Megintcsak ÉN, az ellenzéki egó!


Szervusztok ismét! Engem, Nekem, Én, Magamnak, Nekem, a ÉN! Büszkén jelentkezem megint, innen az ellenzék szívcsakrájából. A saját szívemből, ami a saját egóm közepén dobog! ÉN, az egyetlen hiteles ellenzéki arc! Magyar a Hangom is. 

Remek szakember voltam, és őszinte meggyőződésből, hűen szolgáltam a Fideszt, mint a legnagyobb fideszes, de aztán törés következett be kettőnk bimbózó-gyümölcsöző kapcsolatában, mert az ÉN nem kapta meg azt a figyelmet, szeretetet és törődést a szar Fidesztől, ami JÁR neki! Emlékeztek még Balázs vodafone-os reklámjára? Imádtam, mert pont erről szólt. Plusz én is őszentségét a Sátánt imádom, de térjünk vissza az eredeti kérdéshez. Jó, igazából pozit nem kaptam, vagy ponthogy kaptam. Akkora béna szerencsétlen fasz voltam világéletemben, hogy egy szaros filmforgalmazási meg akadémiai kutatási kamaprojektet se lehetett rám bízni. A sok tudóskobak ott élvezkedett a sátán kecskéjével a szív alakú tudományos ágyon, nekem meg soha nem esett le semmi. Pedig nagyon szerettem volna beszállni, de én csak a sok közpénzért feleltem, amit ezek a mélyliberális szobatudósok felmarkoltak. Csalódott és kielégítetlen maradtam, és ezért azzal nyugtattam meg ÉN-t, hogy sokkal értékesebb gondolkodó vagyok én annál, hogy holmi számokkal meg adminisztrációval untassam magamat. Ezért amikor az egész rendszer összeomlott a töketlenkedésem és gyávaságom miatt, inkább elkezdtem a Fideszt okolni, és eljöttem vitriolos youtube-videókat készítgetni róla, abból semmi nagy baj nem származhat ugyanis.

ÉN vagyok a legnagyobb értelmiségi a világon. Mindenhol ott vagyok, ahol csakis ÉN számítok. Kiállításmegnyitó, lakásszínház vagy könyvbemutató nem mehet le nélkülem. Bemutatom ott, ami legfontosabb. MAGAMAT! Ja, meg a saját koncertem! Több mint szenvedély, amikor ott állunk hármasban. Az ÉN, a Magam meg a gitár!

Ez a világtörténelem legeslegnagyobb szerelmi háromszöge!

Talán csak az volt nála nagyobb, amikor Eric Cartman a plüssállataival teázott. És ugye, milyen jó csávó vagyok amúgy? Egy ilyen szexszimbóleum! A Fidesz egyébként ott követte el a legnagyobb hibát velem kapcsolatban, amikor azt merészelte gondolni, hogy többet, jobbat, nagyobbat jelent ÉN-nél! Pedig senki nem lehet annyira csodálatos, és önmaga által elismert, mint amilyen szerénységem. Olyan erős és bátor is vagyok amúgy, hogy egyszer majdnem megvertem két csaló házaló nyugdíjas bácsikát is, de végül csak feljelentettem őket a facebookos közösségemben, akik majdnem feleannyira szeretik már ÉN-t mint ÉN!

Művész is vagyok ám! Negyedévente csinálok magamról egy elképesztően menő és modern videoklipet, azaz dehogyis magamról, hanem a fiatalokat érdeklő aktuális kérdésekről. Érezzük, hogy butulunk, ezért szeretnénk jóval kevesebbet tanulni! Forr a Bolygó is, azt is meg kéne menteni, ezért elreppelem neked a lehető legnegédesebb, legmodorosabb beszédtechnikával, amit csak meg tudtak nekem tanítani az SZFE-n.

Ugye, milyen menő cuccokban vagyok? Direkt City of Comptonból hozták Nekem. Most ne érdekeljen a karbonlábnyoma, mert a legautentikusabb négerség kellett nekem. A lényeg, hogy ne csak nézz, LÁSS is engemet!

Már náluk is a legnagyobb keresztény voltam, de aztán egyszercsak kiléptem belőlük, hogy intaktan maradhassak a legeslegnagyobb keresztény. Ugye, milyen érdekes? Nézzél még belőlem! Hamarosam krisztusi korba képek, és Lyézus is azt szerette volna, ha instaposztban pilatesezhet. Egyszerűen kellek az ellenkező nemnek, ezért posztolom ki magam ennyire csábítóan, hogy végre tényleg hátha! Ugye milyen szexi, amikor magamat olvasom? Ez az új divat! Az új csábítás, ha valaki igazán okos és intellektuális, mint ÉN! Elmondom megint ugyanazt a szar közhelyet hát a mocsok Fideszről, mindezt olyan mimikával és nézéssel, hogy még a japán horror rajongói is elforduljanak rémületükben.

ÉN-ben az a legmenőbb amúgy, hogy a leghaladóbb külföldi országok szivárvány városainak greenwich village-eiben született. Aztán a Deuxiemé Bureau felfedezte benne a legnagyobb magyar hazaffyt, és azóta járok ÉN-nel a Fidesz-székház kertjébe pofonért a legforradalmibb filozófia-esztétika hallgatókkal. Magam amúgy orvos volnÁk, ha bírnám a vért! Párommal, a CIA-vel együtt, akit dühös CEU-hallgatóként ismertem meg, azóta próbáljuk meg leváltani ezt a geci 0rbánt. A legnagyobb sikerrel, hiszen lassan már kétszámjegyű SZDSZ lettünk, akikhez persze semmi közöm!

Németül ugye nem kell ezt elmondanom? Tagozatra jártam, de nem igazán tudok gyengén ragozni. Illetve csakis úgy tudok. Van barátnőm, becs’ szóra! Ha őt nem is láthatjátok most, a pipereszerei azért itt vannak nálam kéznél. Amúgy igyekszem egyre erősebb férfi lenni. Emelni is járok, ha épp nincs csajos hetem, vagy nem hív eligazításra rezidensem, Bridgette Macron néni. 

Egy a lényeg, Én a ÉN, és 01G! Nekem jár, hogy kormányozhassak. Ne legyen már akadálya ez a szar kis mucsai nép az egóm kiteljesedésének, úgy nem lehet?


  Kurtz ezredes

10 hozzászólás

  1. ????????????????????????????
    ?? ??
    ?? Kiről, kinek, minek, mit is???
    ?? ??
    ????????????????????????????

  2. ÉN, ÉN, ENGEM, NEKEM, VELEM, ÉNVELEM, ÉNNEKEM, CSAKIS VELEM, KIZÁRÓLAG NEKEM, CSAKIS ÉN, KI MÁS HA NEM ÉN, ÉN TUDOM, ÉN ÉRTEK HOZZÁ, NEKEM VAN HOZZÁ, ÉN VAGYOK AZ ELBŰVÖLŐ, NEKEM LEHET CSAK, VELEM LEHET CSAK, KI MÁS HA NEM ÉN, NEM LEHET MÁS CSAK ÉN, NEM GONDOLHATOD HOGY NEM ÉN, VELEM KELL, NEKEM KELL, NEMÉRTED HOGY NEKEM KELL, VELEM KI FOG HA NEM ÉN, ÉN VAGYOK AZ UNIVERZUM KÖZEPE, MINDENKI ENGEM KELL SZOLGÁLJON, AMIT CSINÁLOK AZ A TÖKÉLETES, HA NEM LENNÉK TÖKÉLETES AKKOR MEGÉRTENÉM, NEM VAGYOKTÖKÉLETES ÉPP AZÉRT, MIT NEMLEHET EZEN ÉRTENI, TEGNAP IS ÉN, MA IS ÉN. Te geci, hát nem érted?

  3. Öregtáltos

    Jól van Kedves!
    Ezt mondogasd Gréczy Zsoltnak!

  4. csakafidesz

    Feldugja magának a botmixert… Legközelebb majd lesz egy fotó és a vibrátort vagy botmixert? cimmel egy írás is.

  5. Bevallom fogalmam sincs kiről szól eme lélekelemzés.
    Mármint konkrétan nem tudom, mert képtelen vagyok követni ki mikor merre, honnan és mikor pálfordult és éppen most kinek a sejhaját nyalja. De aztán rájöttem, azért nem, mert mindegyik ilyen. Ráillik Fekete Győrre, Tordaira, a képen látható politikai prostira, a tünciző “magyar” “művészekre”, egyszóval a libsikre szinte az összesre.
    De amúgy érthető miért passzol mindre. Mert aki a mai baloldalon tolja a nyugatiak és muzulmánok szekerét, az csak ritka hülye és gerinctelen szociopata vagy még rosszabb, pszichopata lehet. Négy és fél évvel Európa rajtunk keresztül történő muszlim megtámadása után már senki sem takarózhat azzal, hogy nem tudja mire megy ki a játék és milyen halálos veszély.
    De a pszicho és szociopata nem lát családot, hazát, kontinenst, emberiséget. Az látókörében egyetlen isten létezik meg úgy valahol homályosan a kiszolgáló szolgasereg.
    S az az isten amit mindenkinek imádni kell, az ő maga, vagyis én-én-én-én, ja meg én a végtelen hatványon!

    • Annyi szent, hogy nem Kerpel-Froniusról szól, aki még pótcselekvés szintjén sem csinál semmit, csak felveszi a magas főpolg.m.-helyettesi fizetesét.

  6. ott ahol pénz van
    mindig a központban legyél,
    ez a lényeg,
    Saul D. Alinsky törvényei mindig a szemed előtt legyenek
    /
    vigyázz
    MERT
    Gyurcsány az “egységes ellenzéki fellépéssel” leszalámiz
    /
    Gyurcsány nagyon sikeresen elviszi a pénzeket ( ő nem lop )
    ÉS
    a feleségét pénzközpontba helyezi ( Brüsszel )

  7. Ez a kanadai születésü Cseh, mindég ezzel a nyitott száju röhögése van, mintha egy farok volna a szájában. Biztos, hogy a szája már beidomult erre a pozra a sok szopás után. Cseh nem félsz, hogy igy marad a szád.

  8. Ha véletlenül kiderülne, hogy nárcisztikus vagyok, szörnyen tökéletlenül érezném magam.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük