Das Ende


Merkel mama, korunk német-római császárnője és minden barnán csillogó szempár intim gondozója Vincent Vegaként értetlenkedve forgolódott az uniós csúcson. Tündöklése és bukása intő példa arra nézve, hogy az egyenesen 21. századi vívmányként beállított ügyintéző politikustípus mennyire hasznavehetetlen azokban az időkben, amikor valódi politikusoknak valódi döntéseket kell(ene) hozni.

A nyugati éttermiség, miután csalódott a világot megváltani akaró, hatalmas távlatokban és soha meg nem valósítható víziókban élő vezetőiben, eldobta és titkárnőkre cserélte őket. Nem lett kommunizmus, a kapitalizmus mégis működik (úgy, ahogy), a proletariátus tévét és autót akart, mivel nem az osztály-, hanem a gazdasági önérdekét ismerte fel. Nem maradt semmi, amiért rajongani lehetett, nem maradt semmi, ami megmenthette volna őket az unalmas, kispolgári szörnyűségétől. Néhány jelentéktelen, de felfújt gömbhalként terpeszkedő deviancia-csoport felszabadítása mégse elégítheti egy rendes marxista felszabadító tömegigényét.

De olvasták, konferenciákon hallották, hogy a történelem véget ért, már nincs is szükség olyanokra, akik változtatni akarnak. Se forradalmárok, se korszakalkotó politikusok nem kellenek a nyugodt vizekre. A világ lecsendesedett, elég lett hát nekik a szürke, technokrata kisegér, aki képes hétköznapi vágyaikat a legügyesebb, a legoptimálisabban kielégíteni. Itt elvesz fél százalékot, ott kitoldja ugyanannyival, adminisztratív-újraelosztó eszközökkel fenntartja a társadalmi békét, az éttermiség hangjára figyel, pénzügyeiről gondoskodik.

Az egész politika egy tisztasági festéssé vált, amiben a legkomolyabb felfordulást az okozta, ha el kell venni a kisszobából fél métert, hogy beférjen a konyhába az új mosogató.

Sokáig mi, közép-európai félgyarmati népek is próbáltuk követni, másolni őket ebben. Bajnaikkal és radicsovákkal boldogítottuk magunkat és a német ipart, velük fordultunk rá az igazi, a naptáritól kissé lemaradt 21. századra. De legkésőbb a 2008-as gazdasági válság alatt rájöttünk arra, se ügyintézőkkel, se háborodott vizionáriusokkal nem megyünk semmire.

Igaz, nálunk előtte se tisztasági festésre volt szükség, hanem komoly tatarozásra.

Ezzel együtt 2008-ban felismertük az is, hogy minket korábban is csak a festék tartott össze. Kihajítottuk a régi politikusainkat, gazdasági váteszeinket, kardigános jövőkutatóinkat, topis múltértelmezőinket, mindenki olyat, akik minden felmerült problémára további újabb színek kipróbálását javasolták, vagy a régebbi még precízebb felfestését, miközben suttyomban néhány, komoly kamatra szerzett kölcsöntéglával a falakat azért kitámasztották. Bizonyos helyeken ezt putrimentalitásnak neveznék, és nem is tévednének nagyot…

Nyugaton, főleg Németországban ez a folyamat nem játszódott le, ők még a válságnak is haszonélvezői voltak. Miközben Európa déli és keleti fele, egy-két üdítő ellenpélda kivételével (ahol klasszikus politikusok voltak hatalmon), kábé tönkrement, a magyar rónán konkrétan a technikai államcsőd vágtatott, addig a németek még gazdagabbak lettek. Nem csak az iparuk, hanem a pénzügyi szektoruk is menetbe kapcsolt, hiszen ahol csődközeli helyzet van, oda még kellemesebb hiteleket kihelyezni. Európa felében pedig az volt. A németek pedig hitték, elhitették magukkal, hogy most már mindent megúszhatnak és tényleg a szürke, technokrata kisegerek a legalkalmasabb vezetők.

Aztán jött a migrációs/menekült válság, és Merkelék ott vincentvegáznak, nem értik, mi történik körülöttük.

Merkel Orbánnal közös sajtótájékoztatóján már egy bukott politikus utolsó nyögdécselését hallhattuk. A zavaros, tényekkel sem igazán tisztában lévő (Balaton vs. Bajkál-tó) hebegése talán Kádár utolsó, zavaros, fehérterrortól rettegő beszédét idézte. Kádár se akarta elfogadni, hogy a világ megváltozott, inkább beleőrült. Látomások és szentenciák, félelmetesre festett jövő és az utolsó kapaszkodók: én vagy a disztópia. De már senkit nem érdekelt.

Merkelt mindenki odakönyvelte a múlthoz, a legpesszimistább haladókák már egészen a weimari köztársaság bukásához hasonló forgatókönyvekkel számolnak. Hogy jönnek a fasiszták és átveszik a hatalmat 2019-ben, a EP választások során. Azzal a nyílt társadalom legelvakultabb hívei sem számolnak, hogy Merkel mama egy ügyes ellentámadással képes megfordítani a történelem menetét, Gyurka bácsi is a periférián, a könnyen és olcsón hülyíthető spanyoloknál szervezi az ellenállást.

A történelmi példa vonzó, de ha mindenképpen párhuzamokat keresünk, akkor van egy másik, egy közelebbi: a Bunker. Merkel talán helyesebben tenné, ha bekapná a kis ciánkapszuláját, miközben előveszi az elefántcsont markolatú szolgálati fegyverét. És mivel gyerekei sincsenek, akkora tragédia nem történne…

Csak a magánya lenne még nyilvánvalóbb, még szomorúbb.


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

32 hozzászólás

  1. Merkel egy meddő vén tehén, ez igaz, de hogy a németek hülyék lennének, ez alapvetően téves hozzáállás. 2015-ben valóban elhitték, hogy ők majd integrálni tudják a migráncsokat. A franciáknak, hollandoknak, angoloknak nem sikerült, de ők majd ezt meg tudják oldani. Még a legkonzervatívabb emberek is a gonosz ungarnereket szidták, a Zorbán meg egyenesen maga a patás ördög volt. A németek tényleg azt hitték, hogy segíteni tudnak s nem mellékesen hasznos munkaerőre is szert tesznek mert itt alapvetően az a hozzáállás, hogy az embernek elhiszik azt, amit mond. Magam mondhattam, hogy ezek csak a nyitott kasszára jönnek, mint darazsak a cukros vízre, kerültek miatta, mint a pestisest. De már nagyon magukhoz tértek a révületükből és olyankor iszonyú hatékonyak tudnak lenni.

    • Az az érzésem, hogy ez az egész migráncs szállítgatás átírányító akció Amerika irányából Európába. Hiszen mindig Amerika volt az igéretek földje !

  2. Már három éve is késő lett volna a kapszula bevétele,hát még most. Minden perces késlekedés óriási károkat okoz Európának,kiterjesztve az emberiségnek.Ez a némber veszedelmesebb ezer Hitlernél.

    • Gáspár Anett

      Hitlert ugyanazok “találták ki” és finanszírozták, mint Merkel és a bandáit.
      Hitler Rothschild leszármazott volt.
      Soros megvallotta, hogy egy nyilas sameszeként rabolta ki a zsidó családokat.
      Most más a technika, más a módszer. A cél ugyanaza. És nem számítanak nekik, ha az európai zsidóságot megtizedelik a megszálló barbárok. Nekik ugyanúgy belefér, mint a 2. vh. alatt.

  3. “Wir schaffen das” … Ende:-\

    Nemzedékek kellenének az agymosott és törvénytisztelő németeknek ahhoz, hogy új Alaptörvényt és illiberális jogszabályokat tisztelhessenek. Ám ezt sem az amcsi megszállóik nem engednék, sem az új – mozlimnémet – nemzedékek…

    • A németek nem agymosottak. Sok mindenben teljesen másként működnek , mint mi, az igaz. Humorérzék zéró: mikor egyszer azt találtam mondani, hogy hát most tökön szúrom magam, akkor aggódva ajánlottak pszihológusi segítséget. Tényleg nagyon segítőkészek, de baromira nem hülyék. Ők nem egyénien, azonnal döntenek, mint mi, hanem csoportosan, gyűlésen átrágnak mindent. De akkor félelmetesen alaposak ! Buta dolog lenézni őket.

      • A németek már rég nem azok a németek akik voltak, hanem kibaszott konzumidióta birkák. Ezért tartanak itt.

        • Ismeri ön a németeket belülről ? Én hosszú évek óta velük élek. csak a látszat, hogy bambák, vagy elkonzumálódtak volna. A hamu alatt izzik az a parázs……

  4. Gáspár Anett

    Várjuk ki a végét.
    Amikor Horthy bejelentette, hogy kilépünk a háborúból, akkor mindneki ujjongott, kiszaladtak az emberek az utcára, s örvendeztek, hogy végre, vége!
    Dédnagyanyám mesélte, hogy dédnagyapám ült a sparherd mellett, ölében a keze, elkomorodva mondta, hogy: dehogy van vége, fiam, most kezdődik igazán!

  5. Kofnat Paneak

    Forrás:Your newswire.Hamburgban a metróban egy 33 éves migráns lefejezte a 1 éves babalányát,annak anyját megszúrta,aki később bele is halt a sérülésbe.Merkel nem engedte,hogy kimenjen a sajtóba,de egy keresztény gospelénekes kidobta a netre a megrázó videót.Ki is mentek a lakására,hogy elkobozzák.A videón hallatszik,hogy az emberek sokkban vannak.A pasit letartóztatták.

  6. grummanavenger

    Nyugtával! Még nem mondott le, nem bukott meg, nem váltották le, még egy rossz szót sem írtak róla (hiszen azt itt azonnal olvashatnánk!). A Bajkál-Balkán cirkusz egy szokásos német arrogáns figyelmeztetés volt Orbánnak, ellenszenves, lenéző, lekezelő, tipikus helyretevős gazemberség.
    Nem úgy néz ki, hogy lenne kihívója Merkelnek, még párton belül sem. Ha lenne, az már maga a párt előtérbe tolta volna, hogy ne bizonytalanodjon el senki. A baloldal rosszabb lenne, mint a jobb. Szinte lehetetlen, hogy nyerjen, köszönhetően pont Merkelnek, aki kifogta a vitorlájukból a szelet. Elvek terén verhetetlen a baloldal számára. Anyagilag a német kassza csurig, pont az a gond, hogy telecsalták. Korrupciós vádak nincsenek, vagy nincs korrupció (kizárt), vagy bevettek mindenkit, mert pénzbőség van, és mindenki kussol. (Igen, még az AfD is, ez esetben.)
    Jobboldali kihívó nincs, az AfD gyenge, gyengén is tartják, nem is nőhet meg. Németország megszállt ország. Erről nem szabad megfeledkezni. Merkel egy végrehajtó, és olyan stabilitásba navigálta a gyarmatát, ami már a gyarmattartónak is túlzás. Az utóbbi hozzászólásokban van igazság: Merkel csak nálunk tűnik bukottnak. A németek túl alaposak ahhoz, hogy az eddig történtek fényében bukottnak lássák. Jól megy nekik, alternatíva sincs igazán, egy hiba volt, a menekültek szabadon hagyása, amit most meglátunk, hogy orvosolni tudnak-e. Szerintem megoldják, és talán leesik a tantusz, hogy nem az a megoldás, ha a fejőstehenekre (ránk) tolják őket. Nem könnyű feladat, de ezek a németek.

    • Hiába mond le.
      Van helyette több még vandálabb gazember.
      Merkelt népirtó háborús bűnökért bíróság elé kell állítani.

  7. Mi örülnénk a legjobban, ha kedves Péter, ki köztük él, látná jobban, de kedves Grummanaverger látja szerintem is helyesebben a dolgokat.
    A németek pont az egyenes jellemükből és eddigi sikerükből kifolyólag óriási hibába estek. A II. világháború utáni férfi munkaerő híján először az olaszok mentek vendégmunkásként, majd hazaköltöztek, erre a szorgalmasabb, európaibb mentalitású kisázsiai törökök jöttek szintén vendégmunkásként. No meg a kelet-európai disszidensek. Majd a szintén európai identitású bosnyákok. Mind a négy csoport alkalmazkodni, dolgozni akart.
    S ez a sikertörténet lesz a vesztük a németeknek, mert hiába mondjuk, nem veszik észre, hogy eme 1,5 milla migráns az iszlám szándékosan kiválogatott söpredéke. S mivel nincs történelmi, meg irodalmi ismeretük az iszlám lényegéről, például a kötelező takijáról, most is beveszik ezt a békével, s dolgozni jöttünk dumát.
    Az a főbűnük a Fritzeknek, hogy – mint a buta leánykáik is – inkább hisznek a hamis mosolyoknak, iszlám hízelgésnek, s bedőlnek az iszlám 1400 éves hódító technikájú alaposan kidolgozott hazudozásnak, mintsem az örökké lenézett magyar, lengyel, cseh igazmondóknak.
    S ez a osszi fehér keresztényekkel szembeni ezeréves gőgjük lesz a vesztük!
    Pedig mi időben, és jó szándékkal szóltunk…

    • Szinte mindent pontosan jól lát, abban téved, hogy ” a buta német lánykák”. A német nőknek ( mint általában a nőknek mindenütt s mondja ezt egy férfi !) igen helyén van az eszük. A hapsiknak nem annyira, de nekik nagy százalékban a férfiasságukkal is nagyon komoly gond van.

    • Dolgoztam jó pár évet iszlám világban is, de amikor itt ekezdtem pofázni, hogy milyen lesz a most bejövő migráncsok meg a nők kapcsolata, jellemzően nők voltak azok, akik megértették, hogy mit mondok, férfiaktól olykor azt is megkaptam, hogy náci vagyok. ( van itt egy kicsit skizofrén dolog ezzel, mert ugye Hitler nem is volt német, de ez irtózatosan hosszú……. )

  8. Akit temetnek, annak hosszú élete lesz…

  9. Köszönöm, kedves Péter, hogy egyetért az elemzésemmel. A német lánykák kifejezést azokra a csitrikre értem, akiket bántalmaztak, megöltek, és rendre kiderül, hogy az idegen hódítók barátnői, szeretői voltak korábban. Hol vannak ilyenkor a szülők, mikor 14-15 éves lányok összeállnak identitás nélküli államilag eltartott ismeretlenekkel? S ezeknek a tiniknek még iskolában lenne a helyük, nem a pedofil muszlimok ágyában.
    Más:
    A német, nyugati férfiak mentalitását értem is meg nem is.
    Szinte minden férfi örömmel nézi leszbikus lányok pornófilm típust. (Mi nők ellentétben ezzel nem szeretjük látni a pandantját, ahogy a fiúk kényeztetik egymást). Valami állati múltból való maradékként a hímek zöme szereti a hárem tudatát.
    S anno Mohamed is erre építette – be kell vallani – nagyon is szellemes, hatékony hódítási rendszerét.A rabként tartott négy feleség ötlete egyenesen zseniális. A meghódítani tervezett területek férfiai 1400 éve vállat vontak, hát nem harcolunk a dzsihadisták ellen, na bumm, inkább háromszor kimondjuk, hogy áttérünk az iszlámra, s máris lehet nekünk is a megunt vénasszony mellé három fiatal feleségünk is, minek kéne harcolnunk?
    Ez az iszlám terjedésének lélektani legfőbb oka.
    Csakhogy ma más a szitu. A fehér férfinak egy darab nő sem fog jutni, akkor sem, ha felveszi az iszlámot. Mert a muszlim felsőosztály majd az arab elsőfelesége mellé erővel fog szerezni három fehér asszonyt, úgyhogy azok a férfiak, akik nem harcolnak, a saját nejüket és lányaikat is el fogják veszíteni.
    Lesznek majd elsőrendű muszlimok az Eurokalifátusban, vagyis genetikai felsőbbrendű arab basák, és lesznek megtűrt, behódolt másodrendűek a rasszáruló gyáva európai hímekből, akiket a többiek elnyomására kápóként fognak alkalmazni.
    A bátor és gerinces európai férfi pedig vagy meghal, vagy dimmi rabszolgaként tengeti majd az életét, esetleg kiküldik nőt szerezni Amerikába janicsárként.
    Ezt kellene már tudatosítani az elpuhányosodott, a lányaikat nem védelmező őseurópai férfiakban, hátha felfogják, hogy mindenképpen vesztesek lesznek!

    • Asszonyom ! Valóban hímnemű vagyok, de nem értem, hogy miként lehet ” szinte minden férfit” leszbikus pornóoldallal összehozni ? Ön még nem találkozott olyan férfival, aki hódol a női szépségnek, szereti a formáját és az illatát ? Úgy önmagában is. Dehogy szereti minden férfi a pornóoldalakat. Ez meg egy közéleti blog, önnél meg némelyes férfigyűlöletet érzek ki, már bocsánat.

  10. Akkor valamit félreértettünk, kedves Péter. Szeretem a férfi nemet, és úgy az egész emberiséget a hibáival együtt. De szakmám, sportmúltam és családom révén jókora férfitöbbség között élek, s igenis fel mertem tenni a kérdést majd mindegyiküknek: “Mit esztek, fiúk, az egymást kényeztető nők látványán?”
    De a legőszintébb tiszteletem az Öné, ha Ön nem ebbe a kategóriába tartozik. A muzulmánok viszont biztosan igen, lásd 4 feleség, és csak erre akartam felhívni a mi férfiaink figyelmét, amíg nem késő!
    Ha mégis megbántottam valakit e biológiában igenis sok fajnál létező egy hím, bika és sok nőstény hárem hasonlattal, őket előre is megkövetem, s részemről ezzel zárom a vitát.

    • Nincs semmi gond, ezek jelentéktelen dolgok. Valószínűleg ön azok közé a hölgyek közé tartozik, akiknek nincs hályog a szemükön. Vitára nem is emlékszem.

    • “Szeretem a férfi nemet, és úgy az egész emberiséget ”

      Ajánlom Kölcsey Parainesis című művét.
      Szeretni az emberiséget: ez minden nemes szívnek elengedhetetlen feltétele.(…). Azonban jól megértsd! – az ember véges állat, hatása csak bizonyos meghatározott körben munkálhat.
      Azért ne hidd, mintha isten bennünket arra alkotott volna, hogy a föld minden gyermekeinek egyforma testvérök s a föld minden tartományinak egyforma polgáruk legyünk. A nap temérdek égitesteket bevilágít, de a világegyetem minden részeire mégsem hat ki: így az ember, ha nagy erőt nyert örökül, s erejének megfelelő állást vőn a sorstól, ezrek, sőt milliomok előtt jótékony napként világíthat; de az egész emberi nemre jóltevő behatást gyakorolni, az a nagyok legnagyobbikának sem adaték. Sohasem tudtam megérteni: kik azok, kik magokat világpolgároknak nevezik?
      Az emberi tehetség parányi lámpa, mely egyszerre keskeny kört tölthet meg fényével; s ha egy helyről másra hurcoltatik, setétséget hagy maga után. Bizonyos helyhez kell azért kapcsoltatnunk, hogy azt jótékony világítással állandóul boldogíthassuk. Minden, ami szerfeletti sok részre osztatik, önkicsinységében enyészik el. Így a szeretet. Hol az ember, ki magát a föld minden országainak szentelni akarván, forró szenvedelmet hordozhatna irántok keblében? Leonidás* csak egy Spártáért, Regulus* csak egy Rómáért, Zrínyi csak egy Magyarországért halhatott meg.

  11. S még pár mondat az előző kommentemhez. Nem tagadom, hogy haragszom egyes férfiakra, mert ők az erősebb nem, ők adják a erőszakszervezetek többségét. Haragszom azokra, akik más népeket meg akarnak ölni, haragszom azokra, akik elárulják a hazájukat, és igenis haragszom azokra akik gyáván eltűrik, hogy lányaikat, húgaikat idegen hordák vegzálják! Hogy lehet az, hogy nincs egy bátor apa, férj, aki végre visszavág? Miért tűrik, hogy kislányokat ezer számra erőszakoljanak egy évtizeden át Angliában? Milyen határőr az, aki nem mer lőni? Akkor minek megy határőrnek? Miért fél egy francia férfirendőr a saját hazájában attól, hogy nem tartják Pc-nek, ahelyett, hogy csapattársaival együtt bátran kiállna magáért?
    A gyávákra haragszom. Nemtől függetlenül.

    • Tele van önellentmondással a fejtegetésed. Erő nélkül hogy védene meg?
      A határőr parancsot teljesít. Ha az a parancs, hogy nem lőhet, akkor nem lő.
      Azért fél a frnacia rendőr, mert a barbárnak szabad rombolni, a rend őrének meg nem szabad
      a polgárok, a saját és a társa életét velük szemben megvédeni.
      Mert rothad az egész Nyugat. Azért.

  12. Jogos, kedves Győző, valahogy kimaradt a mondat fele. Mivel az erőszakszervezetek gerincét a férfiak adják, s történelmileg is az ő kötelességük lenne megvédeni az országaikat a hódítóktól, ezért kifogásoljuk, mi csajok, hogy engedik ezt a pusztító mozlim ideológiát nyugaton terjeszkedni. A rend őrétől igenis elvárjuk, hogy védje meg a városrészeket terrorizálóktól a polgárokat, a határőrtől, hogy a határt. Sokan vagyunk, akik nem értik, hogyan tűrhetik el egész népek az ilyen hazaáruló vezetést azzal a kifogással, hogy nem kaptunk lőparancsot. Hol van a férfias bátorság?
    Jól is nézett volna ki a történelem, ha sose lett volna olyan karakán férfi, aki ellent mert volna mondani a hatalomnak amikor a népe léte forgott kockán.
    A nyugat rohadásában jócskán benne vannak az elkényelmesedett nyugat-európai férfiak is.

    • Turul Kende

      Így van, ahogy mondja, Naprózsa. Bennünket magyarokat is az tett naggyá, hogy amikor átjöttünk a Szíriuszról és megteremtettük a Szkíta Birodalmat, mindenre lőttünk, ami élt és mozgott. Meg is hódítottuk a világot (Pozsonyi csata!, Pilis-Pólus), ezért beszélnek magyarul a világ minden pontján. Európát csak az mentheti meg, ha Orbán Viktort választjuk meg a kontinens császárának.

  13. Karácsony.sk

    Nem kell félni attól, hogy a muttit megbuktatják! Mindenki retteg és fél, mi lesz akkor ha a mutti megbukik s ki fogja irányítani a Német bárány embereket! Semmi más nem fog történni, mint ami a nagy történelembe már oly sokszor: „MEGHALT A KIRÁLY, ÉLJEN A KIRÁLY!“! S hogy Európában már volt ilyen, lássd az Osztrák példát! Sebastian Kurz, az Osztrák Néppárt (ÖVP) elnöke, kancellárjelölt és Heinz-Christian Strache, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) vezetője újra egy új osztrák kormánykoalíciót kötött a nagy EÚ történelmében. A kancellárjelölt szavait idézve „Ausztriának sokszínű országnak kell lennie, de olyan alapértékekkel, amelyek mindenkire érvényesek, ahol a munkával érvényesülni lehet, és aki dolgozik, annak vinnie kell valamire.“ továbbá idézve Strache csodákat nem ígérő szavait, miszerint „…csak számtalan apró lépést a helyes irányban. Akkor felérünk a csúcsra”! , arra következtetésre jutottam, hogy ezt a kormányprogramot már „valahol Európában“ hallottuk 2010-ben! Nem véletlenül a Magyarország miniszterelnökétől Orbán Viktortól? Továbbá az Osztrák kormányprogram 183 oldalas, és az „Együtt. A mi Ausztriánkért“ címet viseli. Tartalmaz adókönnyítéseket, bürokrácialeépítést, szigorításokat a migránsok számára és egy sor, a két párt szavazóinak kedves intézkedést.

    Az is érdekes, hogy az Osztrák Néppárt most szövetséget kötött pont azzal az Osztrák Szabadságpártal, melynek a valamikori éllén az a Jörg Haider állt, aki 1999-ben újraindult Karintia miniszterelnöki pozíciójáért, a választást pártja 42,09%-kal nyerte meg, így nem volt szüksége más párt támogatására, újra a tartomány vezetőjévé választották. Az ugyanebben az évben tartott nemzetgyűlési választáson az FPÖ a második legtöbb szavazatot érte el, majd a néppárti Wolfgang Schüssel vezetésével kormányt alakított. Ez – Haider patrióta ( akkor – 1999-ben – nacionalista ) , bevándorlásellenes nézetei miatt – nemzetközi tiltakozást váltott ki, az Európai Unió akkori tagállamai (és Csehország) diplomáciai, ill. politikai szankciókat alkalmaztak Ausztria ellen s 2000 februárjában az EÚ marxista lobbija távozásra kényszerítette Őt!

    Az idők változnak! Azóta eltelt 19 év s a marxista balliberális ideológia az utolsókat rúgja, ezért Németországban sem fog más történni, mint Ausztriában! Osszeáll a CDU/CSU és az (Alternative für Deutschland) rövidítve AfD szövetség, ugyanis a bárány német nép akarata kell hogy érvényesüljön s a „bárányoknak kell széttépni és eltaposni az egy két éllősködő farkast“! Minden más politikai próbálkozás a Német nemzet öngyilkosságát ebből adódóan a végét jelentené belátható időn belül! Nincs más kiút, ha tetszik ez a pénzügyi háttérhatalomnak, ha nem!

  14. Mutti, ha neped felebred a zsidok åltal okozott mår 70 eves ålomvilågbol es levetközi a råkenyszeritett zombi ållapotot akkor fel fognak teged akasztani. ne kerj menekultjogi engedely magyarb mert ott is csunyån meg fognak rugdalni.

  15. Xanax Jozsef

    Vege, bezar a Schaffen SS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük