Kövér László magánhadseregétől tart a PM


Különös vízióját osztotta meg a nyilvánossággal Tordai Bence, PM-es elnökségi tag a sajtótájékoztatóján. A politikus a Kövér László magánhadseregének nevezte az Országgyűlési Őrséget, a negyedik generációs sokkolók beszerzésével kapcsolatban továbbá megjegyezte, hogy nem meglepő, hogy egy “végét érző rendszer igyekszik felfegyverkezni“.   

A képviselő által Kövér László újabb őrült ötletének nevezett közbeszerzést az Országgyűlés Hivatala azzal indokolta, hogy azt a nemzetközi trendet kívánják követni, amely előtérbe helyezi a nem halálos rendészeti eszközök alkalmazását.

Vajon milyen kihágásért rémisztették halálra szegény Tordai Bencét? Vagy attól fél, áramütés jár annak a politikusnak, aki a parlamenti közvetítés alatt az orrát túrja vagy nem húzza le maga után a képviselői WC-t, esetleg a rágóját a műemlék-védett ülés alá ragasztja? Vagy tényleg úgy gondolja, hogy az egy szem Szabó Tímea miatt kezdett fegyverkezésbe Kövér László? 


  Zsuzsanna Bori

Nincs hozzászólás

  1. Mélyen egyetértek Kövér doktorral. A parlamentben tapasztalható baloldali brutalitás, az állandó lázítás pártunk és kormányunk ellen, a molinókkal és transzparensekkel történő rendzavarások, bekiabálások és egyáltalán a nem szavazatok előfordulása miatt tényleg indokolt a sokkolók beszerzése. Reméljük, az Országgyűlés méltóságának és biztonságának megőrzése érdekében minél gyakrabban használják majd.

  2. Mélyen egyetértek Kövér doktorral. A parlamentben tapasztalható baloldali brutalitás, az állandó lázítás pártunk és kormányunk ellen, a molinókkal és transzparensekkel történő rendzavarások, bekiabálások és egyáltalán a nem szavazatok előfordulása miatt tényleg indokolt a sokkolók beszerzése. Reméljük, az Országgyűlés méltóságának és biztonságának megőrzése érdekében minél gyakrabban használják majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük