Felavattuk Orbán stadionját


Értelmetlen rongyrázás. Colosseum. Hanyatló Róma. Képtelenség lesz kitermelni akárcsak nullszaldósra is! Pazarlás. Feudalizmus. Elmondtam az összes varázsigét, ugye? Inkább elmegyek a helyszínre, hátha úgy még több dühöt érzek. Adjatok lécci ingyen VIP-t!!! Én vagyok a sajtószakma! Ott a helyem élőben, mint a Rapülők koncertjén, hogy élőben tudja meg a világ végre tőlem és ingyen, hogy az egész egy nagy szar!

A bejáratnál kéne interjúvolni a népet, hogy nem költötték volna inkább másra az egészet, mondjuk oktatásegészségügy. Nem parkolhatok itt, ami felháborító. Vagy én VIP-sként pont parkolhatok, de más nem, szóval még mindig felháborító. Persze az még felháborítóbb, hogy a Normafánál meg parkolhatunk, szóval Orbánnak meg az összes fideszesnek a jó kurva anyját! Fúúú, mekkora ez már! Még sportundorban szenvedő nyegle ballibként is elvarázsolt most kicsit. Valami icipici jót is írjuk már le, hogy erre hivatkozhassunk majd, ha támadják a nácik a cikket. Elképesztő ez az egész. Annyira gyűlölöm Orbánt, hogy csak ő tud ilyesmit építeni, mert a mi kedvenc pártjaink folyton becsődölnek meg idegeneknek lapátolják ki a dellát kormányon. Ezt persze le ne írd! 

Puskás, az valami reálos volt, ugye? Na, azt a csapatot még én is ismerem. A magunkfajta külfödcsicska magyargyűlölőknek kötelező imádni, vagy gyűlölni azért, mert barszások vagyunk. Micsoda férfiak! Kicsit felizgultam, bevallom. Ilyeneket ritkán látok. Teljesen groteszk a külsejük. Csupa izom. És hogy szaladnak! De miért rúg mindkét csapat más kapura? Ez a bemelegítés? Nem ismerem ezt a fogalmat, most hallom életemben először.

Itt vagyunk a VIP-ben. Keményen üldöz bennünket a Orbán, mi?

Olvasok egy kis Sorost itt, hátha belém kötnek. Mindenem a provokálás. Ezzel a külsővel mindig ebben utaztam. Üssön meg ököllel valami rohadék fasiszta, hogy utána áldozat lehessek, és jól megírhassam, meg lehúzhassam róla a sokadik ropogós csirkebőrt is. 

Na, de már kezdődik is, de kik ezek a gyerekek és mit énekelnek? Hair meg Dzsungel könyve musical nem lesz? Én azokon tudok sírásig elérzékenyülni! Ja, hogy ez a magyarok himnusza? Azt hittem, olyan csak a székelyeknek van. De jó, hogy most nem az szól. Semmi bajom a székelyekkel, mert minden románt imádok, de ezeket a fideszes románokat valamiért mégis gyűlölöm. Ki érti ezt? De szép ez a dal. Most hallom életemben először. A mi köreinkben nem találkozik ilyesmivel az ember. Nagyon szépen énekelnek, de kik ezek? Szlovákként ilyen szépen megtanultak magyarul? Ja, hogy csak onnan jöttek, de nem szlovákok? Nem értem, nem. Most már hagyjatok ennyi új információval. Nem tudok ilyen sokat egyszerre befogadni. Még a lest is át kéne venni, pedig a barszadrukker szerkesztőség bemagoltatta velem, de azt se értem. 

Úristen, mindjárt könny szökik a szemembe! Ilyet csak akkor éreztem, amikor a kedvenc kollégám visszajött a nigerdeltás anyagával, amelyben a legkedvesebb csokibabócák szomorú szemeibe nézhettünk bent a szerkiben. Ez az úgynevezett nemzeti érzés? Jaj, de furcsa. Kavarog bennem most minden. Nem szeretném ezt érezni, teljesen olyan vagyok, mint Cartman, amikor a kutyaidomár rádöbbenti, hogy nem körülötte forog a világ. 

Mennyivel helyesebb az uruk himnusza. Ettől senkinek nem támadt még soha nemzeti érzése. Igazi cirkuszinduló, Alfonzó ilyesmire tornásztatta Lajoskát.

Na, de végre kezdődik!

Hú, micsoda rúgások! Szerencsére az ellenfélnél van többet a labda, így most megmutatják a magyaroknak, hogy a kurva anyjukat! Úgy izgulok. Most kinek is kéne szurkolni? Nahát, egy kötény! Én is rengeteget kaptam az iskolaudvaron, amikor szégyenszemre bölcsészkedtem volna, de sajnos foDballoznunk kellett. Az ügyesebb és erősebb magyar gyerekek folyton megaláztak. Ezért gyűlölöm őket ennyire, de most végre bosszút állnak mások a nevemben, és gyönyörű gólt szereznek Paraguaynak. Igen, ez az! Mindig imádom, amikor a magyarokon a vélt sérelmeimet idegenek torolják meg.

Nem utaljuk ezt az egész magyarfoci-kérdést a kongresszusi bizottság elé végre?

Hopp, és ott is a második! Megint gyönyörű csel volt. Ez a Bese gyerek a 12 éves önmagamra emlékeztet. Rólam kapott ennyi gólt a hatodik bé. Utána az osztálytársaim el is kaptak, mert mindig én voltam a leggyengébb gyerek, és azóta se tudtam vagy akartam változtatni ezen a sanyarú helyzetem. Inkább elmentem újságot írni, mert az sokkal menőbb. 

De gyorsan jött ez a magyar szépítőgól. Vigyázzunk, mert most le kéne írni, hogy nem is szar a focink. Inkább elkezdek gyorsan a VIP-ben nézelődni, meg lehúzni a nyomtatott Mandinert. Pokrócot is kéne kérnem ott az Ádertől, mert edzetlen kis csicska szar vagyok és nagyon fázom, de élőben nem vagyok ám túl bátor, csak, ha utólag kell leírni valamit, és közben nem kell fideszes férfiak szemébe nézni, amitől a térdem is beleremeg.

Végre itt a hármas sípszó. Sportszakmailag is kéne elemezni a végén?

Húha, most vagyok bajban! Szedjük össze akkor, amit minden magyarországi ellenzéki tud! A magyar focisták szarok. Bármi, ami külföldi, azt imádjuk, megveszünk érte, vallásos révülettel táncolnánk körbe, ha nem tartanánk a vallást egy buta középkori babonának. Főleg, akkor imádjuk ennyire, ha kisantant államként legyőzi végre Orbán hadait! Szukcsesz! Dai-Dai Romania! Do Toho, Slovensko! A végén kihozzuk belőle, hogy az egész nem érte meg. Értelmetlen rongyrázó luxusberuházás. Inkább szuperkórházat építettek volna a helyén, amit meg tudott volna vétózni legújabb szerelmünk és szexuális fétistárgyunk, a Jobbik-DK nagykoalíció. 

Ja, de azért remélem, hogy a kedvenc drogos-hippi együttesem eljön végre ide is, és ebben a nagyszerű létesítményben adhatom majd be magamnak az Aranylövést a remek, lángoló gitáros koncertjükön!

Boldog Karácsonyt! A balliberális sajtó voltam.


  Kurtz ezredes

25 hozzászólás

 1. Hol lehet hozzájárulásokat adni az “aranylövéseikhez”?
  Néhány galócával “betársulnék”. Na majd melegebb időkben….

 2. A MOMENTUM csicskái szépen rátelepszenek a Nemzeti sport oldalakra is.
  Undorító bejegyzéseikkel a Nemzeti Válogatottat és Rossi kapitányt veszik célkeresztbe.
  Az kevés,hogy mi itt kommentelünk a PS-on.
  Minél többen regisztráljunk be a libbolsi oldalakra. Ott lehet őket osztani a saját s….törlő lapjaikon.
  Politikai támákban is hatásos ez.
  Igaz kapunk,de adhatunk is ott melegébe.

 3. azért az 1-es villamossal valamit kezdeni kell, nem is járt sokkal gyakrabban, tele voltunk mint a heringek, szimpla kocsik jöttek a hosszabb szerelvények helyett.
  a moslékokat osztani kell, de úgy hogy válaszolni , reagálni nem szabad nekik, csak idegesíteni őket a bejegyzésekkel. attól kapnak leginkább agyvérzést ha nincs reakció a beírásaikra. csak úgy oda kell írni a moslékokra vonatkozóan amit szeretnénk és hagyni hagy vergődjenek.

 4. Szerintem a szóban forgó úr és csapata még egy pottyantós budit sem tudna felépíteni nem egy ilyen
  gyönyörű épületet. Annyira ciki, hogy csak ócsárolni tudnak ,nagyon zsugorodik a szürkeállományuk.
  S ők a megmondó emberek. Milyen a többi …????

 5. Lapostetû a nép farkán.

 6. csakafidesz

  Egy stadiont nem a mának építünk. Ez a stadion még az unokáink idején is korszerű lesz. Igen, lehet lélegeztető gépet is venni, de nem lehet egy ország bizonyos presztizs nélkül. Kellenek olyan létesítmények is amelyek növelik az ország hírnevét.

 7. Ezt az idiótát ki engedi az újság közelébe, és még azt is hogy irjon valamit?

 8. Igen!
  Ez Orbán Viktor által támogatott és megépült Stadion!
  A Magyar Miniszter Elnök hatalmas szerepet játszott az Új Stadion megépülésében!
  Kiváncsi lennék nélküle mi épült volna?
  A főpolgi felsem fogta, hogy nyert, de már mindennek keresztbe tenne és fog is…
  Sok Magyar Ember volt jelen és szeretett volna jelenlenni, még ha az első játék nem volt nyertes…
  És hogy Magyarországon demkrácia van és nem diktatúra, mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy a károgók, nem a stadion alapjait erősítik…

 9. a Rapülők tenyleg szar…amugy annál szarabb keves akad.

 10. Minden gigantomániás minicézár stadiont épít magának Ceausescutól Ilham Aliyeven át Orbánig. Tökéletes emlékművek a kleptokrata autokráciáknak.

 11. Péter Gábor

  Minden megvan: Népstadion, pálinka, világverő magyar foci. Mi kell még a boldogsághoz?

 12. Köcsög Tuti

  tényleg jobbak az újságírók a libsi oldalon…

 13. Gratulálok a wales-i sikerhez!

 14. Nilton Santos 4307

  A Karának szeretném üzenni –bár fogalmam sincs , hogy mit ír, mert elolvasni az ugye egy szenvedés lenne..–, hogy a mondókáját , ha lehetne ne kapkodja el , ne szűkítse le 150 – 200 mondatra , mert így alig lehet érthető talán annak az egy embernek aki elovassa , hanem bővítse ki bla-bláját , szánjon még több időt a firkálásra –ne csak fél napot…– és mondjuk ragaszkodjon ahhoz , hogy naponta legalább úgy 300 – 350 mondatot próbáljon skríbolni… Esetleg még jóakaratú tanácsom , hogy a napot ha elszúrta a baromságokkal –természetesen ezért dolgozni , hasznot hajtani a társadalomnak nincsen ideje..–követeljen sok – sok Ft.- támogatást a tanácstól, kormánytól, hiszen a megélhetéshez pénz kell , és ami most az ingyenélésből jön be mani, abból éhen lehet dögleni….. Csupa jóakaratból….

 15. Hogy ne érezze jól magát.
  Ez a fajta,azt hiszi,hogy beleegyeztünk,amikor nem küldjük el a q.anyjába.
  Ilyen fajták. No.
  Elnézést a q betűért. Nem lehet tisztességes módon beszélni a nem tisztességesekkel.
  Régebben erre volt a csendőrség. Most nincs ilyen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.