Újmúlt-2000 KFT – múltépítő tréning


Cégünk egyedi szolgáltatásának keretében összekovácsolhatja a mostanában sikertelenség miatt megcsömörlött, megrogyott, folyamatosan széthúzó csapatát. Egységbe tömörítheti azt a sok megfáradt politikust, akik közül a jövő héten ismét kilép majd pár, esetleg csak a régebben kilépők hoznak nyilvánosságra róluk ezt-azt.

“Azért nem voltam én sohaSEnem szélsőjobboldali, mert mostanra a fideSS lett azzá!”

Az amerikai fejlesztésű Csubakka-védelem egyedülálló hazai licence olyan egyedi érveléstechnikát tartalmaz, amelyre óvóda óta nem gondolt senki. Még a mindentudó újlipótvárosi filozófusokat könnyedén lenyűgözheti majd vele, hacsak nem pont ők találják ki Önnek!

Esetleges héber eredetű nevei – amelyekkel oly sokat gúnyolták párttársai a már mégse létező régmúltban – hirtelen másik élükkel használhatók ezentúl! Régi, kacagós felvételeit, beszólásait a témában eltüntetjük és jótékony fátylat borítunk rájuk. Ismétcsak az ördögi fideSS akarja Önt lejáratni, amelyik köztudottan egy szélsőséges szélsőjobboldali párt, ezért revolverezi Önt egykori antiszemita náciságával a Főhősben. Probléma megoldva!

Ön valójában sosem volt szélsőjobboldali, hiszen a fideSS Ön szerint is az Önök programját nyúlta le és valósította meg 2010-től, mára pedig egy szélsőjobboldali párttá vált, tehát ez olyan sziklaszilárd önigazolás lesz az Ön részéről, amelyet nyugodtan előadhat majd az összes szamizdatyoutubeműsorban, meg a nyilashetihetesben is. Havas Henrik tanárúr szerény díjazás ellenében még bólogatni is fog majd rá Ön mellett, amely csak a hitelességét fogja erősíteni. Csak az az egy kérdés, hogy kiknél, meg főleg, hogy mennyien vannak. 😉

“A Fidesz gazdaságilag elkúrta, mi majd rendbehozzuk!”

Kéne végre már valami friss, fiatalos, üdítő, nőies erő a magyar politikai életbe – igaz, csajok? Nos, semmi gond, ha ön nem friss, nem fiatalos, nem üdítő, nem nőies, és még kevésbé magyar.

Újmúltunk tartalmazza, hogy önnek nőként se férje, se anyja, se nagyapja nincs és nem is volt soha. Semmiféle bolgár férfi üzleti partnert nem ismert, amikor megismerte, hogy milyen is ő valójában. Ön részben áldozat, de természetesen kizárólag a Fideszé, amely elűzné az Ön édes gyermekeit is, és a családi milliárdok ellenére kizárólag Skypeon érintkezhetnének, ami egyébként egy csodálatos és modern startup termék Bezzegésztországból (Orbán SMS-t sem tud fogadni!), de most mégis rossz dolog lett hirtelen.

Szerencsére semmiféle múltbéli dologgal, ténnyel, táblázattal, statisztikával, grafikonnal és kördiagrammal nem kell foglalkoznia, hiszen ezeket eltüntetjük, nem is léteztek soha. Hogy mit tett az ön nemlétező férje, valamint az ön nemlétező férjének már majdnem nemlétező expártja, amely egyébként utópártja az Ön nemlétező nagypja expártjának is egyben, az most nem érdekes!

Ön egy makulátlan és szeplőtelen csodálatos asszony, legalábbis a közvélemény így fogja tudni! Semmi más dolgokra nincs hát szüksége, mint a gyermekeire, és egy hihető női sminkre, amit a Terry Blacken edződött maszkmestereink az egykori MSZP-s nőimitátorokon szerzett gyakorlattal készítenek majd el az Ön számára!


  Kurtz ezredes

7 hozzászólás

  1. Érdekesek ezek a témák is, kétségtelen. Meg is érdemlik a fricskákat.
    De könyörgöm, amikor a kulturális irányítás totálisan balliberális kézben,
    a kormány által kinevezett “nemzeti elkötelezett” vezetőkről kiderül,
    hogy megunták a képmutatást, és nyíltan vallják, hogy nemzeti kultúra nincs,
    mert a művészet nemzetközi;
    és gőzerővel folyik a nemzeti intézmények “internacionálissá” alakítása,
    akkor sokkal fontosabb lenne ráirányítani a figyelmet, és segíteni a kormánynak
    abban, hogy ezen változtatni tudjon, amíg lehet.

  2. re: “…a kormány által kinevezett ‘nemzeti elkötelezett’ vezetőkről kiderül, hogy megunták a képmutatást, és nyíltan vallják, hogy nemzeti kultúra nincs, mert a művészet nemzetközi; és gőzerővel folyik a nemzeti intézmények ‘internacionálissá’ alakítása…”

    – most csak a fenti témakör egyetlen szegmenséhez, az ún. “Operaház-botrányhoz” szólnék hozzá, pontosabban teszek közzé (itt is) egy vonatkozó, és mondhatni az elterjedt mende-mondákkal TELJESEN ELLENTÉTES információkat tartalmazó cikk linkjét:
    https://stoffangyorgy.blogspot.com/2019/03/meg-egyszer-okovacs-szilveszterrol-es.html
    Remélem, a Stoffán-beszélgetés tartalmazza az igazságot, és a korábbi cikk bizonyul érthetetlen kavarásnak!

    • Meg kene nezni a Billy Elliot-ot , a Farnace- t es a Faustot az Operaban. Kereszteny ellenesseg, nogyulolet gender propaganda.
      Nem tudom, hogy mi van a cikkben, de a valosag ez.

  3. jav.: teszek közzé ==> teszem közzé…

  4. Feher Zsolt

    Nem igazän hiszek a Darwinizmusban de Klärikät ha bezärnäk az ällatkert csimpänzhäzäba nem ütne el a többi emberszabäsutol.Estleg meg az is lehet jol järna mert a böszme mär az alkoholba äztatja a tökeit es lassan inpotense välik.A többi csimpänznak meg mindegy mit mond es a politika sem erdekli öket.Szoval valahol ott lenne a helye a böszmet meg a varacskosdisznok köze kellene beutalni!!! A többi parasztvakitäs a reszükröl a nevük ben a demokräcia szo a szocialista demokräciät jelenti ezt mär ismerjük.Tehät böszmeek a kihaläs szelen cimü mozit jätszäk epp!

  5. nézőponthegesztő

    Kolosszálisan zseniálisan fergeteges cikk, Kossuth-díjat érdemelne jövőarcheológia műfajban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük