Kreatív címadás – avagy liberálisként hogyan rúgjunk a magyarokba


Haladó liberálisként más ember származását felhozni politikailag nem korrekt! ÁMDE, haladó liberálisként néha egyszerűen kötelező a provokálnunk a maradi, hetero, fehér, keresztény szar magyarokat származásukkal.

Hogy miért van ez így? Rejtély. Amennyien vagyunk és amilyen erősek vagyunk úgy általában, nem nagyon tűnik jó ötletnek, mégis bevállaljuk, hiszen jól megfizetik, ha műnyúlként húzhatnak végig bennünket a dühöngő magyar vérebek előtt. A hétvége remekül sikerült, hiszen a magyarokba, egészen pontosan a magyar sportolókba rúgni számunkra mindig a legédesebb (kivéve, ha vezetünk az EB-pótselejtezőn Oslóban, ilyenkor hirtelen át szoktunk állni a magyar válogatott mellé). Különösen akkor, ha csak félig magyarok.

Most pedig lássunk néhány újabb munkacímet kincsestárunkból!

Szent István – Magyarkodókat négyeltetett a félnémet nagy keresztény, aki amúgy ma velünk lenne!

Mátyás király – Mucsai parasztnak öltözve, gumicsizmában magyarkodik a nép körében a román-szerb trónbitorló!

Zrínyi Miklós – Az illiberális török haverjai megmutatták a magyarkodó jugónak, hogy hol a helye!

I. Rákóczi Ferenc – Erdogannal talált menedéket a szlovákok Nikola Gruevszkije!

Bem József – Eddig tartott a nagy magyarkodás! A bukás után muszlimnak állt az Iszlám Állam területén a buszoztatott lengyel.

Guyon Richárd – Pengével támadt az európai értékekre a magyarkodó francia-angol menekültkorcs! Erdogannak persze így is kell!

Leiningen-Westerburg Károly – Így jár pórul az európai értékekkel szembeforduló, Magyarországra menekült ismert AfD-s!

Adam Clark – Gigantikus építési projektjeit magyarkodással próbálja palástolni a mutyis jöttment skót!

Apor Vilmos – Jól rábaszik a szabad szexualitást gyakorló antifa-harcosba belekötő pedofil pap!

Márton Áron – A sokkal fejlettebb keleti szomszédunkban tevékenykedő, korrupciót kíméletlenül felgöngyölítő DNA-ügyészség lecsap a bűnös román pópára is!

Aranycsapat – A felcsúti Maradóna kedvenc sportjának álombrigádja. Valójában csupa szláv/sváb. Magyarul se beszéltek, illetve csak azért, hogy később azt írhassuk róluk, hogy már magyarul is elfelejtettek a fasiszta emigrációban.

Paulo Vinícius – Piacról (értjük ugye? 😉 ) vesz migránst Orbán kedvenc csapata az offshore gázból, miközben a stadion mellett jó Magyar Emberek fagynak halálra!

Willi Orban – Csak a neve miatt kellett a zsebcigánynak a szőke lengyelnáci a magyar válogatottba!

Nagy Lajos – Visegrádi összefogást és illiberális koalíciót akart a keleti vonzalmait legyűrni képtelen francia, végül a kedvenc olaszai basznak ki vele.

Teller Ede – Amerikai egyetemi szférában találta meg számításait a hazátlan zsidó!

Kós Károly – Csak pinát akart, ezért lett magyarrá a haláláig németül álmodó romániai szász.

Kossuth Lajos – Amerikába ment koldulni a senkinek sem kellő, állandóan nyugati barátainkkal veszekedő szlovák nagymagyar!

Gellért püspök – Meg akarta változtatni a kultúránkat a művelt olasz pap, bestiálisan gyilkolták le a szeretett magyarjai.

Ozorai Pipo – Nevesincs kereskedősegédből faragták meg Délvidék urát a tehetségtelen és gyáva magyar oligarchák!

Liszt Ferenc – A konkurencia elől jött Magyarországra a németek másodvonala.

Lechner Ödön – Saját téglagyárából építette fel a szecessziós Budapestet a trükkös bajor a Kiegyezés-kori pénzbőségből.

I. Bogdán – Szolgának szánták, úr lett. A határátlépés pillanatában hátat fordított megélhetési magyarságának az okos román hazafi, hogy aztán mindenkinek fityiszt mutasson, aki parancsolni akart neki.

444 – Ide most tapintatból nem írunk inkább semmit. Legyen elég egyetlen kép!


  tutiblog

A PS böllérblogja. Bővebben a Gy.I.K.-ben.

7 hozzászólás

  1. A liberálisok gyűlölkedése ezzel a cikkel válik e cikk írójának gyűlölködésévé. Mert ilyen a liberó gondolkodás.

    A gyűlölködés egy olyan gumifogalom, ami tetszőlegesen formázható. Azaz semmilyen objektivitása nincs, a boszorkányüldözés egy fajtája. Ugyanakkor azt is el kell mondani, hogy mindenki érzi, hogy létezik olyan, hogy gyűlölködés, csak nem lehet neki objektivitást adni, minél érzékenyebb valaki annál alacsonyabb a küszöb. Az egyik identitás már a létezésével is sérti a másik identitást nagyon érzékeny esetben.

  2. A gyűlölködés törvényi tilalmával tulajdonképpen a vitát akadályozzák meg. Mert ma már ártatlan dolgokról is kimutatják, hogy gyűlölködés és még korántsem vagyunk a végén. A vége az lesz, hogy nem lesz semmilyen vita, azaz jön vissza a középkor. Az antifasiszták fasizmusánál nincs semmi rosszabb. A dühöngőre a szeretet és a párbeszéd a válasz, no meg az alázat, nem a gyűlölködők gyűlölése, börtönbe zárása.

  3. Stefán király meg a Teller bibsi jellemzése helytálló.

  4. A gyengébbek kedvéért: Ha az ún. gyűlölködés tilalma oda vezet, hogy megszűnik (ellehetetlenül) a vita (a vélemény), akkor a csend jön, ami egyben a találgatás kora is. A találgatás (meg a “hátsó udvari”, nem nyílt eszmecsere) pedig automatikusan a paranoia eljövetelét alapozza meg.

  5. Az emberi méltóság kérdése valóban egy jó kérdés itt március közepén.

    Mert a szolgaság ott kezdődik,amikor nem tekintenek partnernek, amikor nem osztanak meg veled minden információt; amikor kegyeskednek; amikor lekezeléssel és lenézéssel gyártják a rabszolgákat; amikor olyan dolgokért tesznek felelőssé, olyan dolgoktól tesznek függővé, amik nem tőled függnek. Amikor a főnökség az ellentmondásos világot nem csökkenti, hanem épp ők gyártják le a még nagyobb ellentmondásokat, hogy még élhetetlenebb legyen az élet.

    Ideje lenne egy csendes forradalomnak.

    Egy olyannak, ahol a lenézettek lehetnének a lenézők. Csak sajnos egy ilyen is csak max. kikaparná valakiknek a gesztenyét. A rendszerváltás után 30 évvel még mindig itt vannak ugyanazok az eljárások, ugyanaz az embertípus. Alkalmatlanság és a haszonélvezet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük