Keleti nyitás fejlettnyugati idiotizmussal


Még ki sem heverte ki Európa az első egymillió agykutató érkezését, máris itt a következő ficki-ficki. Aki azt hitte, hogy őt már semmi nem tudja meglepni, az most takarja el a szemét és gáncsolja el magát a röszkei kukoricásban, mert úgy tűnik az iszlám világ legújabb rohama nem a tömeges költözködés formájában, hanem leginkább egy tudatos hatalomátvételben valósul meg. Az elmúlt hetekben 3 londoni kormányépületben és környékén tiltották be az alkoholfogyasztást a Sáriára hivatkozva, ami azért van érvényben, mert az ingatlanok mohamedán befektetők tulajdonban vannak.

Valószínűleg nem egyedi és elszigetelt esetekről van szó, ahogyan arra is számítani lehet, hogy ez még csak a kezdet.

Ezeknek a londoni irodáknak, közöttük például az Egészségügyi Minisztérium épületének is az iszlám szabályai szerint kell működnie és kész. Teljesen mindegy, hogy ki dolgozik benne, mire használják. A muszlim gazdákról egyébként kiderült, hogy 200 000 eurós kölcsön(!) fejében kapták meg a jogot abba, hogy megmondják, mit csinálhatnak az angolok a saját országukban és mit nem. Remek példája ez annak, hogyan lehet minden kényszer nélkül tönkretenni a saját életünket.

Már lerohanni sem kell a keresztény valaha keresztény világot, az egy vastagabb bankszámla láttán rögtön maga alá csapja a farkát.

A legszomorúbb az egészben, hogy a libnyafi közgazdászok nem tragédiaként élik meg, hogy ez megtörténhetett, hanem remélik, más országok és városok is csatlakoznak majd ehhez a szent békemozgalomhoz, amelynek nyilvánvalóan a békés egymás mellett élés a célja, amit úgy valósítunk meg, hogy mi nem élünk. Legalábbis nem abban a formában, ahogy szeretnénk vagy megszoktuk.

Tehát az integráció és a békés egymás mellet élés fejlettnyugati változata kimerül a mohamedán kisebbséghez való asszimilációban.

A kormányzati épületek eliszlamizálódásának egyébként nem csak erkölcsi és érzelmi, de politikai következményei is lesznek, mivel a brit parlament híres arról, hogy ott nem csak lehet alkoholt fogyasztani, hanem komoly hagyománya is van. Na, ez a hagyomány pedig nemsokára odakerült a rókavadászat mellé, mivel a Képviselők Házának helyet adó Westminster-palotát nemsokára felújítják és nagy valószínűséggel addig a politikusok a megszállt épületek egyikébe, a Richmond House-ba költöznek majd.

Ennek viszont megvan az a veszélye, hogy józanul még ennél is nevetségesebb törvények, jogszabályok fognak születni, és a Brit Birodalom felett végleg lenyugszik a Nap. Vagy összeszedik a tökeiket és visszafoglalják a hazájukat.


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

3 hozzászólás

  1. Tökéletes poén, gratula!

  2. csak pár dolog… kormányépületekben eddig se lehetett alkoholt inni. A minisztériumokat nem lehet megvenni, tény hogy sok minden van arab tulajdonban, de az állami intézmények, mint ahogy az a nevükben is benne van ÁLLAMI intézmények, nem megvásárolhatóak, max a bennük dolgozók, de ez egy más kérdés. Végül pedig angliában font van, nem euro, 200.000 euro pedig ebben a témában aprópénznek is kevés lenne.

  3. Mácsok levetett holmiján ülöm….
    Egész életemet elhülyélkedtem,
    ticta hülye marattam
    De azért megvagyok szépen,
    megtanálom cámításomat.
    Ha tényleg a Nagy Feró által felvázolt izé marad,akkor lőttek nekünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük