Doktor Miniszerelnök Úr legszebb szülinapi ajándékai


Miniszterelnök Urunk 55 éves! A legszebb férfikorba lépett. A legtöbb politikai vezető csak ilyentájt kezdi rövid, de meglehetősen terméketlen kormányzását. Meglehetősen rossz hír ez tehát Miniszterelnök Úr (azaz a haza) ellenségeinek. Mi viszont nem azért vagyunk, hogy jó híreket szolgáltassunk számukra, sőt! Fordítva viszont nem ennyire könnyű számukra a dolog.

Nézzük az utóbbi idők legjobb ellenzéki ötleteit, amelyekkel Miniszterelnök Úr nagyobb hatalmát és stabilabb kormányzását szolgálják.

A csőd szélén táncoló MSZP valami nehezen érthető okból kénytelen a nem is létező Liberálisokat kitartani a nem is létező megmaradt vagyonából

És minderről állítólag nem is tud a pártvezetés azon része, amelyik nem a volt elnök, ezért gyorsan fegyelmi eljárást is indít a volt elnök ellen. Tényleg ennyire kretén idióták ezek? Már Karácsony Gergely is elég komoly kérdéseket vetett fel, de mit tudhat Fodor Gábor, vagy a Fodor Gábort támogató láthatatlan erők, hogy ennyire képtelenek neki nemet mondani évtizedek óta?

Ők maguk se tudják, hogy aznap ki melyik frakcióban van épp

Az őskomcsi, alapítószoci Burány vélhetően nem teljesen saját kútfőből kénytelen beülni a Párbeszédhez, hogy meglegyen a frakciójuk, de nem lesz meg, mert a Liberálisok Bősz Anettja kiül onnan, de mégis meglesz, mert az ősfüggetlen és minden párt felett álló Mellár Tamás mégis beül a frakcióba, de csak ha nem kell ott frakcióznia. Őrületes, ugye? És a Jobbik még csak most következik! <3

Megint összeül valami nagyon fontos nemzetközi szerv, hogy fideszellenes szólamokkal egybekovácsolja a nemzet még tévelygő részét is

Kizárja végre a Néppárt a Fideszt, meg az amerikai külügyi helyettes-államtitkár hatodik helyettese nem fogadja majd Szíjjártót. Ráadásul John Oliver meg a német közszolgálati tévé is rajtunk röhög, márpedig életünk 1945/89 óta akörül forog, hogy vajon mit fog gondolni rólunk a Külföld, úgyhogy csicskuljunk csak nekik nyugodtan. Hátha eredményt fog hozni végre, mondjuk leginkább a következő parlamenti választáson. 😉

Miniszterelnök Úr művészellenségei nyíltan bejelentik emigrációs szándékukat

Megint emigrál majd az összes pösze, raccsoló beszédhibás rendeződramaturg, hogy aztán a kulturális életünkben okozott szörnyű űrrel tanítsanak minket móresre, mert törvényes és szabad választások keretében arra a pártra merészeltünk szavazni, amelyet ők indulni se engednének. Viszik a családot is (miért van nekik egyáltalán olyan, most akkor az mégse az egyén gátja?), fiúszeretőt, mindenkit. Nem lesz nekünk már alternatív színházunk egy se! 🙁

Gulyás Balázs szónokol a tüntetésről tüntetésre egyre fogyatkozó szivárványos nyilaskereszteknek

Már a kedves mama is maga az alkalmatlanság térdelő szobra, de a minimális verbális képességekkel se rendelkező tüntetőspecialista kisfiú aztán tényleg úgy kellett Soros Györgynek, mint néger fiú a parlamentbe. Nyilvánvalóan a rendszerváltás óta nem mozdultak ekkora tömegek valami ellen, de aztán ők is megunták a válogatottan nevetséges szónokokat és jamaikamajmoló reaggezenészeket, akiknek a többmilliós dékás technika sem segített abban, hogy a megfelelő alapot keverjék az aktuális orbánbuktató rapjünk alá.

Maga a kitartó unja meg az ellenzéki média egyes részeinek tevékenységét

Racionalizálás, átnevezés, elbocsájtás. Most tényleg sajnálnunk kéne ezeket a morálisan és szakmailag kiváló fideszgyűlölőket, kollegiális alapon? Ráadásul többségüket a legrútabb árulók alkotják, akik 2015 február 8-a előtt még állítólag hatalmas fideszesek voltak. Most pedig együttérzésünket követelik, amiért anyagilag ellehetetlenülnek és nem tudják majd ötévente lecserélni felsőkategóriás autóikat.  

Az Alföldi-Alinda Párt

Végre nagyon kellett már, hogy a politika a tehetetlen Civilek kezébe kerüljön, akik nagyon mérgesek és idegesek, mert sajnos már nem az van, amit ők szeretnének. Ki ne bízna bármi fontosat modorosan affektáló, túlsúlyos, göndör bölcsészlányokra meg cicamicahangon a színpad minden pontjára hímvesszőt vizionáló pimasz rendezőkre? Simán elvezetnének egy atomerőművet is, ha azokat nem pont a geci0rbán meg a Putyin építené, ugye?

Szabadfogás

Az eddig felsorolt pontok esszenciája, príma matériája. Melyik magunkfajta nem nézné kéjes élvezettel, ahogy az április 8-a előtt hatalmas pofával Jobbik-MSZP-SZDSZ kétharmadot vizionáló művészek, szakmailag morális újságírók, mélyen valódi keresztény-konzervatív értelmiségiek április 8-a után teljes letargiába estek. Azóta jött némi feltámadás, és ismét heves, egymás szavába vágós üvöltözések közepette állapítják meg, hogy Puzsér vagy Perjés a legnagyobb köcsög-e közülük (Perjés). Esetleg Marxnak, vagy a saját párttársait a saját pártjuk eszméinek túlzottan komolyan vételéért nyilvánosan oltogató Pörzsének nincs megint igaza. A műsor annyira durva, hogy az előzetesen eléggé alulra várt Dopeman szokott benne lenni a leghiggadtabb és legnormálisabb szereplő. Innen már csak az van hátra, amikor az őrület létrájának kellő fokán állva az egész díszes társaság együtt nyalogatja majd a főnök cimborájának gombás lábkörmét.


  Kurtz ezredes

8 hozzászólás

  1. Sörös Ödön

    Gratulálok a szerzőnek, ilyen geil, szervilis nyelvcsapásokat utoljára Rákosi elvtárs kapott a magyar sajtóban.

    • Nyugodj meg Dönci.
      A cikk nem Orbánról, hanem szánalmas ellenzékéről szól.
      Tehát rólad is.
      Bánatodat megértem.
      Tán a főorvos úr tehetne érted valamit.

  2. János Szabó

    Miniszterelnök Úr ! Életére, munkájára, ISTEN GAZDAG ÁLDÁSÁT KÍVÁNJUK !

  3. T.Ödön!
    gondolom Rákosi elvtárs is a szervilis nyelvcsapások mellé kapott anno egy kis dorgálást ,sőt gyalázkodást is nap mint nap
    ja nem, mert azért az andrássy út 60 alá senki sem vágyott
    most nem kell tartani a terror házától, esetleg olyan csapás érheti a haladókat, hogy felkerülnek a FORBES címlapra

  4. Szerintem sem a doktorminiszterelnökről szól a glossza.
    mennyire igaza volt anno Reagen elnöknek amikor azt mondta: a liberálisokkal nem az a baj, hogy semmit nem tudnak, hanem az, hogy amit tudnak az nem úgy van. Éppen olyan ez, mint a libbantak szövegértelmezési problémája. Sajnos ezen nem tudok segíteni…ahhoz az kellene, hogy magyarnak szülessen az ember, s ne egy régebbi idő bevándorló családjába.

  5. Miniszterelnök úrnak áldott és nagyon boldog születésnapot kívánok, József Attila soraival, nála szebben költő sosem szólt.

    https://www.youtube.com/watch?v=m4GBajK1VXw

  6. fb, János Kovács,
    Gratula, ily hosszú mixet összeállítani, azt biza tudni kell.
    Segítette a dühös irígység, -ígység, -ség ?
    Vagy a dühös dícsöség, -csöség, -ség?
    Á, most látom, hogy más írta, a Goitein von Rímfaragó Vera.

    Végül is el is hallgathatta volna e megfellebezendö, kínos egybeesést. De nem tette.
    Így dicsekszünk szerényen, hogy világgá kürtöljük a demégsemet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük