Liberális párhuzamos univerzumok – egyrészt-másrészt


Álmomban két liberális univerzum voltam, és sosem ütköztem össze egymással. Meg másmással.

Egyrészt. Felháborító, ahogy a budapesti Fidesz még mindig a hetvenes években él! Szörnyű vasbetondzsungel és robbanómotor mindenütt. Sehol egy kávézó vagy romkocsma! Szerves kapcsolatot a Folyóval, Zöld Budapestet végre! Ki az autókkal a belvárosból!

Másrészt. Felháborító, hogy nem tudok már rendesen parkolni a bulinegyedben! Újabb izgalmas tervhivatali épületet bontottak le a legendás Volga szálló után! Felháborító az egész. Ezek építészberkekben világhíres kreatúrák. Az üveg és vasbeton játékos elegyei. Csodálatos telefonközpontok, trafóházak, azbeszt-tornyok. 44-es állapotvisszaállítás? Ebből is látjuk, hogy fasiszta geci a kormány!

Egyrészt. Felháborító, hogy az ÉN ADÓMBÓL mindenféle üresen kongó stadionok épülnek!!! Az oktatásegészségügy rohad szét. Egyre jobban butulunk, mert olyan bonyolult dolgokat tanítanak meg nekünk, amire semmi szükségünk. Az egész stadionépítés csak egy őrült Nero hobbiját szolgálja.

Másrészt. Abból is látszik, mekkora Balkán vagyunk valójában, hogy kedvenc narkós nyugati együttesem csak Bécsig turnézik. Kénytelen vagyok ott megnézni őket (az természetesen nem Balkán, csak a pályaudvarok meg aluljárók környékén, a többi részén már inkább Közel-Kelet). Bennünket messze elkerül, mert lerohadt és elavult az egész infrastruktúra. Sokkal jobban is lehetne csinálni ezeket, ha végre ismét az én kedvenc pártom lehetne kormányon!

Egyrészt. Utolsók vagyunk Európában a nyelvismeretet illetően. Ez is természetesen a rohadt kormány sara. A statisztikákon csakis mi, liberális újságírók kozmetikázunk picit.

Másrészt. Megvizsgálták Brittany Murphy zsebkendőjét. We saving the CEU-genderszak. Vagy we’re? Itt az alsós angolkönyved? Gyorsan megnézzük, ez mégiscsak Magyarország legjobb egyeteme.

Egyrészt. Sajnos messze vezetünk minden statisztikában, elhízást, rossz táplálkozást, edzetlenséget és alkoholfogyasztást tekintve.

Másrészt: A portálszerkesztőség azért még beugrik egy kis ropogós csirkeszárnyra a viszkikóstoló után. Az állandó napi edzésmunkájuk okán úgyis vannak olyan erősek, hogy semmi baj nem történhet velük.

Egyrészt. Kilencmillió fasisztával már régebben is nagyon nehéz volt építkeznie az akkori haladóknak (természetesen Orbán a legnagyobb rákosista kommunista manapság), szóval nincs semmi meglepő ebben. A magyar nép genetikailag alattvaló, homo- és xenofób. Buta, begyepesedett vidéki, és fél az Újtól. A sok birka meg is érdemli a Fideszt.

Másrészt. Mi vagyunk a többség! Valójában 52% nem a Fideszt, hanem Európát akarta. A torz és a Fidesz számára lejtő pálya ellehetetleníti a valódi választásokat, amelyekben tuti tarolnánk, ha a Fidesz mondjuk nem indulhatna.

Egyrészt. Személyeskedni, származást felhánytorgatni undorító fideszes tempó! Európában ez a nyílt xenofóbia és kirekesztés már nem dívik! Itthon meg állandó a folyamatos zsidózás-cigányozás, ami a Fidesz felelőssége.

Másrészt. Orbán Viktor vélt származásáról, családon belüli erőszakjairól, gyógykezeléséről meg csak annyit, hogy nem zörög a haraszt, ha… szóval értjük egymást! 😉

Egyrészt. A meleg méltóság menete a legeslegjobb dolog, ami ezzel a szar kis mucsai országgal történhet. Persze a köcsög fideszes vezetők nem vonulnak ott, pedig többször felszólítottuk már őket rá, de homofóbok.

Másrészt. Kocsis Máté csak egy kis köcsög fideszes buzi!

Egyrészt. Dehogy meggyőzéssel terjed!

Másrészt. Én is kipróbáltam már, mert valami elbizonytalanított.


  Kurtz ezredes

2 hozzászólás

  1. Molnár József

    Szombaton bevásárolni voltam. Akkora a dolgozói szegénység, hogy alig lehetett közlekedni a bevásárlókocsival az áruházban. Az étkezdék közelében pedig különösen nagy volt a tömeg. Bizonyára azért, mert nem telik rá hogy otthon főzzenek feleannyiból az egész családnak.
    Ami az elhízást illeti: Valószínűleg ezért vannak a buszokon és villamosokon másfél személyes ülések.

    • Persze. Mindig ilyeneket mondogatnak.
      Egyrészt, sz@r az út minősége, másrészt, ha meg felújítják, akkor meg mér’túrják fel az egész várost!?
      Értelmes (vagy legalábbis diplomás) emberek ezen rinyálnak pl. a munkahelyen, mert mondjuk azt olvasta a 444-en, hogy nyugat ejrópában átlag 3 és fél nappal hamarabb befejeznek 1km-nyi bitumenezést, úgy hogy felerészt női, felerészt genderfree munkásokkal dolgoztatnak, napelemes úthengert és biokőzúzalékot használnak.
      Szánalmas ez a sötét lumpen mentalitás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük