Hogyan hasznosíthatjuk megunt múltunkat? Az Újmúlt 2000 – KFT múlttelepén jártunk


Sokak életében kínos, sőt, egyenesen felejteni való életszakaszok is lehetnek. Múltunktól azonban nem félni kell, hanem felhasználni azt. Adódik a kérdés, hogyan tehetjük meg mindezt a leghatékonyabban.

Ma igazi profik, a szakma legjei lesznek segítségünkre, akik hasznos tanácsokkal szolgálnak a házilag elkészíthető otthoni újmúltakhoz is. Lássuk, milyen tárolt múltakból tudnak használható verziót létrehozni legjobb ügyfeleik számára.

Homoerotikus kalandok a politikai pályafutás előtt

Itt bizonyára merev tagadással fog próbálkozni bármelyik politikuspalánta, de fontos, hogy a saját nemhez vonzódás igényét nem elfojtani, hanem átkonvertálni kell. Füstbomba vagy vizslakölyök kellő meditációs gyakorlattal átalakítható, és az ön minden, izzadt, színes férfitest iránt érzett vonzalma átélhető általuk is. Fontos, hogy figyeljen az apró részletekre, és ne bukjon le Christina Aquilera-számok dúdolásával, mert ilyesmit heteroszexuális férfiember nem csinál, valamint női melleken való csodálkozással, mert ilyesmin heteroszexuális férfiember nem csodálkozik. Szintén fontos, hogy semmilyen körülmények között ne üljön le Puzsér Róbert mellé, amikor véletlenül pont az önben kavargó, kurta-furcsa vágyhomoszexuális lelkiséget elemzi.

A kádárrendszer balról való bírálata, tizedelés a Tanácsköztársaság alatt, burzsoá elemek felrobbantása a mégis sokkal jobb Művelt Nyugaton a hetvenes években, Kosztolányi dekadens polgárizása.

Valamennyi elem bármennyire is rozsdásnak és elhasználtnak tűnik, mégis kis tisztogatás után prímán használható. Ön tulajdonképpen csak a munkásöntudat kialakítása, és a Szegényemberek életkörülményeinek javítása érdekében volt kénytelen ölni, illetve mentegetni most azokat, akik ezért öltek. Balosként ön dehogyis kommunista, hanem valójában bátor ellenálló volt, akit a rossz kommunisták űztek Ausztráliáig, és ők most hirtelen mind a Fideszben vannak amúgyis.

Orbán Viktor és bűnös rendszere 2014-ben/18-ban/11-ben, illetve ezek közt tetszőleges bármelyik évben bukni fog végre!!!

Itt van a legkönnyebb dolgunk, ugyanis a múlt lényegében teljes egészében hasznosítható ezentúl is jövőként, csupán az évszámot kell lecserélnie, és folyamatosan, folyamatosan, folyamatosan nyilatkoznia tovább és tovább minden független balliberális csatornán. Egyszer csak megbukik majd biztos. Mostanában a legkorábbi céldátum a 2026. 😉

Neonáci/skinhead múlt

A jól tagadható kommunista múlttal ellentétben sajnos itt nincs mit tenni. Ha nagyon régen történt, akkor járjon sokat a Bitó-szalonba, attól majd biztos elmúlik. Ezen kívül ne járjon mostanában se neonáci esküvőkre, főleg, ha a kedves kisfelesége a neonáci az ön nyakában.

Magyar múlt eladása kisantant elemeknek

Ez lesz a vállalkozás egyik legszórakoztatóbb és legprofitábilisabb része. A kisantant államok legérdekesebb tulajdonsága, hogy saját múlt híján keselyűként vadásszák a magyar régmúlt darabikát, nem ritkán egymás szájából is kiszakítva a falatokat. Ismeretes, hogy Mátyás király úgy volt az eddigi legjelentősebb román uralkodó, hogy újabban már szlovák, de ha még néhány évig kitart az IMF-hitelkeret, akkor nemsokára ukrán koronás fő is vala lesz. Hallott már Kempelen Farkasról? Nos, ő az egyik leghíresebb szlovák feltaláló Wolfgang Kempelen néven, de ez nem akadályozza majd meg cégünket abban, hogy Lupus Câmpulung néven román piacra is értékesítsük. Haladóbbak a siker után megpróbálhatják ugyanezt szlovén piacon, oda tökéletes lesz a szlovák nevével is. Hármat fizet, egyet kap, létezik-e ennél előnyösebb üzlet számunkra?


  Kurtz ezredes

2 hozzászólás

  1. Kedves, majdhogynem megbocsátó ironikus írás, lehet jót mosolyogni rajta. Pedig azért keserű tény az, hogy manapság elképesztő mennyiségben kell gyártani a gerinc nélkül született politikusok számára eme Andersen meséket.
    A balga pórnép pedig ősidők óta arra vágyik, hogy akik őt vezetik, azokra felnézni lehessen, mert ők a példaképek, ezért lennének vezetők…vagy mi a szösz.
    Hogy nincs olyan ember, akiknek múltjában nincs feledni való esemény? Valszeg nincs. De vannak sokan, akiknek ez kimerül egy versmondásba belesülésben, ügyetlen udvarlási próbálkozásban, vagy egy olyan szavazásban, amikor később kiderült a politikusról és pártjáról, hogy nem az aminek látszott.
    Sokan vagyunk így, akiknél nagyítóval se lehetne olyan kompromittáló cselekedetet előkaparni a múltjából, amit fel lehet később használni ellene zsarolásként.
    Persze ritka a szentéletű vezető mint Mahatma Ghandi, vagy Jézus (hamarjában nem is tudnék többet felsorolni), de azért nem kéne épp a szennyvízcsatorna mélyéről előkotorni az üledéket népek számára vezetőnek.
    Ma nálunk és nyugaton is szinte már olyan politikusi verseny dívik, hogy ki az aljasabb?
    A rafináltabbak már nem is tagadják, csak annyit mondanak, na bumm, én megtehetem, hogy úgy vagyok filantróp, hogy közben a saját üldözött népem kifosztásával kezdtem kamaszként majd milliók tönkretételével váltam “emberbaráttá”.
    A többi pedig azt hazudja, hogy megváltoztam.
    Nem, fiúk, lányok, ti azzal az emberi tulajdonsággal éltek vissza, hogy a homo sapiens tényleg tud lelkileg fejlődni, ezért azt feltételezi, hogy ti is. Pedig ez nagy tévedés. Ti majdnem mindannyian egy olyan genetikai mutáció vagytok, akikből hiányzik a hibákból való tanulás és úgy kompletten a jellemfejlődés képessége, viszont a hatalmi vágy az égvilágon mindent felülír bennetek.
    Sajnos nem sok jó vár miránk emberiségre, mert elszaporodtatok. S ti döntötök arról is, hogy milyen kutatást dotáltok, és milyet kaszáltok el. Feltűnő, hogy a pszichopata gén keresése mennyire nem fontos évezredek óta. Pedig kellene lennie olyan hibának a DNS-ben ami lehetetlenné teszi számotokra, hogy emberként érezzetek, vagy éppen nincs is olyan génetek minthogy lelkiismeret.
    Mert ha meglelnénk eme hiba forrását, nem is kellene a múltatokat átkölteni, meg tudnánk lelkiismeret injekcióval mint a cukorbetegeknél gyógyítani, s így veletek együtt megtakaríthatnánk magunknak egy újabb, valószínűleg egyben az utolsó világégést.
    Javaslok egy tudományos díjat kiírni azoknak, akik végre kimutatják a pszichopata gént és/vagy gyógyszert találnak erre a betegségre.
    Össze fogjuk dobni a pénzt, erre a majdnem-Nobel díjra, ígérem!

  2. re: Hartmann (fb) ==> “A Föld fog sarkából kidőlni…” Nem mindegy! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük