Kerényi eteti a trollokat


Azt hiszem megfejtettem, mire jó a Kerényi ennek az országnak. Hát először is van a buzilobbi. Vagy nincs. De a szóval magával mindenesetre a Kerényi szembesítette az országot. Kerényi ezzel a trollkodással egyáltalán nem lóg ki a sorból, sajnos. Mármint mondott itt már mindenki mindenféle különöset, sőt tett is, mindenféle különösebb következmény nélkül. Sajnos. De az, ahogy a Kerényi csinálja, az valami egészen új jelenség a jobboldalon, viszont balfelől már régtől ismerős. Sok liberális (Cohnbendit pl.) a meglehetősen furcsa viselkedését, kijelentéseit védi azzal utólag, hogy csak így lehet a savanyú kispolgári berögződésekből kirobbantani a népeket, csak így lehet a szemléletet formálni. Ez ugye az úgynevezett polgárpukkasztás. És itt jön a Kerényi-csavar, mert amit meg ő csinál, az a liberopukkasztás.
Be is indult a médiagépezet, Para-Kovács is módot talált végre Kerényiből kiindulva a keresztények alázására az Amerikai Népszava hasábjain. És lőn nagy szörnyülködés, és kocsmákban egymás vállának zákányos csapdosása, hogy nem érted, te hülye buzi, hogy úgy nem lehet buzizni, ahogy a Kerényi buzizik. Az ő pozíciójában. Ott nem lehet. Hiszen ő a Nemzeti Izébiszbasz Maxipotentát. Pedig amúgy buzizni mindenki buzizik. A fél ország buzizik otthon megszokásból. Még a buzik is buziznak. Para-Kovács is buzizik. Nem is pusztán a buzizáson van itt tehát a hangsúly, hanem a buzilobbizáson.
Könnyű kitalálni ilyen fél, negyed vagy annál is kisebb igazságtartalmú szavakat, amelyek aztán alkalmat adnak egy kis gyűlölségre, mint a cigánybűnözés szó is például. Csak nem megyünk ezekkel semmire. Nem segítenek egy probléma megoldásában, megértésében, csak kiváltanak valami idegrohamot, meg szinten tartják az agygőzt. A Kerényi buzilobbizása is elég erős volt ahhoz, hogy fölkeltse a közvélemény érdeklődését, valamint felélesztette és tápanyaggal látta el a kókadozó liberális sajtófikuszt. Most mindannyian azt várnánk, hogy Nemzeti Biszbaszpotentáthoz méltó módon legyen a dolog végigcsinálva. Hogy kiderüljön, hogy most akkor van -e buzilobbi, vagy nincs. Létezik –e szexuális szokásai miatt (értsd itt heteroszexuális) embereket, művészeket diszkrimináló, háttérbe szorító, másokat pedig kihasználó magatartás. Tessék kinyomozni, bebizonyítani, mert ha van ilyen, az csúnya dolog. De a troll Kerényi megállt a szavaknál.Valami üzenetféle volt ez pusztán a részéről, vagy még annyi sem. Valami liberopukkantás. Manna az éhező libnyaf sajtónak itthon és külföldön. Újabb lábjegyzet Seppele néni tanulmányában. Éljen.
Ugyancsak nemes szándéktól vezérelt elv volna azt mondani Nemzeti Biszbaszpotentátként, hogy szálljunk szembe azokkal, akik hatalmukat kihasználva más embereket kényszerítenek kisded játékaikba, vagy lehetetlenítenek el, ha nem kezesek. Mert a média birodalmából kiszivárgó pletykák szerint ez bizony előfordul, és a heterolobbi is előszeretettel jeleskedik az ilyesmiben. Meghát tulajdonképpen ilyen minden területe a munka világának, ahol valaki olyan hatalomhoz juthat, amellyel képes mások sorsát befolyásolni, és ezt ki is használja. Milyen egy nemes küzdelem, igazságmozgalom volna ez, új erkölcsvédő testület felállításával, meg új ombudsmannal, esetleg gonoszlobbi-vadászó drónok alkalmazásával. Végre védené valami az egyszeri dolgozó embert, a nőket, a tehetségeseket, az ártatlanokat. Ez mondjuk méltó volna egy
„a tudatos nemzeti közjogi gondolkodás megalapozásával és ehhez kapcsolódva a magyar kulturális értékek megőrzésével és fejlesztésével összefüggő feladatok ellátásáért felelős miniszterelnöki megbízott”

-hoz.
Viszont, amikor a Kerényi a kamerák kereszttüzében a köldökig legombolt inge alól előkandikáló nemzeti biszbaszpotentát-mellszőrzetét lobogtatja, akkor én bizony kiraknám a tizennyolcas karikát.

Nálam mondjuk már itt kezdődnek a bajok Kerényivel…


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük