Kurtz ezredes sajtótájékoztatója a legégetőbb ellenzéki kérdésekről


A magát függetlennek mondó, valójában az MSZP-SZDSZ visszatérésén gőzerővel dolgozó balliberális sajtó egyik érthetetlen mániája, hogy magukat a világegyetem (ilyen nincs is, csak egy nagy Tányér van) közepének képzelő, felfújt hólyag firkászok komolyan azt képzelik, ők majd értő kritikusként, kellemetlen keresztkérdéseikkel fogják sarokba szorítani a törvényesen választott magyar kormányt.

Nagyvonalúan ne is említsük meg Dopeman azon remek észrevételét, hogy ez a sok kis hímnős metroszex töketlenség csak a klaviatúra fölött ilyen bátor, és dr Miniszterelnök Úrral szemtől-szembe már képtelen férfiként viselkedni.

Egyszer az életben tegyünk kedvükre, és tájékoztassuk őket úgy, ahogy ők szeretnék.

Érdekes adalék, hogy a kísérlethez szükségtelen az úgynevezett újságírók részvétele, hiszen előre tudjuk, hogy mik lesznek azok a nagyon kemény és váratlanul sarokba szorítós kérdéseik…

Első, nagyon todományos és mélyen szakmai kérdésünk az, hogy a miniszterelnök miért nem tartott nekünk 8 év alatt egyetlen sajtótájékoztatót sem?

Első, nagyon tudományos és mélyen szakmai válaszom az, hogy mintha tavaly, a választások után pont lett volna egy nemzetközi sajtótájékoztatója. Emlékezz csak! Amikor a hatalmas magyar zászlóerdő előtt volt, te meg hülyét kaptál és ajvékoltál tőle, libsikém! Amikor megint beiktatták az új, kétharmados fideszkormányt, vagy erre az időszakra valamiért nem emlékszel? Én megérteném persze.

Miért nem jöhetett be egy csomó, csodálatosan független média, mint pl a Klubrádió, Alfahír, Mérce?

Mert a nagy érdeklődésnek hála limitáltak voltak a helyek, és itt volt a helyükön a BBC, a Reuters, a Financial Times meg az AP. Magatok mondjátok, hogy sokkal-sokkal előrébb valóak a ti kis hitvány magyar fajtátoknál, akik gumicsizmás mucsai balkáni szar vagytok hozzájuk, a Fényességes Nyugathoz képest. Vagy ez mégse így van, és akkor szerintetek nem vagytok magyarok? Döntsetek, kérlek!

Mikor lesz még végre vége a migránsozásnak? Nagyon unalmas! Évek óta nem láttunk egyetlen migránst se.

Jó szar érzés, amikor a másik kezében van a royal flush, mi? 😉 Nyivákoljatok csak, hogy dobjuk már el végre, de attól tartok, hogy még sok-sok évetek lesz hozzászokni.

Fontosabb dolgokkal kéne foglalkozni, mint például az egészségügy. Azt kéne végre megreformálni!

Aha, na, a kedvemért kicsit most mechanikus narancsosan peckeljük ki a meleg, barna szempárocskádat, jó?

Ez bizony 2002-ből van, liberális kisbarátom! 🙁 Ott kúrtuk el, hogy akkor dehogyis adtunk 8 évet erre az SZDSZ-nek. Olyan nyolc évet, amelyhez képest a fideszes nyolc évben egyébként jóval nagyobb javulás figyelhető meg a szarmagyar egészségügyben, mint alattatok volt. Persze, lehet választást nyerni majd, és jobban csinálni. Ez a lehetőség mindig adott nálatok.

Miért kellett távoznia a CEU-nak Bécsbe?

Mert nem tartotta be a törvényesen választott magyar országgyűlés által hozott törvényeket.

De mikor olyan jó kis egyetem. Világszínvonalú! Mi értelme volt ellehetetleníteni? Nekünk hiányzik! 🙁 Mi lesz így ezzel a szar kis gumicsizmás országgal nélküle?

Hát, nem tudom. Szerintem a magyarok jóval több, mint kétharmada boldog, teljes életet tud élni anélkül is, hogy megtanulna csúnya öreg nőietlen megkeseredett leszbikusnak meg Bokros Lajosnak lenni, de lehet, hogy tévedek, és akkor 2022-ben majd választanak mást.

Mi a véleménye a miniszterelnök közvetlen környezetének botrányos gazdagodásáról, pl. Mészáros Lőrinc, Tiborcz István, stb.

Személy szerint kifejezetten boldog vagyok, hogy végre ők gazdagodhatnak a külföldi multik helyett, mint az alattatok folyt a varázsos, 2010 előtti időkben. Sok-sok embert kéne meggyőzzetek ennek ellenkezőjéről, és akkor megint jöhetne vissza az. Csak az a baj, hogy a sok-sok ember is hasonlóan gazdagodott azóta, és még emlékeznek rá, hogy alattatok ez bizony nem teljesen így volt velük.

Mikor várható, hogy a rászoruló gyerekek is 800 forintért ehessék végre a karmelita menüt?

Szerintem a közeljövőben nem nagyon, ugyanis ingyen ehetik a menüket. Amúgy lehet még veletek 50 ezerért enni a szerkesztőségben, vagy ez a csodálatos alulról finanszírozási forma már megszűnt?

Mikor fogja végre visszavonni Orbán Viktor az elsöprő tiltakozáshullám hatására a rabszolgatörvényt?

Amikor elsöprő tiltakozáshullám lesz miatta, de szerintem ez pont akkor lesz, amikor megbukik majd végre. Legkésőbb 2011-ben.

Miért nem hajlandó Orbán Viktor nyíltan válaszolni a kérdéseinkre? Például, hogy a Fidesz adománygyűjtő akciója révén kik finanszírozzák a Fideszt?

Éppen most válaszolgatok én is a jobbnál jobb kérdéseidre, libsikém. A Fidesz hívei finanszírozzák. Tudod. Akik szerintetek most hirtelen nem léteznek, de amúgy meg léteznek, ha éppen úgy kell érveljetek, hogy szükségetek van a létezésükre, pl. Békemenet.

Hadd kérdezzek végre én is valamit. A te portáladat, illetve hát mit kerülgetjük itt a forró kását. Szóval a te fizetésedet kik finanszírozzák? Hm?


  Kurtz ezredes

16 hozzászólás

  1. Minél mélyebbre kell az agyagba döngölni ezt a libsi bagázst! Gratula ezredes:-)

  2. Akik kimaradtak (helyhiány miatt) a sajttájról,azok vajon milyen fontos kérdéseket nem tudtak feltenni ? Valszeg ugyanazokat,amelyeket a beeresztettek feltettek (Mészáros,Tiborc,repülő ) nem is egyszer,csak a választ nem értették meg ! A drágaBolgárúr arról delirált a rádiójában,hogy nála (a stúdióban ) megjelenik -e egyszer Orbán !? Így,per Orbán ! Nem fárasztotta magát a cím elmondásával (úr, miniszterelnök…) Gyűlölik,pocskondiázzák,de mindegyik a miniszterelnök úrral kívánná magát legitimáltatni.Az egyik kis szemétkedő “riporternő” lámpaláztól remegő hangon tette fel a hazug állítást tartalmazó “kérdését”. Az övéi szemében bizonyára hős volt,én nevettem az erőlködésén.Nincs egy komolyan vehető ,valódi újságíró sem kötöttük,ezek csak média SEGÉDMUNKÁSOK.

  3. dopeman fele egyedek ha rajonnek a dolgokra ( az en nemetjuhaszkutyam utan kb 8 evvel ) akkor tenyleg nyilvanvalo hogy a “ORBANMONGYONLE” nem eleg programnak.

    ellenzek mai allapotarol mindent elmond hogy tegnap ejjel mar Kovacs “Adonisz Adoszekerto” Laszloval almondtam. Szerintem o ha kigombolt inggel felallna a barikadokra es mellbefujna a szel a Ferenciek Tere felol az nagyobb hivoszo lenne mint szaz MTVA -s foldonfetrenges es ezer bezart ajtorol valo visszapattanas.

    itt tartunk, de ez nekunk, normalisaknak sem jo.

  4. Zagyteleki-Hómann Matild

    Lenyűgözően szellemes és ízléses összefoglaló. Terjeszteni fogom a Fiatal Demokraták Szövetségének Belvárosi Nyugdíjas Tagozatában!

  5. Értelmes ellenzék nélkül, akik rámutatnak a hibákra, nincs társadalmi fejlődés. Csak az a baj, hogy nincsenek értelmes ellenzékieink. Egyetlen egyszer sem hallom, hogy, addig oké, hát monnnnyon le OV, de mit csinálnak azután? Na tessék: ne legyen rabszolgatörvény. És? Akkor hogyan és kik termelnek nemrabszolgaként? Talán azok a muzulmánok, akik elől idetelepültek a nyugati multik?
    Jó, oké, amíg egyetlen ember is meg tud halni kórházban, addig úgyse lesz támadhatatlan az oktatásegészségügy. S mitől javulna meg? A vizitdíjtól? Vagy a magánpénztáraktól?
    Vagy késett a nyugdíj – talán nem véletlen – s akkor a képviselők maguk hordják ki a postásokat segítve? Alacsony a parlamenti menzadíj. Harcolnak tán a megemelésérét? Vagy a szegények iránti szolidaritásul többet nem ott esznek?
    Alacsony a fizetés, ezért megy ki 1-2…10 millió Londonba mosogatni? De a saját fizetésük emelését minden évben megszavazzák.
    Szolidárisaknak kell lennünk a “menekültekkel”? Jó, de akkor miért nem vesznek magukhoz a lakásaikba egyet sem?
    Jó-jó, tudom én, hogy mik a válaszok, nem most pottyantam ide a a Szíriuszról. De hogy ezek annyira aljasok és primitívek, hogy még a hatalom megszerzése érdekében is képtelenek valamennyire uralkodni magukon, legalább pár hónapig visszafogni a dőzsölésüket, na ez az ő pechjük, nekünk meg a szerencsénk…
    …mert egy Ghandi egyéniségű okos, gazdag családba született, mégis példaértékű szerénységben élő igazi politikussal mint ellenféllel sokkal nagyobb gondunk lenne.
    Bár, nem is, Ghandi nem is lenne ellenzék most itt nálunk, pedig ő baloldali volt. Ő ugyanis a népe érdekéért éhségsztrájkolt, nem pedig az idegen hódítók zsoldjáért megküzdve evett menüt bagó 800-ért. Mert ő valódi hazafi volt és jellem.
    De sikerült is neki kormányt buktatni.

    • Valóban, az ellenzék nagyon fontos. Nemcsak értelmesnek és kritikusnak kell lennie, hanem komoly szaktudással kéne rendelkeznie, úgymond.
      Az megoldás, hogy egy sokak által valóban nehezen kiértékelhetö törvényt ellátnak egy primitíven, lealázóan támadó mellék névvel, s azzal kész.
      Ahelyett, hogy elfogadhatóan kidolgoznák, hogy miért nem lenne hasznos. És ha a “hozzáférhetetlen” miniszterelnök erre nem reagál, akkor tessék ezt terjeszteni a lakósság körében. Az értelmes és értelmetlen érvek tusáját megrendezni! Az egy méltatásra érdemes ellenzék lenne.

      Nem küzdenek valamiért hanem szünet nélkül harcolnak minden ellen.
      Igaza van a szerzönek: “ez a sok kis hímnős metroszex töketlenség csak ..”
      bár így sem teljes a jellemzésük. Emiatt szégyeljük is, szégyelnünk kell magunkat miattuk!!
      Ez az utolsó, amire egy országnak szüksége lehet, egy ilyen ellenzék.

      • “…akkor tessék ezt terjeszteni a lakósság körében. ”

        Ezt úgy értem, hogy a világosan megfogalmazott, a kérdéskörhöz tartozó, érvekkel és ellenérvekkel ellátott nyomtatványt terjesszenek.
        Nemcsak dumálás útján. Pontosan azért, mert a munkavállalóknak különbözö tapasztalataik vannak ezen a téren, legyen egy minden esetröl szóló felvilágosítás.

        Egyébként nem lett volna rossz, ha maga a kormány tette volna ezt. A nyomtatványt az uniós túlórai átlaggal kezdve, hogy pont a nyugatiak ne kezdhessék el megint az ellenpropagandát.

  6. A CEU-hoz egy észrevétel: Mivel magyarhonban adott ki amerikai diplomát, valamikor valakinek eszébe juthat perelni ezért a magyar államot. Mert ez az igazi törvénytelen állapot a balliberó véleményekkel ellentétben. Mondjuk elvégzem, nem találok munkát, beperlem a magyar államot, hogy ez nem is amerikai diploma. Magyarország otthont adott annak a svindlinek, hogy amerikai diplomát adhatnak ki, fizessenek nekem kártérítést ezért….

  7. A “rabszolgatörvény = munka-törvénykönyv -módosítás—ami arra irányul,hogy a dolgozó a munkahelyén végezhessen HA AKAR !! túlmunkát!!!
    Kettő: a ceu—meg nem ment el SAJNOS!!
    EGYÉBKÉNT PEDIG CSAK AZOKAT A TÖRVÉNYEKET KELLENE BETARTANIUK,MINT AZ ÖSSZES EGYETEMNEK MAGYARORSZÁGON–DE NEM TESZI !!!!!!
    Tehát—céltalan a bohóckodás—azóta az is kiderült,hogy eszük ágában sincs együtt politizálni—már ha a cirkusz annak lehet nevezni—persze horribilis gázsiért !!!!!!!
    De —megnyugtató…hogy sz.h.—ért ebédelhetnek Gundel színvonalon—-amit két pofával zabálnak—és két nyelés közben persze bírálják.
    Végül : HÚZZANAK EL VÉGRE A BÁNATOS–BÚS P…BA—–BOCSÁNAT : FENÉBE !!!!!!!!

  8. A CEU nem költözött el. Sajnos.

  9. Mivel többször szóba került a CEU: A CEU semmilyen egyetemi ranglistán nincs az 1000 között! Az Amerikai ranglistákon meg egyáltalán nem szerepel. Sőt a CEU-nak kamu amerikai “központot” (faházikó) biztosító Bard College sincs semmilyen listán.
    A CEU-n plusz Közép Európai Egyetemen ( vagy a kettő ugyanaz??) közgazdászon kívül semmilyen társadalmilag hasznos képzés (orvos, ápoló, mérnök, tanár, stb.) nem volt és most sincs.
    Íme az MA szakjai:
    Comparative History
    Gender Studies
    Global Economic Relations
    Human Rights
    International Relations
    Late Antique, Medieval and Early Modern Studies
    Nationalism
    Philosophy
    Political Science
    Public Policy
    Sociology and Social Anthropology

    Mondjuk, “Nacionalizmus”-ból (érts: Internacionalizmus) szerezni mester fokozatot, rendkívül értékes lehet. Pontosan annyira, mint a “marxizmus-leninizmus” diploma.

  10. És hogy “termelődik ki” az anarcholiburnyák? Erre egy “velős” válasz?

  11. Ezt tessék jól észbe vésni, adott esetben s szélhámosságnak nem felülni:
    a CEU nem költözött el ténylegesen. Nem is fog. Írták már ketten is, ott feljebb.
    Célja s föfeladata egy konzervatív beállítottságú országban a gendertant terjeszteni, a bírákat érzékenyíteni, az államrendet zavaró eljárásokat terjeszteni.
    Jó kis tüntetö brigádokat tudott elöállítani a külföldi diákjaival.
    A látszat kedvéért költözött el. De müködni továbbra is fog. Ha másképp nem, a rengeteg civilszervezetein keresztül.
    Nem vesszük észre, hogy a haladó nyugat akkor tiltakozik, ha az oktatásban a fölösleges, tulképpen egyenesen káros tanokat akarja a kormány kiszelektálni?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük