Ferenc, légyszi a kotont népszerűsítsd, ne a migránsokat!

 •  
 •  
 •  
 •   

Eddig már mindenkit megsértettünk innen, a Toronyházból, kivéve a katolikusokat. Az egyenlő bánásmód jegyében eljött az idő. A muníciót Ferenc, a „cukipápa” szolgáltatja.

Kollega jól megírta Ferenc megválasztásakor, hogy mennyire konzerv meg nempécé és a Toronyházzal közösen lesz szalonképtelen (illusztris társaság, mit ne mondjak). Emellett azonban a kolléga azzal zengett még himnuszt szeretett Ferencünkről, hogy:

„Valószínű azonban, hogy a felmelegített botrány elülte után ő lesz a >>Kotonpápa<< is. Jó név lesz ez, amit amiatt fog kapni, hogy mondhatni eléggé liberális nézeteket vall a fogamzásgátló eszközök, elsősorban az óvszer használata terén. Mint mondta: >>A kotongumi használata közegészségügyi kérdés, a fertőzések elkerülése érdekében abszolút érthető.<< Hiába, egy dél amerikai katolikus ország egyházának, az erotikus fűtöttségéről híres Buenos Airesnek, a tangó városának a feje. Szexuális kérdésekben nem lehet annyira doktriner, mint egy fagyos európai, és hát nem is az. Számos, eddig mélységes lelkiismeret furdalással házasság-előttiző katolikus fiatal zeng majd hallelúját, és a Durex árfolyama is meg fog ugrani, ha ez a nézet előbb utóbb hivatalossá válik.”

Na, Ferenc ugyan mondott ilyet, de a fogamzásgátlás VI. Pál-féle tiltását is helyeselte nyíltan, ami mégsem a fenti nyilatkozata szellemét idézi. Annak örülünk, hogy ez nem tetszett a liberálisoknak, annak viszont nem örülünk, hogy nekünk sem tetszett. Sok kérdésben egy húron pendülünk a Római Anyaszentegyházzal (eposzi jelzők: egy, szent, katolikus és apostoli), és örülünk, hogy távol vagyunk a központtól, így csak kevés emberi hülyeség híre jut el hozzánk az Ég földi helytartóságának méltán híres, ám gyarló lelkekkel teli udvarából.

Számos egyházi reformot követelnek a libsik itthon és a nemzetközi helyzetet egyre fokozó nyugaton is. Harmadik vatikáni zsinatot, női papokat, jó hogy nem kérik az egyházi önfeloszlatást, Isten nemlétének ünnepélyes, tévedhetetlen deklarálását és a Vatikáni Múzeum odaajándékozását a római hajléktalanoknak (reméljük, Ferenc pápa mégsem tőlünk fog ötleteket lopni azért). Örök életet csak azért nem ér Rómától kérni, mert akkor nyitott ajtón kopogtatnának, azt éppen ott osztogatják anyagilag egyébiránt ingyen, más jellegű erőfeszítésekért cserébe (nincs jobb üzlet, mint az örök élet), ingyen sört meg nem a borkultúrát ápoló pápaságtól vár az ember. Különben is, mi az ingyen sör az örök élethez képest?

Na, minket Isten mentsen egy újabb zsinattól (sokba kerül amúgy, ez még nem jutott eszébe a libsiknek, hogy mennyi inkubátort lehetne venni egy zsinat árából?), női papokhoz nem mennénk, ingyen sört szerzünk magunknak, az örök életért sok mindent bevállalunk,

de egy ügyben véletlen ugyanazt szeretnénk, mint a libsik, csak ideologizálás nélkül: kotonszabadságot.

Erre mit kapunk a pápától? Hogy engedjük be a migránsokat a plébániára, hogy csak a szegénység miatt terroristáskodnak egyesek, nem vallási alapon, és hasonlók. Pont ott libsiskedik Bergoglio atya, ahol nem kéne, és ott aszketizál, ahol nem kéne. Mi szeretjük élvezni az életet, azt is tudjuk, hogy a Vatikán nagykeráron fogyasztja a legtöbb bort személyenként, meg annak idején mégsem Róma volt a puritanizmus bástyája. Hanem Rómából lőtték a puritanizmus bástyáját.

Szóval ki kell élvezni a siralomvölgyben töltött időt is, és ebben nekünk a reneszánsz Róma nehezen behozható, örök példakép. A naptármódszert a Vatikánban biztos sosem használta legálisan ott tartózkodó személy, az óvszert pedig igazolta az idő, tehát hagyománnyá lett.

Szóval pukkadjanak meg a libsik az egyházi reformjaikkal, nekünk csak kotonszabadság és kotonforradalom kell, az illegális bevándorlók endorszolása helyett endorszolja Ferenc pápa ezt, ha lehet! Örök hálánk kísérné!

Facebook hozzászólások

 •  
 •  
 •  
 •   

  Bernard Gui

Bernard Gui

Egy hozzászólás van

 1. Avatar

  Szomorú vagyok! De a cikk cimēvel egyetērtek! Vilågositsa még az Ùr!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük