Eszelős szivatás


Karácsony Gergely akkor járna el helyesen, hogyha amint angolul szólnak hozzá, rögtön felhúzná a szopóálarcot és elszaladna az ellenkező irányba. 

Minél nagyobb a büszkeség, annál nagyobb a bukás – intette meg Dooku gróf az ifjú és ehhez mérten nagypofájú Skywalkert. Mármint az idősebbiket és az előzmény trilógiában. Karácsony Gergely valószínűleg nem látta a filmet, talán anyukája nem tartotta elég érettnek hozzá, mindenesetre úgy beszopta két orosz pranker troll szívatását, hogy öröm volt nézni. És nem, nem azért, mert a két orosz annyira ügy lett volna, dehogy. Azért szopta be, mert túlságosan el volt foglalva önmaga szeretésével és a megfelelési kényszerrel. Menjünk sorba!

Karácsony Gergely teljes mértékben lenyűgözi Karácsony Gergely. Egy rendkívül szeretetreméltó jelenségnek tartja, akiért csak rajongani lehet. Így teljesen természetesnek vette, hogy kijevi kollégája, Vitalij Klicsko csak úgy felhívogatja őt egy félórás, felhőtlen cseverészésre, hiszen mi más dolga lenne. Elvégre csak háborúban áll az országa. És nem ám olyasmiről beszélgetnének, hogy tud-e Budapest küldeni neki a saját készletéből valami ellátmányt, esetleg pár száz vagy ezer gyereket befogadnának-e. Dehogy. Klicsko a felől érdeklődött, hogy Karácsony hogyan lehet ennyire csodálatos és miként fogja legyőzni Orbán után Putyint is. Karácsony Gergely meg – amint a tolmács lefordította neki a nem túl bonyolult angol szöveget – lelkesen és mosolyogva vette tudomásul világhírű kollégája érdeklődését és méltató szavait. 

De ez csak a nárcizmus és az önimádat. Van valami, amit Karácsony Gergely még önmagánál is jobban szeret, ez pedig a gazda. A gazda jelen esetben a fiktív NYUGAT. Aminek – vélte Karácsony Gergely – Klicsko az egyik hangja. Így hát az orosz pranker troll képtelen volt olyan idiótaságokat felvetni, legyen az az óvodások nemváltása, Magyarország pénzügyi kiéheztetése vagy a konzervatívok közös „szétbaszása” (SIC!!!), amire Karácsony Gergely ne bólogatott volna azonnal hevesen és ne értett volna vele mosolyogva egyet. 

Karácsony Gergely egy önimádó csicska – ezt nem lehet szebben leírni.

Abban nincs semmi meglepő, hogy Karácsony Gergely megszívatta a két orosz troll. Alacsonyan lógó gyümölcs. A csávó egyszerűen túl ostoba és túl felületes ahhoz, hogy gyanút fogjon. A közhelyes mamakedvence, akinek nem a Párbeszédben, hanem a Momentum Mozgalomban lenne a helye, a többi öntelt félkegyelmű között. De a hazaárulásba hajó csicskasága az a pont, amikor fel kell tenni a kérdést, hogy mégis mi a búbánatos faszt keres ő a Városházán? 


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

8 hozzászólás

  1. Te ganéj Karácsony nem sül ki a szemed a családoddal együtt, hogy erre tanitottak, hogy a hazád ellen szurkolj, tudod mit érdemel egy hazaáruló, villanyoszlopot. Hogy van pofájuk méga családodnak is kimenni az utcára vásárolni, nem félnek hogy az emberek leköpik öket.

  2. Mit keres a Városházán?
    Megválasztották. Ennyire egyszerű a válasz.
    Azt hagyjuk,hogy megbánták-e? Majdnem biztos vagyok benne,hogy csak néhányan. A többieknek ennyi jutott felfogóképességből.

  3. Ezt az átkozott rohadék bűnözőt minden egyes társával együtt, bajnaikkal es a többi stricivel együtt börtönbe kellene végre zárni. Amilyen éveket szerzett a fővaros lakóinak, az bűn, s akkor meg hol van a rengeteg sikkasztás, lopoas, csalás. Egy ócska gazember. Miert ez a k….a nagy csend p. a Városháza-ügy kapcsán?

    Nincs ilyen, hogy hülye, buta, esztelen, örült, stb. Nem igaz. Felnőtt ember. Pontosan tudja, mit tesz. Előre meg van tervezve minden aljassága.

  4. A kérdés inkább az hogy: MIÉRT nem lehet elhajtani a büdös francba?

  5. istvan baranyi

    REMÉLEM a börtönben végzik az eu-s kollegáival együt! Amit csinálnak az már kimeríti a haza árulás fogalmát.

  6. Királytigris

    Egy 44 tanácsadóval, öt helyetessel, semmihez sem értő, dilettáns, diszlexiás, parazita, csicska f…tól mi mást lehetne elvárni, mint amit a két orosz humorista csinált vele?
    És ez a f… “vezeti” Budapestet! Vak vezet világtalant, mindkettő gödörbe esik.

  7. EZ a büdös szar K.G. miért van még hivatalban?

  8. “hogy mégis mi a búbánatos faszt keres ő a Városházán? ”
    PÉNZT, PÉNZT, PÉNZT keres ö a városházán. Továbbra ´is a jövöben is, mindig is. Seggnél ostobább fajankó létére, azt hiszi, megy ez a világ végéig. Úgy mint az autón hordozott kerékpár.
    Sze volt neki hatalma, megjavítani a föváros közlekedési folytonosságát. És még mindig ott ülhet a székén a székesföváros elején. Ellene nem lehet tüntetni a marha nagy szabadságos demokráciában, aminek ö a letéteményese.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük