Kedvenc gyógypedagógusom

 •  
 •  
 •  
 •   

Hála Magyarország törvényes kormányának, már ilyenem is van, amit korábban sosem gondoltam volna. Méghogy a gyógypedagógia szórakoztató is lehet? Bizony, ha maga Szijjártó Péter Külgazdasági- és Külügyminiszter Úr, a liberálisok egyik leggyűlöltebb minisztere gyakorolja.

Gyógypedagógusnak lenni pedig bizonyára nem könnyű feladat. Az a rengeteg – számunkra, egészséges emberek számára egyértelmű dolog – sérült embertársainknak bizonyára újbóli és újbóli ismétlés után érthető csak meg. Ehhez rengeteg önfegyelem, önuralom, empátia és jóság szükségeltetik, ami Külgazdasági- és Külügyminiszter Úrban láthatóan kivételesen nagy mennyiségben van jelen.

Gondoljunk csak bele az ő helyzetébe!

Rengeteg utazás, fárasztó gazdasági tárgyalások a világgazdaság fontos szereplőivel, amelyekre nagyon alaposan fel kell készüljön, ha a nemzetgazdaságunk számára megfelelő pozíciókat akar kiharcolni. Márpedig az utóbbi 5 évben remek pozíciókat harcolt ki, tehát ez is bizonyítja, hogy kiválóan és nagy odaadással végzi ezt a nehéz feladatot. Az ilyen, már önmagukban is kimerítő, hosszú repülőút utáni tárgyalások végeztével, pedig nem a luxushotelek elnöki rezidenciáiban jakuzzizik, hanem a szerény ellentételezést jelentő pilótakeksz és tonik társaságában elautózik a külföldi nagyvárosok távoli stúdióiba, parlamenti vizsgálóbizottságaihoz, hogy ott lényegében társadalmi munkában próbálja meg szembesíteni a valósággal liberális fogyatékkal élő embertársainkat.

Sajnos az a mértéktelen mennyiségű kábítószer, ordító szexhiány és végzetes belterjesség, amelyek ezzel a szörnyű betegséggel járnak, nagyon nagy mértékben torzítják, illetve egészen pontosan szűkítik a tudatot. Ezért Szijjártó Péter Külgazdasági- és Külügyminiszter Úr sosem lesz mérges, vagy ideges a kedves betegre. Ezt a Csernus által gyakorolt iskolát mintegy meghaladva kedves derűvel világosítja fel az illetékest arról, hogy Magyarországot még mindig nem a CNN vagy a LIBE-bizottság, hanem Magyarország kormánya kormányozza. Felhívja a teljesen torzult, párhuzamos valóságban élő beteg figyelmét arra, hogy neki nincs is szavazati joga, ha Magyarország sorskérdései, illetve az általa követett irány kerül terítékre, valamint arra is, ha ő maga állította korábban azt, amit Külgazdasági- és Külügyminiszter Úr szájából hazugságnak bélyegez.

Mindez leírva persze egyszerűnek tűnhet, de egyáltalán nem az. 

Az a végtelen empátia, kedvesség, és mélyből jövő jóság, ami Miniszter Úrból árad, mégis példátlan. Ismerjük el, melyikünk nem osztott még virtuális pofonokat egy-egy ilyen meghallgatás vagy médiafelkérdezés alkalmával, amikor a saját nagyszerűségéről és igazáról láthatóan fanatikus hittel támadó páviáncsorda a legszemtelenebb módon akar falatokat tépni az emberből? Miniszter Úr ilyenkor is higgadt, nyugodt, kedves, de kellően erélyesen emlékezteti a páviánt, hogy mit szokott vele tenni az a tigris, amelynek rácson való áteresztését oktondi módon épp ő követeli a legnagyobb hangerővel.

Ilyenkor a szerencsétlen beteg néhány pillanatra tudatára ébred, visszahőköl, és hirtelen eljut annyi a nagyon beteg elméjéig, hogy Miniszter Úr féltőn óvja még az ő szerencsétlen életét is, de hogy milyen a gyógypedagógus élete… Ezek a pillanatok bizony szó szerint pillanatok általában, ugyanis a beteg ilyenkor megalázottan ül leforrázva a stúdióban. Hebeg-habog, nem érti, hiszen, amikor a tartótisztjei kijelölték számára a témát, akkor nem erről volt szó. Látszik rajta, hogy kavarognak benne az érzelmek, és nem tudja, merre az előre.

Ez a kavargás azonban hamar leülepszik, és néhány óra múlva már ugyanolyan magabiztossággal beteg, mint előtte volt. Ezért is szükségeltetik Miniszter Úrnak végtelen türelem, hiszen az ilyen fokú liberalizmusban szenvedőket gyógyítani sajnos már nem lehet. Néha-néha néhány pillanatra visszatérnek közénk, de utána ismét visszaesnek, és Miniszter Úr következő látogatásáig már ott is maradnak.

Mindegy, ez már nem a mi hibánk.

Én – a sziszifuszi jelleg ellenére – imádom Miniszter Úr munkáját. Nála csak egy minisztert imádok most jobban, Benkő Tibor Honvédelmi Miniszter Urat, de neki most annyi Leopard 2A7+ tankja lesz, hogy esélytelen megelőznie bárkinek a kormányból! <3

Facebook hozzászólások

 •  
 •  
 •  
 •   

  Kurtz ezredes

Avatar

11 hozzászólás

 1. Avatar

  Eloszor ketkedve fogadtam hogy Szijjarto lesz a kulugyminiszter ( fiatal, tapasztalatlan ) de mara eloszlottak a ketelyeim es mondhatom nyugodtan jo valasztas volt.

 2. Avatar

  Ha nem lennének annyira agresszívak még sajnálni is lehetne a haladókat. Amit a Háttérhatalom ma művel, megpróbáltatásnak teszi ki a náluknál sokkal több agykapacitással rendelkezők agysejtjeit is. Mert eddig úgy nagyjából el lehetett igazodni a világban: a határon lőttek, ha valaki engedély nélkül akart átgázolni, papír kellett a bankszámla nyitáshoz, dolgozni kellett, adózni ésatöbbi. A libsinek is ki volt jelölve a működési területe, védeni a gyengébbet (jó esetben).
  De ma naponta más csoportok lettek kinevezve védett állatnak, s a klisé, ami kész szavak vannak szájukba rágva, nem adnak eligazítást ama az esetre, ha a vitapartner rávilágít a logikai bukfencre. S ebben Szijjártó és Orbán elsőrangúak.
  S ilyenkor jön a döbbent rácsodálkozás meg többévszázados rutin: “Hogyan meri ez a balkáni bugris megkérdőjelezni a mi igazunkat?”
  Imádjuk ezeket a döbbent csöndeket, felháborodott hebegést. Ma jó magyarnak lenni. Egy örökké lesajnált kifosztott nép végre kezdi visszanyerni az öntudatát. Mert azért látszik az ilyen Sargentinin, Timmermanson, hogy nagyon ki tudjuk hozni őket a sodrukból, s csak ők képzelik, hogy ezt a sajátjaik nem veszik észre.
  S minél több elgondolkodtató szöget ütünk a nézőik fejébe, minél többször gyaláznak, annál inkább felhívják a figyelmet ezzel reánk. Sokan mondják, hogy ha nem is mernek megszólalni, de már nagyon sok nyugati is titokban nekünk drukkol.
  Annyi nyugati aljasság és keleti támadás, annyi cserbenhagyás és lealázás után reméljük, hogy Kelet-Európa népei hozzák el az új, a megtisztult világot, s ezeket a gyilkosimportőröket a saját zsoldosaik büntetik meg.

  Bár ami az iszlám kontra fehér ember csatát illeti nagyon nem állunk jól, de remélem igaza lesz Oliver Stone mondatának (Amerika titkos történelme c. sorozatban): A vietnámiakat azért nem tudták térdre kényszeríteni mert az amcsiknak volt hova hazamenniük, így nem tudtak olyan elszántan küzdeni mint az őslakosok, akiknek csak ez az életterük.
  A muszlimoknak lehet, könnyű e libsi árulókkal lerohanni az öreg kontinenst, de más bevenni valamit és más folyamatosan megtartani. Nagyon meg fog gyűlni velünk a bajuk amikor nem lesz más választásunk mint harcolni, s nem kell ezekkel a liberális rasszárulókkal sem szócsatázni, mert már tudjuk melyik oldalon állnak….
  Akkor lesz jelentősége a szellemi fölénynek, az ellenség ismeretének, mikor nem kötnek már bennünket emberiességi hamis szólamok, amikkel pont a Sosos-csicskák akarnak béklyóba verni.
  Miután mi normális fehérek találtuk fel a fegyvereket, hát szerintem, elég nagy balgaság a tipikus muszlim nagyképűséggel pont azokkal tervezni minket leigázni…

  • Avatar

   Azért Namban az is játszott, hogy az amcsik féltek ha lepuffantanak valami szovjet tanácsadót, a Szu is beszáll a buliba. Utólag persze nyilvánvaló, hogy az oeoszoknak eszük ágában se volt harmadik világháborút vívni a sárgák miatt. Arra jó volt, hogy baxtassák az USÁ-t, lginkább a qurva johnlennonok meg janefondák segítségével. Hippi-hippi sejj!

 3. Avatar
  gyurcsányiviktor

  Ez tutira talált !

 4. Avatar

  Nagyon nem szeretem Petyát még ellenzékben, mikor roham kutyaként szajkózta Gyurcsány fasszágait, de beérett, ő maga is, minden tiszteletem a számunkra láthatatlan és látható munkájáért is ¡!¡!

 5. Avatar

  10/10 A szél elűzte a ködöt. 🙂 Ma ez a második telitalálat.

 6. Avatar

  Nagyon kellemes és szórakoztató írás, bár szomorú, hogy igaz, és nem fikció. És ja, Szíjjártó nagyon meggyőző, nem egy simulékony betoji.Elkötelezett. Védjegye, hogy nem változtat az adott szaván!Nem Viktor a mentora?

  Tényleg jó cikk! Gratul!

 7. Avatar
  fürgerókalábak

  “Liberális fogyatékkal élő embertársaink”
  😄😄😄

 8. Avatar

  Ez(ő) legalább választékosan gyökér …

 9. Avatar

  Korrekt tényeken alapuló írás.
  Minden betűje igaz!
  Miniszter Úr, továbbra is tegye a dolgát, ugyanis jó ügyet képvisel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük