Jobbos fegyver vs. balos fegyver


Mostanában se szeri, se száma azoknak az elkeseredett ballib puccskísérleteknek, amelyeket szóban próbál vízionáli a tehetetlen és választásokon rendszeresen hatalmasakat taknyoló nemzetközi kommunista közösség. Lélekben már ezerszer lecsapták nemesi kobakjainkat szent nyaktilóik súlya alatt, de vajon mire számíthatnának egy valódi konfliktus esetén? Felmérték ezt rendesen? Nézzük meg a két oldal arzenálját és felkészültségét!

Jobbos: Értően rajong a fegyverek, robbanószerek iránt. Járt már a kezében M1 Garand, M1 Carbine, Kar98k, FÉG-35M, Moszin-Nagant, MP-40, Thompson SMG, PPsh-41. Mivel kormányblogger sajnos nem számít még rendvédelmi dolgozónak, ezért az MG-42-esről csak álmodozik, de következő amerikai útja során Donald Trump Elnök Úr országában törvényesen lőhet majd azzal is! Kilencéves kora óta vakon tudja, hogy melyik műszer hol található a Bf-109 G6-os kabinjában. Bármikor szakszerűen megtöltene egy 16 hüvelykes amerikai hajófedélzeti löveget, annyit nézte már youtubevideókon a folyamatot. Hajlott kora ellenére is simán beindítja a múzeumi tárgyként kirakott T-34/85-öst

Balos: Életében eddig egyszer lőtt. A saját művészdíjnyertes kisfilmjében Orbán papundeklifejére. Bátran robbantja fel a Tiszaszobrot pimasz videóiban… az IT-sével, akit Gyuribá fizet, mert önállóan még erre se lenne képes. A repülés világáról filozófusként annyit ért, hogy Vajna Tímeáról írt lejáratócikkében literben adja meg a kerozint, holott tonnában kéne. T34-est egyszer látott, amikor a szovjet felszabadítási emlékművet koszorúzta Berlinben. Illetve kétszer, mert 2006-ban megijedt a Deák térről elkötött, 10 métert haladó tanktól, de annyira, hogy már ráncigálta az ágy alól a bőröndöt, csak sajnos azt se bírta el.

***

Jobbos: UH-60 Black Hawk és ennek különféle alváltozatai, M60-as vagy M124 fedélzeti gépfegyverekkel. Gripen, M1 Abrams vagy Leopard 2A7. Ezekből venne úgy bármennyit, ha rajta múlna a központi költségvetés.

Balos: Kő, amivel bátran megdobálja a blackhawkot, ha az túl alacsonyra merészkedik. Vagy inkább végezzék ezt a munkát is harmadik világbeli bevándorlók, ők olyan erősek és ügyesek hozzá képest. Vannak még Musk csodálatos marsrakétái, vákuumos villanyvonatai, meg az önvezető villanyautó is egyszer kész lesz majd valamikor a nem túl távoli jövőben…

***

Jobbos Testét a legjobb termekben edzi. Kilogrammban is háromszámjegyű súlyokat húz fel, guggol vagy nyom ki. Még a legrosszabb esetben is futni, úszni jár, vagy fallabdázik. Alacsony testmagassága esetén se okos dolog alábecsülnöd, mert gyengéd, nőies vállai váratlanul komoly súlyokkal dolgoznak serényen, esetleg olyan vádlival rendelkezik a kőkemény lábnapok nyomán, amelyek csak a leghíresebb katekétáknak vannak odaát.

A Balos Szellem Embereként mindig hatalmasra rajzolja magát a régi kommunista röpiratokon, amikor királyokat borít ki puszta kézzel a trónból. Tumbliján is rendszeresen megveri a sokkal gyengébb fasisztákat igényes képregényein. A konkrét fizikai edzést azonban ráér még elkezdeni, mert annyi érdekesebb dolog van a világban, különben is kiröhögnék a gyúrósok, ha életében először letévedne közéjük, tehát tulajdonképpen az ő hibájuk, hogy sose fog.

***

Jobbos: Rendszeresen nyer sok választást mostanában világszerte.

Balos: Ezen választások után rendezett beiktatási ünnepségeken próbál hangoskodni, és megakadályozni a beiktatást, akár saját testével is.

***

Jobbos: A közéleti vitákban fölényesen győz, az egyszerre kimért és könnyed stílusa, valamint a kizárólag a valóságból táplálkozó érveire nincs ellenszer.

Balos: Hisztéria, könnyek, üvöltés, ha pedig ez sem jön be, akkor feljelentés a közösségi média valamelyik platformján.


  Kurtz ezredes

6 hozzászólás

  1. akkor leszunk bajban ha jon egy balos es azt mondja:
    – demokracia van
    – a migraciot meg kell allitani
    – az orszag fejlodik de nem kene ennyit lopni
    – tamogatni kell a csaladokat, meg jobban mint most
    – tobb nyugdijat, elbirja az orszag

    es nem allna ossze senkivel a mai baloldalon. Nagy bajban lennenk, de ennyi eszuk nincs.

  2. Gáspár Anette

    Szellemes cikk.
    De azért Vajna Timeát ne védjük annyira. Őt nem a magyaroknak találták ki. A húhocskáját sem. De főleg Vajnát nem.

  3. Szellemes cikk.
    De azért Vajna Timeát ne védjük annyira. Őt nem a magyaroknak találták ki. A húhocskáját sem. De főleg Vajnát nem.

  4. dk-s Gyurcsány 2006-ban a forradalom évfordulóján lövetett a hazugságai ellen tüntető népbe . Az országot nyomorba eladósitotta.

  5. Az nem biztos, hogy minden balfék ilyen, de az tény, hogy a vezetőik, az “arcok” ebben tökéletesen lettek megrajzolva. Ezek mind szerencsétlen elméletgyártók, akik abban az álomvilágban élnek, hogy ha elveszik a másét az igazságos. Aztán elfogy, és már annyi sem marad ami nekik elég lenne, nem egy országnak. Ekkor lesznek demokraták a sajátos szókincsükkel, amit könnyű megfejteni, mert ismerjük őket, mindig ilyenek voltak 1918-tól. Amit mondanak, amit igérnek mindennek az ellenkezője igaz, ez a baloldal, még a neve is árulkodó: balfék.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük