Klímaváltásig nem szülök!


Avagy a klímaszüzességi fogadalom és az inkvizíció

Büszkén hirdetik az Indexen, hogy valami amerikai liba most éppen azért nem szül gyereket, mert a politikusok nem foglalkoznak eleget vele. Vagy a klímával. Ezt nehéz eldönteni, mert nyilvánvaló, hogy egyébként sem szülne, lévén hogy eleve állítólag valami egyetemen tanul (hogy mit, abba jobb bele sem gondolni… ) Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy addig nem szülök gyereket, amíg nem csatolják vissza Erdélyt Magyarországhoz. Csak ugye sokat elvesz a kijelentés éléből, hogy a feltétel teljesülése esetén sem valószínű, hogy szülnék, lévén hogy például férfi vagyok.

De nem is ez a lényeg, hanem hogy már követői is vannak. Ez önmagában nem meglepő, hiszen az internet korában nem lehet olyan nagy őrültséget elképzelni, aminek ne lenne azonnal sokezer követője. Elég csak az oltásellenességre, a laposföldre vagy az iskolai lövöldözésekre gondolni. Nemhiába mondják, hogy Amerika a hülyeség őshazája.

Ez esetben azonban van magyar szál is a történetben ugyanis már olyan 4-5 éve végigsöpört poros kis hazánk erre fogékony facebook-csoportjaiban a „kormányváltásig nem szülök” jelszóval fémjelezhető hisztéria. 

Amikor ugyebár Kövér László kimondta, hogy „a nők számára az önmegvalósítás legmagasabb foka az, ha gyerekeket szülnek”, a liberálisok a számukra súlyosan sértő és demagóg gyerek szó hallatán félreverték a harangokat, és a leghaladóbbjaik felírták rúzzsal a hasukra, hogy „kormányváltásig nem szülök”, majd lefotózták a műalkotást, és megosztották a facebookon.

A képek mélyen beégtek az emlékezetembe, ugyanis nem tudtam eldönteni, hogy a rajtuk olvasható üzenet a visszataszítóbb, vagy azok a testek, amelyekre rámázolták.

Csak egy gond volt – talán ezért is múlt el hamar az egész hiszti – hogy tudniillik senkit nem érdekelt. Ha nem szülnek, hát ne szüljenek! Végülis joguk van hozzá. Akár otthon, akár az utcán is. Álljanak ki a parlament elé minden pénteken nemszülni! Ha meg kibuknak az iskolából, mert a tanulás helyett egész évben nemszültek, akkor majd elmennek mosogatni, ez legyen az ő bajuk, vagy maximum a szüleiké.

Semmi baj – gondolhatnánk – legalább több erőforrás marad a családok számára, így a normális embereknek annyival is több gyereke lehet. Legfeljebb majd 50 év múlva, amikor egyre komolyabb problémát jelent a magatehetetlen klímaöreglányok (és macskáik) eltartása, el kell majd törölni a nyugdíj intézményét, hogy ne a mi unokáink tartsák el őket, hanem hadd arassák csak le a munkájuk gyümölcsét.

Ugyanis meg fognak öregedni, csak erre most nem gondolnak, mert addigra úgyis világvége lesz. A világvége azonban egy olyan dolog, amiből nagyon sokszor és nagyon sokfélét láttunk már, de egy közös volt bennük: hogy eddig még mindegyik elmaradt!

Még a Krisztus utáni ezredik évben sem volt világvége, pedig akkor aztán tényleg  egész Európa azt várta. Sőt én tanúja voltam, hogy nem volt világvége 2000-ben sem, 2012-ben sem, és igen valószínű, hogy ugyanígy nem lesz világvége 2050-ben sem, meg 2100-ban sem.

Ezek a magányos klímaapácák pedig ott fognak állni megvénülve, egyedül az öregek otthonában, mert azoknak a politikai pedofiloknak, akik most futtatják őket, azoknak később már nem fognak kelleni semmire. Hiszen hogy nézne már ki, ha 70 éves vénlányokat vonultatnának fel a médiában, mondjuk azzal, hogy „én azért nem szültem, mert nem akartam, hogy a gyermekemnek iphone és okosóra nélkül kelljen felnőnie”.

Olvasom a cikkben, hogy máris több ezren tettek klímaszüzességi fogadalmat. Akarommondani…  van itt egy kis bökkenő. Ugyanis – amint minden termék, gondolat, és divat, ami Amerikát megjárva jut el hozzánk – tartalmaz valami súlyos szoftverhibát, ami az egészet elrontja, lenullázza, hiteltelenné teszi. Tudniillik ez a fogadalom a kereszténységben (és más hagyományos vallásokban is) megszokott szerzetesi fogadalmaktól lényegesen eltér: itt szó sincsen önmegtartóztatásról, csupán a szüléstől kívánnak tartózkodni. Óhatatlanul adódik a gondolat, hogy nem csupán arról van-e szó, hogy azt a felelősségét szeretnék elkerülni, ami a természet rendje szerint valaha együtt járt az élvezettel? Hiszen félnek attól – talán nem is ok nélkül –, hogy ha gyerekük lenne, akkor az is olyan lenne, mint ők.

Egyetlen kérdés merül már csak fel a gondolkodó emberben: ha már úgyis az önkéntes kihalást választották, akkor miért kell ehhez még évtizedeken át vergődniük sajtótájékoztatóról sajtótájékoztatóra, tanácskozásról tanácskozásra, tüntetésről tüntetésre? És közben tonnaszám égetni a széndioxidot, utaztatni a stábokat, íratni a cikkeket, meg kólásflakonokkal tömni a bálnákat? Miért nem tudják most mindjárt felkötni magukat? Természetesen 100% növényi alapanyagból készült kenderkötéllel.

Hiszen a bolygónak is meg nekik is könnyebb lenne. Rólunk nem is beszélve…

Persze lehet, hogy nyitott kapukat döngetek, és hamarosan megtaláljuk majd az újbeszél kifejezések szótárában a klímaszorongás és a klímajavító szer mellett a klímaöngyilkosság fogalmát is… Persze innen már csak egy ugrás lenne a klímaterrorizmus definiálása, de inkább nem akarok ötleteket adni… 

Úgy néz ki tehát, hogy amint a szocializmusból is volt az elméleti meg a létező, úgy a liberalizmusból is két fajta van. Van az elméleti, ahol a legfőbb érték az egyén, és van a létező, ahol a legfőbb érték, ha kihalunk. Ez aztán az amerikai álom!

Egyébként, aki figyelemmel követi a liberális dogmatika alakulását, az már évtizedekkel ezelőtt észrevehette, hogy a liberalizmus (legalábbis ahogyan a politikusok meg ezek a No-GO szervezetek értelmezik) voltaképpen egy öngyilkos szekta.

És mint ilyen, nem az első a történelemben. A középkorban is voltak hasonló alakulatok, elég csak a XII.-XIII. században elterjedt katharokra gondolni, akik valahogy úgy képzelték el a világot, hogy a lélekkel ellentétben a test az egy eleve gonosz dolog, és ha teljesen megállítják a szaporodást, akkor az emberiség megszűntével megszűnik a gonoszság is a földön, és így jön el az Isten országa. Akkoriban még híján voltunk a technika e téren elért csodálatos vívmányainak, ezért ők ezt úgy képzelték el megvalósítani, hogy megtiltották a szexualitás minden létező formáját. Persze voltak köztük, akik nem akartak ennyit teketóriázni, és inkább halálra éheztették magukat, vagy akár a gyerekeiket, sok évszázaddal megelőzve a korukat – amíg a francia király és az inkvizíció fel nem számolta őket…

Ma azonban más időket élünk. Fordult a kocka, és ők működtetik az inkvizíciót, sőt a francia királyt is ők választották… 


  tutiblog

A PS böllérblogja. Bővebben a Gy.I.K.-ben.

14 hozzászólás

  1. A liba ne is szaporodjon. Hizlalják fel -amcsi módra pattogatott kukoricával, csipsszel, Coca Culával – és vágják le, majd a svédek megeszik.

  2. Molnár József

    A sülyedő óceánjárón nincsennek ateisták.

    • Karácsony Márta

      Kérem, ne vegye zokon… csak a segitőkészség vezérel..süllyedő… és nincsenek…

  3. “Nemhiába mondják, hogy Amerika a hülyeség őshazája.”

    Aztán visszaszármaztak Nyugat-Európába.
    Itt is akad belőlük vagy másfél millió eszelős hülye.

    • Az a baj, hogy nem csak a b.uzis, gen.deres, erőszakos, történelem és történet hamisító filmjeiket, reklámjaikat, de gazdasági bűnözőiket és módszereiket, a politikai aktivistáikat is exportálják.

    • A hülyeség őshazája, és ez egyben a legnagyobb ereje is. Bármilyen hülyeséget ki lehet próbálni és ebből következően kiderül, ha mégse hülyeség. Azonban ha elérünk az önpusztítás irreverzibilis formáihoz, akkor már semmi se fog kiderülni.

  4. Mihelyt minden “klima” után beszúrunk egy “X”-et, rögtön felismerhetővé válik ezen hölgyemények valós problémája és félelme!

  5. Nem ezek a szülni nem akarók a fényevők is? Amennyiben komolyan veszik a fényevést, a problémájuk megoldódik magától.

    • zolatiguszti

      Nem a fényevők azok akik túl korán választják el a gyereket az anyatejtől, mielőtt még kifejlődött volna a napelem cellájuk vagy a fotoszintézisük. Emiatt a gyerek rendszerint éhen hal a szülők meg tovább napoznak a börtön udvaron.

  6. Csak olyan tud nem szülni, aki megszületett. Ebből következően ez nem logika, ez nem igazi választás, hanem egy életellenes tendencia. Aki a nem születést promózza az egyrészt HAMIS a demográfiai télben, másrészt HÜLYE, mert a saját létezésének alapját kérdőjelezi. Ezt a MARHASÁGot azért lehet elkövetni, mert mindig a másikra vonatkozóan gondolják, tehát abszolút ERKÖLCSTELEN.

  7. Divat, mint az antiszenitizmus az 1920-1940-es, a marxizmus-leninizmus az 1960-70-es, a romantika és liberalizmus az 1700-as, a liberalizmus 1980-2010-es években.

    A reklám-marketing ötletgazda rázza a kolompot, amíg pénz van benne, a csorda megy a hang után, egyedei pedig tülekednek, hogy minél közelebb legyenek a kolomphoz hátha etetés van.

    Érdekes, hogy sem az egészséges táplálkozás hívei, a környezetvédők nem reagálnak a műhús gyártásra, a rovar kekszre, talán senki nem fizeti meg a reklám-marketinget?

  8. zolatiguszti

    A nem szülés igazából egy rejtett háttérhalmi privatizációs előkészítő eszköz.
    Cél lenyúlni a világ maradék közvagyonát.Ugyanilyen eszköz a visszafizethetetlen adósság spirál.
    A tőke soha nem félt semmitől csak a dühös tömegektől….Ha a dühös tömegnek már nem maradt semmije , ugyan miért is tisztelné a magánvagyont? Így tehát a vagyonszerzéssel párhuzamosan meg kell szabadulni a kisemmizettektől is, mielőtt észbe kapnak….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük