Egy volt környezetvédelmi államtitkártól azért árnyaltabb kritikát várnánk el Paks 2 ügyben, minthogy azért nem fog felépülni, mert addig sok minden megtörténhet. Ha meg felépül, akkor úgysem helyezik üzembe, mert Ausztriában sem. Az az elmélete, miszerint az oroszok jelzálogot jegyeznek be a hitel ellenében Paks 1-re, pedig kimeríti a Demokratikus Koalíció lakossági fórumának a szintjét.

Lehet belezuhanunk addig a Napba


Illés Zoltánnál egy picit elmentek otthonról az ATV beszélgetős műsorában. Az, hogy le akarja mondatni Orbán a pártelnökségről a legkevesebb. Az maximum saját befolyásának és fontosságának enyhe túlbecsülése.

Viszont egy volt környezetvédelmi államtitkártól azért árnyaltabb kritikát várnánk el Paks 2 ügyben, minthogy azért nem fog felépülni, mert addig sok minden megtörténhet. Ha meg felépül, akkor úgysem helyezik üzembe, mert Ausztriában sem. Az az elmélete, miszerint az oroszok jelzálogot jegyeznek be a hitel ellenében Paks 1-re, pedig kimeríti a Demokratikus Koalíció lakossági fórumának a szintjét.

Fura, hogy milyen kevés kell ahhoz, hogy valaki sztár legyen az Atévén. Államtitkárként még a leghülyébb politikusok között emlegették, a diploma nélkül kinevezett emberéről pedig hónapokig cikkeztek. Most elég pár marhasággal körbeturnéznia az ellenzéki médiumokat, és egyből megkerülhetetlen környezetvédelmi szakember lett.


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük