Kommancsok – 2573. rész


Ez nem csak olyan, mintha szappanopera lenne. Ez szappanopera a javából! A mi kis kiszalonnásodott zakójú húgyagyú elvtárskáink valóságshowja. Appartcsikok a homokozóban. De kezdjük az elején! Létezik egy Szabó Bálint nevű alak, aki egészen ma reggelig, amikor is a Heti Válasz friss száma napvilágot látott, arról volt ismert a magyar közéletben, hogy ő az szoci figura, akit seggbekúrtak. Megerőszakoltak, politikai okból. Történt ugyanis, hogy (nem függetlenül Gyurcsány Ferenc MSZP-n belüli országos térfoglalásától) némi tányércsörömpölés kerekedett az ószoci és az újszoci felek között a Vas megyei pártsejtben. 
Egészen konkrétan az Ipkovich György szombathelyi polgármester, vasi elvtársatyaúristen köré csoportosuló ószocik azzal vádolták meg a gyurcsányista újfiúkat, köztük Szabó Bálintot, a Fiatal Baloldal vasi elnökét, hogy 500 és 1000 forint közötti összegekért (édes Istenem!) vásárolnak meg a pártszervezetben Ipkovichék ellen szavazó új MSZP-tagokat. Szabó Bálinték mindezt tagadták, rágalmazási pert indítottak, ám szegény Szabó nem tudott elmenni a tárgyalásra tanúskodni, mert előző este az Ipkovichnak dolgozó Horváth Csaba, a megyei roma önkormányzat elnökének emberei az utcán elkapták és a sittes világban jól ismert módon a mihez tartás végett seggbekúrták. “A támadásról elmondta, hogy már másnap feljelentést tett a rendőrségen testi sértés és szemérem elleni erőszak miatt. Szabó hozzátette, hogy az erőszak megtörténtét orvosi látlelettel is tudja bizonyítani” – olvashattuk anno szegény Szabó Bálint beszámolóját többek között az Origo tudósításában. 


Bár, ha úgy vesszük, Szabó Bálint olcsón megúszta, hiszen látott már a kommunista párttörténet durvább belső leszámolásokat is, elég csak a jégcsákánnyal agyonvert Trockijra, vagy a Rákosiék által kivégeztetett Rajk Lászlóra gondolni. Egyébként 2004 tavaszán járunk, amikor Medgyessy Péter nagy útelágöozázázódáshoz érkezett és miközben a mosolygós tarzantestű miniszterelnök Varadérón meg Cannesban koktélozott és lóbálta a lábát a tengerparton, a még csak ifjúsági és sportminiszter Gyurcsány Brutus Fletó már javában készítette elő a párton belüli puccsot. Konkrétan az ifjúsági pénzeket a megfelelő helyre csatornázva (lásd Zuschlag-ügy) heccelte az MSZP körül sertepertélő fiatal szockókat, hogy álljanak mögé, mindenkinek meglesz majd a busás jutalma. Valószínűleg ezek a busás jutalmak hiányoztak két évvel később már nagyon-nagyon az államkasszából, amiért is Őszödön cinkossá kellett tenni az egész frakciót a lé kényszerű visszapótlásában (amit végső soron persze mi, buksifejű adófizetők tettünk meg az IMF-hitel kipengetésének formájában.).  “Nézzétek. A dolog az úgy áll, hogy a legrövidebb távon nincsen választás. Veres Janinak igaza van. Lehet még egy picikét itt teszetoszáskodni, de nem sokat. Gyorsan eljött az igazság pillanata. Az isteni gondviselés, a világgazdaság pénzbősége, meg trükkök százai, amiről nyilvánvalóan nektek nem kell tudni, segítette, hogy ezt túléljük. Nincsen tovább. Nincsen.” Ugyeugye, nem felejtünk!

De persze hogy hihette Fletó, hogy a vén szocikat örökre sikerült lenyomnia a klozett lukában? Maradt ott méreg, harag, indulat dögivel. A régi motorosok nem hátráltak, így hát Ferenc meg is kapta a büntit, amikor – és itt kanyarodunk vissza a Heti Válaszban megjelent mai leleplező interjúhoz (ami a baller mellébeszélők ködösítése ellenére tökéletesen egybevág az őszödi sztoriról eddig megismert összes részinformációval) –, szóval amikor is három ószoci, Szili Kati, Szekres Imre és Baja Ferenc 2006 nyarán felsétált a később a bolíviai rambózás közben agyonlőtt Eduárdo Rózsa Flores lakására (ezt kapd ki Horváth Ádám!) és Fletó megcumiztatása végett átadták neki az őszödi beszéd eredeti felvételeit. Közben a szomszédos szobában üldögélt Flores Tito nevű láncos kutyájával az ölében a két évvel korábban éppen az ószoci-újszoci perpatvar okán seggbekúratott Szabó Bálint, aki most kitálalt a Heti Válaszban. 

Habcsók a cukorszirupos manna tetején, hogy végül aztán nem ez a felvétel került adásba a tévészékház felgyújtásának előestéjén, hanem az, amit Fletó küldetett szét a motorosokkal, hogy megelőző csapást mérjen Szili-Szekeresékre. És legkevésbé sem mellesleg, hogy Fletó a közelgő jobbhorgot a maga javára fordítva némi titkosszolgálati szarkeverés árán terroristanácigyújtogató bandát csináljon a Fideszből, de ez már egy másik történet ugye. És a habcsók tetejére csöpögtetett törökmézre szórt színes tortadara, hogy Gyurcsány az azóta DK-s szóvivőjévé avanzsált Szabó Bálint Válaszos kitálalása előtt pár héttel megfenyegette Mesterházyékat, hogy ha nem veszik be őket is az MSZP-Együtt2014 gruppenbe, ő bizony elárulja, kik szivárogtatták ki az őszödi beszédet. Hát nem vették be. És lőn világosság…
Nem kell ide Barátok közt meg Maunika Show kérem, itt vannak nekünk a régi jó kommancsaink!

  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük