Liberális magyarázatok a régmúlt rasszista sorozataihoz


Az életkorbesoroláshoz hasonlóan legyen végre liberális karika is, mely segít eligazodni a liberális utópiából érkezőknek a valódi élet kegyetlen tengerén, és elmagyarázza nekik a poént, mialatt a normális emberek röhögnek rajta.

Csupasz pisztoly trilógia: Felháborító, válogatott feketeellenes fehér rendőri erőszak. Kínzások, sanyargatások, fizikai szenvedések okozása kórházban, teli stadionokban! A fehér rendőrök sztereotíp vádaskodásai után az esküdtszék felmentette a meghurcolt fekete élsportolót a kettős gyilkosság alaptalan vádja alól. 

Waczak szálló: Strukturális erőszakkal teli. Nevetséges kontextusban tünteti fel a latínókat. Túlzottan agresszív színben a nőket, ráadásul a németeken gúnyolódik, akik akkorra már megváltoztak, ez pedig egyetlen németH embernek sem vicces!

Fekete Vipera: Itt is gúnyolódnak azokon a németeken, akik még nem is olyanok, mint amilyenből aztán jóvá változtak. Ráadásul már a címben összemossa a feketéket a reptiliánusokkal, akiket egyébként is rossz színben tüntet fel, pedig ők is eNberek, illetve képesek ilyen alakot felvenni. Egyébként meg csak 90 éves ártalmatlan bácsik, akik filantrópok! Bónusz: Sajó Dávid már akkor nem értette a Fekete Vipera poénjait, amikor még nem volt kötelező hülyének lenni. 

Halló halló: Végig a németeken gúnyolódnak, akik itt most olyanok, amilyenből a jóvá változtak. A német melegeken külön gúnyolódnak.

Rém rendes család: Elavult társadalmi intézmény szerepeltet már a címben is, ráadásul a törtető feminista hüllők nem olyanok, mint Marcy! Jobban belegondolva a törtető feminista hüllők pontosan olyanok, mint Marcy, csak ez nem nevetséges, hanem csodálatos!

Csengetett Mylord: Nincs fekete szereplő. Churchill különben is rasszista alak volt.

Szomszédok: Itt sincs fekete szereplő. Vágási Ferit csak cigánynak nézik, de a sorozat rasszizmusa okán mégse az. Oli úr tulzottan sztereotíp meleg, de aztán kiderül, hogy mégse, ez pedig homofóbiára utal.

***

13+1: Rocky. Sylvester Stallone közismerten és felvállaltan republikánus, aki hetero fehér férfiként négert ver meg nyilvánosan, ami tűrhetetlen. Ráadásul a néger áldozat felé irányuló erőszak fetisizálva is van. Később kommunistát is megver, pedig az egy nagyon nemes eszme képviselője.
13+1+1: Pusztító: Stallone megint négerrel erőszakoskodik. Ráadásul elszabotálja azt a Kaliforinában megpróbált nagyon nemes társadalmi kísérletet, melyben biztosan sikerülne megmenteni a boJgót. Túlzott maszkulinitása közben húsevéssel űz gúnyt a vegánokból, testszégyeníti a gyenge kövéreket, a rendvédelmi szerveket pedig rendvédelemre kényszeríti, ami az egyik legsúlyosabb bűncselekmény ma, 2020-ban!


  Kurtz ezredes

12 hozzászólás

  1. Hah! Remek!

    Még az ötlet sem merült fel bennem.

    Lehet nem vagyok kultúra fogyasztó, kulturális lény?

  2. Más filmeket kellett volna választani…

  3. homoródkarácsonyfalváért

    Csak nehogy holnapra igaz legyen…

  4. Hát akkor családommal együtt mi tényleg rasszisták vagyunk. Mert pont ezeken a filmsorozatokon tudunk akár századszor is szívből nevetni. S még nem is említette, kedves Kurtz Ezredes Al Bundi féktelen kirekesztő gyűlöletét a kövér nőkkel szemben, vagy a majdnem egész lord család nagyképű lenézését a munkásosztály felé. …”Nem is ismered a szegény embereket” – mondják szemrehányóan a Lordnak, mire ő “Dehogynem. Sok munkásom van a gumigyáramban és mind szegény”.
    De psssssz! Ne hívjuk fel a figyelmet eme konzervatív sorozatokra, mert még betiltják és nézhetem a néger zrikálja a négert most divatos dögunalmasakat.

  5. fürgerókalábak

    “A szép nők sört reklámoznak, a csúnya nők teniszütőt. A szép nők miatt a sört megvesszük, a csúnya nők miatt megisszuk.” Al Bundy 😀

  6. csakafidesz

    Mindenki rasszista akinek fehér a bőre, és kész. Vita lezárva!

  7. Szerintem: a „már akkor sem értette, amikor még nem volt kötelező hülyének lenni”-vel korszakos klasszikus szólás született.
    Var. Már akkor sem merte, amikor még nem volt tiltva, var.: Már akkor hülye volt, amikor még az nem volt kötelező.

  8. Oroszlánkirály:
    A film a homogén társadalmat (csak oroszlánok) részesíti előnyben a multikulturális társadalommal (hiénák + oroszlánok együtt) szemben, az utóbbit sokkal rosszabbnak mutatva. Ezen kívül a királyságot és a bölcs uralkodót mutatja, mint ideált, illetve az égi áldásból eredezteti mindezt.

  9. csakafidesz

    Ma van az év leghosszabb napja. Más. A múltkor volt egy film, a fehér ember jobb kézzel fogta meg a söröskorsót, a néger ballal. Ezek szerint a fehér ember még sörözés közben is jobboldali és rasszista.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük