Fideszesek!!!! Ide tegyétek őket!!!


Megtörtént az, amire senki nem számított: a haladó oldal képviselői igazi nehézfiúk lettek.

Russel Crowe-ként keresik a jó bunyósokat a fideszesek között, különös tekintettel a közöttük is különösen hitvány alakoknak számító propagandistákra, akik képesek netalán úgy beszámolni egy tízezres tüntetésről, mint egy tízezres tüntetésről. Ráadásul – súlyosbítva eddigi vétkeiket – mellőzve az ilyen eseményekhez kötelezően hozzáírandó eposzi jeleneteket, melyek szerint a csüngőhasúnak most már tényleg vége, bukott a varangykirály. Bűnüket sosem feledjük, unokáink miattuk szégyellik majd a nemzeti színeket a válogatott meccseken.

Szabad identitásválasztás melléktermékének tekinthetjük, amikor néhány girhes, magára az évek során még csak nem is férfias sörhasat, csak babahájat tevő aktivisták Lenin fiúknak képzelik magukat és akasztással, IFA-platóval fenyegetik az általuk fideszesként azonosított ellenséget. A veszélyérzetünk már akkor se nőhetne nagyobbra, ha anulu, anulu! kiálltásokkal közelítenének felénk.

Az apropóul a purifikációs forradalmi bizottságok megalapításához Gulyás Márton aktivista lebuzizása szolgált. Tehát jogos sérelem, mert mint az közismert, a baloldaliak sosem bántották másokat, ha nem volt rá különösen erős indokuk, vagy nem a végső kétségbeesés hajtotta őket, de azokban az esetekben is a segítés, a társadalom jobbá tételének szándéka vezette a bikacsököt tartó, a sortüzeket vezénylő kezeket, mint azt a Lukács szobor hűlt helyén kaparászó Hellerágnesék is bármikor megerősítik.

Hogy a progresszió hívei között ez miért okozott ekkora lelki törést a buzizás, az megmagyarázhatatlan, hiszen például Szájer Józsefet évekig buzizták lelkesen, és a buzivádba – hitük szerint -egy konzervatív politikusnak bele kell bukni. Lehet azért, mert buzi-listát senki más nem vezet rajtuk kívül, konzervatív embert a serdülőkor elhagyása után a legkevésbé sem érdekli, hogy ki hova és mibe dugja a farkát.

Ettől függetlenül van félnivalónk, hiszen semmi sem lehetetlen, csak elég elszántnak kell lenni hozzá!

Ha az elhatározás megvan, akkor már csak rengeteg munka és szorgalom kell hozzá, hogy mint az Oldboy főhőse, 20 év alatt fegyvert kovácsoljanak satnya kis testükből. Roppant szerencséjükre ebből még hátra van 13 év, addig még pont háromszor megválasztjuk Orbánt, hogy ne apadjon a dühük és az abból származó lelkesedés önmaguk még tökéletesebbé, még fenyegetőbbé tételéhez.

Így elképzelve a sok kis zen szerzetest, akik Orbán miatt kolostorba vonulnak, lemondanak a cukorról és a cigarettáról, de reggel négykor ébrednek, hogy lefussák a 10 kilométert, majd délig babos zsákba ütik az ujjaikat, hogy az erősödjön, azt mondom: mégis van okunk rettegni.


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

4 hozzászólás

  1. zombigyilkos

    Google Adsense bevétel? Egy politikai blognál???
    Ecsenyi Áron, te se leszel már hülyébb… 😀

    Ha értenél egy kicsit is az internetes marketinghez (ahogy láthatóan nem), akkor tudhatnád, hogy még az index meg az origo is csak kiegészítésnek használta az Adsense-t. Sőt, még a többi reklámfelületüket is. Alapvetően a legtöbb ilyen oldal (még a nagyok is) veszteségesek, ha csak szimplán az oldalra kihelyezett reklámokból tartanák fenn magukat. Így nem meglepő, hogy egy látogatószámban jóval kisebb, és kifejezetten politikai blog nem feltétlen fog reklámokat kirakni, mert rohadtul nem éri meg ezzel lassítani az oldalt.

    De így már érthető, hogy miért is van a szallodak.hu ott, ahol. Láthatóan te kezeled a netes marketing részét, te kis “SEO szakértő”. Csak így tovább, pubi! :DDD

    • Kertész Béla

      Gondolom kifakadásod mögött politikai nézeteltérés áll. Ezért leírom: ez a banda ugyanolyan bűnöző, mint a komcsik, 1000 szálall kötődnek hozzájuk a volt a MSZMP-s tagok révén, és demagógok (pl a rezsicsökkentet enegria ára magasabb volt 2016-ban, mintha piaci alapon lett volna kiszámítva).

      És mindemelett ostobák is: én pl nem longoltam volna ész nélkül a MOL-részvényekre vagy nemcsak a tízmilliószoros napokon adnék ki jelentést jegybankelnökként ezoterikus módon vagy pl az olimpiához kapcsolódó beruházásokat úgy finanszíroztattam volna, hogy kibocsátunk “olimpiai kötvényeket”, a lakosság ezt megveszi, és mindent az ebből befolyó összegből finanszírozunk. Ha az olimpia nyereséges és a bevételek így meghaladják a kötvénykibocsátásból befolyt összeget, akkor a vásárlók anyagilag is jól járnak, a károgók, kishitűek, savanyújóskák, nemzetrontók stb. jól megszívják.

      • Ez a Mi Hazánk

        Nagyon érdekes, hogy a sok amúgy viszonylag fogyatékos okosjózsi nem érti, hogy időközben a történelem mindent felülírt.

        Teljesen mindegy, milyen a fidesz és mit csinált.

        Az elmúlt két évben az ellenzék elárulta az országot. Ma a fidesz az egyetlen akadálya, hogy a liberáfasiszta elmebetegek kevert európa vágyálma megvalósuljon.

        Egyedül a fidesz nem szart bele, hogy mi lesz a magyar emberekkel és akadályozta meg, hogy Európa szemétdombja legyünk.

        Innen egyelőre szarom le, hogy stimmel-e rezsicsökkentés.

      • zombigyilkos

        Kedves “Béla”!

        Először is, ha már gondolkodsz, kicsit próbáld komolyabban. Mert ugyan nagyon szép, amit írtál, csak rohadtul nincs köze ahhoz, amit én írtam. Ezért sem érdemes egy írás mögé olyat odaképzelni olyat, ami nincs ott. Bár kívülről nézve roppant szórakoztató… 🙂

        Másrészt egy pillanatig sem vonom kétségbe a fidesz bűnlajstromát. Legszívesebben egy kőfejtőben vagy sóbányában látnám a legtöbb fideszes politikust, amint éppen a csákánnyal ügyködik a napi betevőjéért.

        Viszont (ha már felvetetted ezt a témát) az tagadhatatlan, hogy ma az ország és Európa legnagyobb és legsürgetőbb problémája a migránskérdés. A milliárdos haveri bizniszeket, a manyup pénzek ellopását, a továbbra sem nyilvános ügynökaktákat, a sötét múltakat, a kismillió adót és a többi szart simán le lehet nyelni jelenleg. Mert ugyan valóban problémásak és egy normálisabb társadalomban ezekért külön-külön is súlyos évtizednyi sóbánya járna. De mégsem jelentenek közvetlen és végleges veszélyt a magyarságra és az európai kultúrára nézve. Továbbra is nyugati jólétben élhetünk, továbbra is demokrácia van, továbbra is azt írhatok ide, amit csak akarok. Tehát amiket írták, problémák ugyan, de nem olyan problémák, amelyekbe belehalnánk, avagy a nemzetünk/kultúránk kipusztulását okoznák. Ellentétben a migránskérdéssel, amely viszont pont ezt a kategóriát jelenti!

        És a jelenleg Parlamentben lévő egyik párt (a fidesz kivételével) sem tudta volna megfelelően kezelni ezt a problémát. A fidesz sem kezelte jól, sőt. Viszont megfelelően kezelte. Bármely ballib párt lenne most hatalmon, az beláthatatlan következményekkel járhatott volna ránk és akár Európára nézve. (Mint ahogy a jobbik agyhalott, kiszámíthatatlan döntéshozatalai is ezzel járhattak volna.) Igazából ha Orbán nem mert volna széllel szemben hugyozni, akkor a többi ország vezetője sem merte volna megtenni a szükséges lépéseket migránsügyben (vagy túl későn lépett volna – mint ahogy többségük még most sem lépett).

        Magyarán akárhogy is rühellem ezt a fidesznek nevezett, exkomcsi parazita csőcseléket, amíg a legfontosabb kérdésben ők az egyetlen párt, amelyik érdemi alternatívát kínálnak, addig minden viszolygásom ellenére ki kell tartanom mellettük. Hidd el, nálam jobban nem sokan örülnének annak, ha lenne érdemi alternatíva a fideszen kívül. De amíg a többiek vagy egy idiótákból álló, önmagát is meghatározni képtelen hisztipártot (jobbik), vagy pedig migránsokat simogató, magyargyűlölő liberálnáci szerveződéseket tudnak csak felmutatni, addig valahogy kénytelen vagyok lenyelni ezt a békát.
        Sajnos ez van. 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük