Lecsavarás


Ebből még nagy baj lesz – riadt meg kicsiny belvárosi legénylakásának jógakuckójában Ágasshy Hümér, amikor az interneteken meglátta a hírt, amely szerint a FakeBukkake bejelentette: drasztikusan visszaszorítják a politikai tartalmak közlését, terjeszthetőségét a közösségi felületeiken, mert csak. A közepesen sikertelen telefonos direktértékesítő alaposan elszomorodott ettől, mert belegondolt, hogy ezután ő sem tudja szakmányban terjeszteni bálványai, az Őszödi Feriék által világgá kürtölt álhíreket, kamutörténeteket, ami a patás bukásának időbeli kitolódását is jelentette a fiatalember számára. Hogy támadjuk így a patást, ha nem lehet már szabadon, napi huszonnégy órában terjeszteni azt, hogy a világon Magyarországon halnak meg a legtöbben a koronáriavírus miatt, és, hogy a kormány ez ellen természetesen nem tesz semmit, hisz a célja éppen a nép kiirtása, és még természetesebben a gazdaság bedöntése? – szomorkodott Hümér, aki abba még még még természetesebben nem gondolt bele, hogy a fentiekkel ki nyerne bármit is.

A következő néhány nap tapasztalata kezdte visszahozni a naplopó forradalmár Hümér életkedvét, ugyanis egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy a FakeBukkake ugyan tényleg lecsavarta a politikai tartalmak közlését, de szinte csak a fiatalember által mélységesen megvetett jobboldali politikusok esetében. Az intézkedéssel nem járt rosszul például Vaklármy Táltos, akit csak annyira csavart le a FakeBukkake, hogy az általa megosztott sületlenségek száma a több százszorosára emelkedett, és immár azoknak a privát profiljait is teljesen ellepte, akik soha nem kértek a Mindenhol Kormányzati Korrupciót Vizionáló Táltos marhaságaiból. Amikor kiderült, hogy Vaklármy Táltos is gyarló, és lódoktori praxisát minden szabályra tojva üzemelteti, Hümér nem esett kétségbe, és megmagyarázta Táltos botlását azzal, hogy jó, jó, Vaklármy törvényt szegett ugyan, de azt legalább demokratikusan tette. A demokratikusság ismérve Hümér számára az volt, a Táltos utálja a patást.

Vaklármy egyre nyilvánvalóbb lecsavarásos megerősödéséről Ágasshy Hümér beszédbe elegyedett szomszédjával, a sztárnőgyógyász Emlődy Bélával is. A doktor szerint a Vaklármy spontánnak tűnő felfedezései mögött egy komplett, jól kiképzett stáb dolgozik, ugyanis ennyi mindent nem lehet felfedezni percenként. Hümér ezzel nem értett egyet, és elintézte magában az ellentmondást azzal, hogy mivel a Táltos demokratikusan utálja a patást, ez adott a lódoktornak egy olyan képességet, hogy egyszerre mindenütt IS ott legyen, ahol szerinte kormányzati korrupció van.

Emlődy Béla azt is felvetette Hümérnek, hogy a politikai tartalmak egyre nagyobb mérvű lecsavarásának következtében olyanok is ellepték a privát profilját, mint a Kabuli Tímae, és a Fegyőr Bandrea, akiket ő soha nem követett, nem lájkolt, sőt, ha tehette, elkerülte ezeknek a felforgatóknak a propaganda-közleményeit. Ágasshy Hümér azzal érvelt szomszédjának, hogy a jelenség Mélységesen Demokratikus, mivel a Kabuli Tímae és a Fegyőr Bandrea is szívből utálják a patást, de a doktor ezt nem igazán tartotta elfogadható, logikus levezetésnek. Hümér azzal is bepróbálkozott Emlődynél, hogy A Demokrácia Újabb Diadalaként a Feri bebörtönözné a fideszeseket, a Fegyőr meg internálná a jobboldali újságírókat, de a doki valamiért ebben sem látta meg a demokratikus versengés gondolatának csíráját. A szerény képességűnek is csak hatalmas jóindulattal nevezhető Hümér a vitát feloldandó ekkor megkérdezte szomszédját, hogy mit gondol Az Elképesztően Demokratikus Ellenzéki Előválasztásról, amire Emlődy Béla úgy válaszolt: ő helyiértékükön kezeli a dolgokat, vagyis semmit.

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos


  Csibra Tibor

Egyes feltevések szerint a kunokkal jött Magyarországra, mások azt sugallják, hogy már Árpád vezér körül is ott acsargott. A magyar szakírók egyöntetűen nemzeti büszkeségként kezelik, de túlzásokba ne essünk

6 hozzászólás

 1. “Hogy támadjuk így a patást, ha nem lehet már szabadon, napi huszonnégy órában terjeszteni azt”

  Azt lehet terjeszteni! Az nem politika, hanem lóhadházy méretű tényvalóság. Az nem fér be a cenzúra-kvótába. Marad. Olyan celebb-kreténné, sarlatánná züllött alakok is támogatják, mint Zacher, a csokizabáló rémhírterjesztő.

 2. csakafidesz

  Lóˇˇházy takarodjon a közéletből. Az ilyeneknek nem milliós fizetést, hanem egy jólcélzott tökönrúgást kell adni!

 3. Talán ha a Tisztelt Ház működési szabályzata kiegészülne egy méltatlansági eljárás keretében történő kirúgással, az jogegységben lenne a fegyelmi felmondással.

  Sőt a ház 30 éves demokratikus működése során talán az is írásba foglalható, hogy mik az alkalmas és alkalmatlan képviselők ismérvei és az utóbbiaktól megválás jogegységben lehetne a közös megegyezéses jogviszony megszüntetéssel.

 4. Az előválasztás el fogja söpörni a korrupt Fidesz, és vele titeket is, tutihülyék.

 5. Kocajogász

  Nekem a “bekövetett” Gaudin kívül SEMMI TASZságot nem hoz fel a FekaBook. ÉS amióta vállalkozói profilt csatoltam a priváthoz, le sem tilt, pedig ütöm-vágom a kis- és nagy kedvenceiket… Igaz, írtam egy levelet a göndör judeokazár főnöküknek…

 6. Szerintem nem. De az is lehet, hogy igen. Ki tudhatja biztosan?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük