Megvan a libnyaf válasza a nemzeti konzultációra


Lassan egy hónapja azon nyűgösködik az ütődött baloldalunk, hogy az előzetes várakozásokkal szemben sikerült egy, a társadalmat 90-10 százalékban megosztó kérdésre a rosszabbik végére ráülni. A kezdeti álproblémázás helyét gyorsan átvette a xenofóbiától való féltő óvás és a multikulti legbárgyúbb hirdetése, amiben a bevándorlók egyszerre okosabbak, képzettebbek és akarják betölteni a legprimitívebb állásokat, amire a fehér embernek már nincs gusztusa. De ma megtalálták az ellen-csodafegyvert.

Piréz Róbert

A wunderwaffét a Vokskabin szállította, ami az Andrássy Egyetem a netPol közös kezdeményezése. Mint annyiszor a múltban, most is sikerült egy bevált nemzetközi mintát kisajátítani (khmm) bizonyos érdekcsoportoknak és az újszerű metodikából így lett közönséges hamisítás. A trükk nem más, mint hogy a nemzeti konzultáció mintájára fognak egy szabadon választott témát, amiben a baráti pártok foglalják el a helyes válaszmezőket (ők nem verik a nőket), míg a Fidesz és a Jobbik adja a seggfej válaszokat.

Némileg leegyszerűsítve ez így néz ki:

Ön egyetért azzal, hogy a gyerekeket ütni-verni kell, hogy hasznos felnőtt legyen belőlük?

Ha igennel válaszol az ember, viccből vagy kíváncsiságból, akkor kiderül, hogy ő a Fidesz elkötelezett szavazója lenne, ha a politikai vonzódás helyett racionális döntések vezetnének a voksoláson. Tehát egy seggarc, akinek seggarc pártja van. Ha nemmel válaszol mint minden normális ember – a kitöltő, akkor persze neki az Együtt a megfelelő párt.

 

A teszt készítői mindezt azzal takarták el, hogy a Fidesz nem volt hajlandó őket hivatalos állásfoglalásban tájékoztatni a véleményükről, ezért kénytelenek voltak minden egyes kérdésben a seggfej álláspontot melléjük helyezni. Korrekt. Tehát ha valaki nem válaszol az e-mailra néhány elég nevetséges kérdésben, akkor a megfelelő kutatói hozzáállás nem más, minthogy csinálunk egy bábút, rávarrunk egy narancssárga kezeslábast, összekenjük szarral és nekiállunk mutogatni, hogy nini, ez itten a fityesz, nyakig szaros, ne szavazz rá!

Ilyen mélyre még Ösztönös Árpi se süllyedt soha…


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük