni, hogy mennyi dögevő van ebben az országban, meg arról, hogy érdemes-e egyáltalán családokat rászoktatni arra, hogy nem kell semmit csinálni, úgyis jön a városból az önnön jóléte miatt lelkiismeretfurdalásos ember és bevásárol neki – csak minek. Adjatok inkább pénzt!


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

5 hozzászólás

  1. Endrei Szabolcs

    Mikor kezd már valaki azzal foglalkozni, hogy akik dolgoznak, azoknak a bérét ne nyúlja le különböző – de természetesen legális – trükkökkel a cégvezetés? Mert akinek van tehetsége és kedve dolgozni, az nem azért vándorol a szürke- vagy fekete gazdaságba, mert gonosz. Hanem, mert ott ő szedi be a munkája ellenértékét és nem mindenféle HR-, PR- és marketing ingyenélők híznak belőle!

    • Üdvözöllek azok körében, akik szerint a kapitalizmus személyes kizsákmányolás.
      Az imperializmus ugyanez államszinten.
      A korporatokrácia uralma meg az, ami ma van.

    • Tessen vállalkozni,és akkor rá tetszik ébredni,hogy milyen dolog,amikor kizsákmányolja (alkalmazott híján) saját magát Endrei .

  2. Hova utalhatom tisztelt Pirezewitccc úr?
    A madárvédelmet,már elláttam. Most Önök jönnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük