Híd az amatőr színészet világába


Feljelentette Hadházy Ákos LMP-s képviselő az Országos Roma Önkormányzatot hivatali visszaélés, sikkasztás és hűtlen kezelés miatt, minthogy az durván pazarlóan működik, és a munkahelyteremtésre kapott pénzt nem munkahelyek teremtésére fordítják, hanem minden másra, ami éppen eszükbe jut. Erre az ORÖ visszakézből lerasszistázta a képviselőt, majd egy roma prostituált a „fajtája ocsmárlásával” is meggyanúsította szegény szekszárdi állatorvost, hozzátéve, hogy Hadházy egy időben rendszeresen igénybe vette a szolgáltatásait.

Bernard Gui 2015-03-11

Nos, Hadházy hirtelen attól lett rasszista, hogy felrótta az ORÖ-nek, hogy a Híd a munka világába nevű foglalkoztatási szövetkezet ötmilliárdos keretösszegéből rendelkezésre álló hatszáz milliónak a felét nem a munka világába vezető híd megteremtésére fordította, hanem odatettek maguknak némi műszaki cikket a karácsonyfa alá, meg persze irodabútor, zöldövezeti főhadiszállás.

Felháborító rasszizmus, főleg olyan valakitől, aki korábban roma örömlány karjaiba omlott! A roma lány szerint Hadházy nem becsületes, hanem szemét, aki átvágta, mert fűt-fát ígért, meg komoly kapcsolatot akart, és még a kutyáit is „becsippelte”, de később – nyilván – otthagyta.

Na, kurvázni nem szép dolog, de hogy Hadházy átvágta volna a kislányt, azt nem mondanánk, ha egyáltalán bármi igaz az egészből. Nagyobb téttel az inkább nem választ jelölnénk. Viszont ha igaz, akkor tarifán felül még becsippeltette a kutyáit, és még egyéb viszontszolgáltatásokat is nyújtott, úgyhogy egy biztos: átvágni nem vágta át a hölgyet.

Az igazi gavallérok fizetnek csak csippelést kutyáknak, főleg, ha egyébként civil foglalkozásuk pont állatorvos…

Azonban ki tudja, lehet, hogy az ORÖ megtalálta azt harmincmilliót, amit „médiavásárlásra” költött, és a hölgynek fizetett egy kis gerillakampányért? Vagy a hölgy a program első sikeres munkavállalója, akinek a melója Hadházy lejáratása? Színészpalántákat nevelnek az ÖRO programjában, felbuzdulva az Viktória – A zürichi expressz főszereplőjének sikerén?  Az előre megírt szövegek „spontán” felolvasását azonban még gyakorolni kell, mert az annyira nem volt annyira meggyőző a videón, hogy egyelőre továbbra is csak az imént említett mű címszereplőjének filmbeli munkáját tudjuk őszintén ajánlani, mint híd.

Sok cigány megörülne, ha a „rasszista” Hadházy ténykedése nyomán valóban megpróbálná őket felzárkóztatni az ÖRO, mondjuk autóbérlés helyett. És akkor a kormány romaprogramjai nem csak papíron lesznek sikeresek.


  Bernard Gui

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük