A kelen ébredés napja


Kelenség. A kelenek feldjén születtem, Kelenfelden élek. Apai ágon tősgyekeres kelen vagyok, ősi kelen család sarja, a családi erekség birtokán élek. Amióta az eszemet tudom, kelen vér csergedezik kőkemény edzésekkel kimunkált, erős kelen izmaimból kikandikáló kelenkék ereimben.

Épp itt volt az ideje, hogy kelen testvéreimmel együtt entudatra ébredjünk. Bár az egyedi, kelen nyelv évszázadok óta már csak emlék, de kitartással és némi kreativitással talán még feléleszthető modern kentesben. Külenleges, magyartól eltérő kelen kultúránk ugyanis gyekeresen más, mint a magyar. Nyelvünk, bár hasonló, de világosan és újonnan lefektetett szabályokkal elküleníthető a magyar helyesírás akadémiai elnyomásától. Eme újonnan lefektetett nyelv is bizonyítja jogos létünket és enálló állam iránti jogos és kívánatos terekvésünket.

A kelenek a lusta magyarokkal ellentétben dolgosak, tehetségesek és szorgalmasak. A kelen GDP enmagában tebbszerese a magyarnak, így elegünk van abból, hogy mi tartsuk el a kolonc Nyírséget meg Dél-Somogyot.

Persze azért ezek piaca meg olcsó munkaereje azért legyen számunkra elérhető, ha kérhetnénk.

Úgyis már rengeteget szenvedtünk azalatt a sok-sok évszázad alatt, amíg a magyar tyrannosok uralma alatt aludtunk. Führerprinzipként azért maradjunk annál, hogy boldoguljon mindenki, ahogy tud, persze előszer jejjen egy kis kelen autonómia, aminek szervezeti és egyéb keltségeit (pl kelen szinkron, kelen kettős helységnévtáblák, esetleg hivatalos kelen-magyar szinkrontolmácsolás Brüsszelben) az EU strukturális alapjai és az elnyomó Magyar Állam lesz szíves saját büdzséből finanszírozni kelen testvéreink számára.

Természetesen a kelenség nem csak pusztán jó üzlet számunkra, hanem őszintén és mélyből jeve hit és elketelezettség. A kelen terténelem, az ősi kelen mondák világa legendás, ezért az első dolgunk lesz megütkezni az ősszlovák hordákkal, elsősorban annak okán, hogy kié volt az őskorban ez az ősi édenkert. A csatát a wikipédia mezején vívjuk majd, és ha olyan tekkelütett barmok vagyunk, mint ellenségeink, akkor kennyen beazonosítható kelen kormányIP-kről, amely miatt a szabadságról visszatérő wikipédia-szerkesztők kennyedén annulálják majd kezdetni előrenyomulásunk gyümelcseit. Az ilyen keserű fiaskók azonban nem szeghetik kedvét egy olyan nagyszerű és éppen most születő népecskének, mint a kelen! Így tevékenységünk tovább folyik majd. Ahogy a magyar miniszterelnek fogalmazott, a jevő magyar nyelven íródik!

Nos, a múlt pedig (a szlovák és újabban ukrán nyelvek mellett) viszont kelenül!

Új országunk alkotmányának szent királyunk, I. István intelmeit tekintjük, aki a kezvélekedéssel ellentétben tősgyekeresen ízig-vérig kelen király volt. A modern gondolatokkal (pl. menekültek ketelező befogadása kvóta szerint, ami soha nem is lesz) teletűzdelt, mégis ősi alkotmány iránymutatást ad majd az európaiság gondolatának kelen entudattal való szimbiózisára, így új államunkat szocialista köztársaságként határozhatjuk meg. Hasonlóan meríthetünk még számos történelmi kelen példájából, legyen az Eugène de Savoie-Carignan, vagy Wolfgang Kempelen, akik mind egy enálló Kelenfeld létrejettért harcoltak és szálltak szembe a tudatos magyar elnyomással.

Végezetül kénytelenek vagyunk reagálni arra a vádra, mely szerint ez az egész kelenesdi csak bizonyos külfeldi kerek bomlasztó kísérlete Magyarország ellen, mi pedig identitászavaros, hamis entudatos kelenfeldi kelenkedő hülyegyerekek vagyunk. Ez természetesen szemenszedett rágalom, hiszen Kelenfeld igenis legalább annyira valós, mint bármelyik kernyező ország Szlovákiától Ukrajnán át Romániáig. Az a vád pedig, hogy külfeldi kerek állnának megettünk, szintén hamis. Való igaz, hogy kapunk pénzt a Norvég alapból és a Soros-alapítványtól is, de ők pusztán emberbarátok, akik egy jobb világért küzdenek. Sophie in’t Veld pedig, aki a liberális (ALDE) frakció EP-prominense, lényegében elsőgenerációs kelen, mert harcunk támogatásáért tiszteletbeli állampolgárságot kapott.

Szóval egy a lényeg: Veres zászló alatt egyesülve jehessen végre létre egy új nemzet, ahol a dolgosabb félnek végre nem kell annyit dolgozni, hogy kicsit egyenlőbb legyen ezáltal a világ! Kinek ne lennének szimpatikusak az 1870 óta hangoztatott hasonló nézetek? Ugye?

Kelen feggetlenség!!! Independencia Kelenum!!!


  Kurtz ezredes

8 hozzászólás

  1. Csak tepertet egyetek,nekünk marad a töpörtyű.

  2. 🙂

  3. Ezt nem raknám be senki életmű-válogatásába.

  4. Gáspár Anett

    “elküleníthető”

    Kelenül helyesen: elkeleníthető.
    😉

  5. Gáspár Anett

    Minden szinten, valamint horizontálisan és vertikálisan, átlósan és oda-vissza, meg összevissza: szét kell verni az európai országokat, nemzeteket. Uszítani kell, védtelen atomjaira pusztítani.
    Erről szól.

    Amúgy, ha a cigányok úgy 800 éve képtelenek tömegesen asszimilálódni, 100%-osan civilizálódni, akkor, ha egy megyébe tömörítenénk őket, akkor ott kő kövön nem maradna.

    Amúgy, ha a romák tanulnának, dolgoznának, akkor lenne pénzük a megélhetésre.
    Ráadásul ez a f@szkalap megyényi gettókat akar létesíteni.
    Mi lenne az ősidők űta ott élő nem romákkal?
    Mivel ez a vándornép soha, sehol nem élt egy tömbben, ez a liberálfasiszta ötletelés csak szimpla provokáció.

    Eddig ugattak, ha egy kiürült községben több roma volt az iskolában, mint nem roma, szegregációról, rasszizmusról óbégattak, szétverték azokat az iskolákat.
    Most meg megyényi roma-gettókat akarnak?!
    Ha nem lenne aljas provokáció, azt mondanám, hogy szimpla elmebeteg.
    A jó durva anyádat, azt!

    • Adj egy roma harcos kezébe AMD 65-öt, meg százötven lőszert! Mit fog vele csinálni? Komolyra fordítva. Mégse, öncenzúra van.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük