Amikor síkhülye momentumos analfabéták csinálják a független médiát


Van ez a remek portál, ez az úgytudjuk.hu, amelyik az önkormányzati kampányban nagyszerű teljesítményt nyújtott hazudozás és álhír-terjesztés területén. A Facebook természetesen lelkesen asszisztált mindehhez. Nincs is itt semmi látnivaló, hiszen kampány idején az ellenzék tényleg nem tud máshogyan népszerűséget és szavazatokat szerezni, mint hazugságokkal és álhírekkel, mivel valós teljesítményük és nem tökhülye karaktereik nem igazán vannak. A gondok akkor kezdődnek, amikor a választások során megszerzett pozícióikkal apanázst juttatnak az ilyen kampányportáloknak, amik tovább működnek és tovább terjesztik a hazugságokat és az álhíreket. 

A momentumosokról eddig is tudtuk, hogy néhány hónapos külföldi gyakornoki munkák után találták ki hazatérve, hogy ők mindent (is) jobban tudnak bárkinél, ők fingták a passzátszelet, nem is mulasztják el felsőbbrendűségüket folyamatosan azok orra alá dörgölni, akik pusztán évtizedeket töltöttek el saját szakterületükön. Ezért tudnak ők mindent jobban a gazdaság, a társadalom és az összes többi alrendszer működéséről, mint az általuk mélyen lenézett boomer-generáció, akiknek egyébként Berlinben, Londonban és Brüsszelben még kávét szolgáltak fel, esetleg csettintésükre fénymásoltak pár hónapig, nem is olyan régen.

Ezen „élcsapat” egyik tagjának, a Momentum Mozgalom szombathelyi elnökének tekintsük meg (hogy ne csak a médiában napi szinten ünnepelt, ismert arcokról tudjunk!) a munkásságát! Mert ez Nagy Donát nem egy sima, talpas aktivista, hanem a város első számú momentumosa, aki másodállásban függetlenobjektív újságíró a fent emlegetett kiadványnál.

Nos, ez a primitív, buta, analfabéta, ám megfelelően felfuvalkodott pulyka képtelen különbséget tenni a népviselet és a népKÉPviselet között.

Az emlegetett portál ugyanis próbál hírszolgáltatásnak látszó tevékenységet is folytatni, hogy megfelelően le tudják papírozni az általuk zsákmányolt önkormányzatoktól kilopott pénzeket, ehhez pedig MTI híreket osztanak meg. Csak ez a szerencsétlen idióta, ez az agy nélkül született fasz olvasni sem tud, ezért nemcsak simán átmásolta az MTI hírét, hanem új, clickbait címet adott neki azzal a felütéssel, hogy mire nincs ideje a kormánynak járvány idején: a népviseletet ünnepelni.

Csak éppen a harminc éve létező parlamentarizmust, a népKÉPviseletet ünnepelték meg méltó módon az országgyűlésben, nem a népviseletet, amit szintén lehet ünnepelni, csak éppen az nem harminc éves, hanem kicsit régebbi.

Na, hölgyeim és uraim! Ez a Momentum Mozgalom. Ez a független és objektív média, amit az önkormányzatok finanszíroznak. Erre költik többek között a szombathelyi adófizetők pénzét. 

Tényleg ez a médium hiányzott még a magyar sajtó palettáról?


  Megalomán Mongúz

8 hozzászólás

  1. Haász Rudolf

    Kedves Nagy Donát!

    Nem mindegy, hogy a kecsesen ringó fecskét bámulod a szabadban, vagy recsegve fingó kecske valagát szagolgatod a kecskeólban… ENNYI!

  2. homoródkarácsonyfalváért

    Szerintem ezzel nincs semmi baj, meglásd, 2 év múlva ő lesz a miniszterelnök.
    Legfeljebb a következő vírus járvány idején rendel a Kínaiaktól vagy kétmillió karantént.
    DDD

  3. Csak az történhetett,hogy nem ismeri a népképviselet szó jelentését.

  4. Molnár József

    Szombathelyen – hm – ott nem az ellenzéki összefosás van az önkormányzatban többségben?
    Ha így lenne, az azért a választókat is minősíti.
    Nem tudtuk – nem tudtuk, pont a momentum mondta meg a választási kampányban, hogy “nem baj, ha rosszabb is lesz, de új arcok kellenek.” (tudván, hogy ilyen képességű emberekből áll a tagságuk – ergo, ebből kell válogatni!)

  5. Mindenki hibázhat, ugyanakkor tényleg hatalmas elírás, és nagyon gáz, hogy így kiment a cikkjük… Ceglédy az oka.

  6. …és még örült is neki, hogy pont elfért két sorban.

  7. Nekik a tejhatalomból is csak a laktóz-mentes elfogadható

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük