Az átlátszós kis cukiságok eddigi életüket valamiféle pihepuha burokban élhették le, ahol mindenki peace-love, és még a wc-ben is csillámunikornis-pukiillat terjeng. Meghallgatva ugyanis a hangfelvételeket, ha nekik ez az "elküld bennünket a vérbe", akkor jobb, ha soha nem hagyják el a belváros biztonságos miliőjét, mert súlyosan csalódni fognak a világban és az emberiségben.

Két dolog derült ma ki az Átlátszó.hu-ról


 

Először is is az, hogy valószínű Soros darabra fizeti őket, a minőség és a tények már átsorolódtak a másodlagos szempontok közé. Ha picit igényesek, és nem pusztán az “írjunk valami csúnyát a fideszesről” lenne a cél, akkor talán az eredeti cikkben megemlékezhettek volna arról is, hogy nem csak ingatlanvásárlás, hanem eladás is történt Simicskó papáéknál. Meg arról is, hogy Simicskó papáék nem csórók, és nem is az elmúlt 4-5 évben lettek jómódúak.

A baloldali gondolkodásban a gazdag ember persze mindig is utálatos lény volt. Szóval ezen túl is léphetünk.

A másik, és talán ez a lényeges az ügyben: Az átlátszós kis cukiságok eddigi életüket valamiféle pihepuha burokban élhették le, ahol mindenki peace-love, és még a wc-ben is csillámunikornis-pukiillat terjeng. Meghallgatva ugyanis a hangfelvételeket, ha nekik ez az “elküld bennünket a vérbe”, akkor jobb, ha soha nem hagyják el a belváros biztonságos miliőjét, mert súlyosan csalódni fognak a világban és az emberiségben.

A Simicska-médiába pláne ne jelentkezzenek állásra, gecik.


  Megalomán Mongúz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük