Csokorba szedtük a négyméteres kerítésszaggató hülyeségeket


Szerintem a liberalizmus harcművészet. És ideológiailag legmélyebben a taoizmusban gyökerezik. Ezt onnan gondolom, hogy bennszülött liberálisainkon egyre jobban kiütközik az erőfeszítés, amivel ellenállnak a saját ösztöneiknek, logikus gondolataiknak, erkölcseiknek, valódi önmaguknak azért, hogy liberálisok lehessenek. Minden emberit kitagadnak magukból a liberálisság miatt, megszűnnek érezni, tudni, akarni. Csak mindennel szemben liberálisnak lenni. Viszont ettől legalább különlegesek egymásnak.

Miért Rigó

Nagyjából ilyen különlegesnek is érezheti magát a libnyaf, amely a bevándorlás-kérdés kapcsán lassan kimaxolja a társadalmi ellenszenvet. Főleg most, hogy kiderült a kerítés. A négyméteres. A szerb elnök meg rámondta, hogy Auschwitz. Na, kész. Ennyi kellett. Elszabadult a libnyál. A magyarnarancs szalagcímben hullarablózik, megavilágonalegszarabbnemzete-zik, Szililaci szokás szerint szégyelli, hogy magyar, és azt az eredeti gondolatot ugrálja körül, hogy Vasfüggönyt épít az ország, miközben ezt már délelőtt kitalálta az MSZP, vagy a DK, vagy az Együtt. Vagy együtt. A Kettős Mérce nevezetű ifjúliberális agymosoda pedig egyenesen megidézte minden magyari baloldali gondolat ősanyját, és megkérdezte, hány lélegeztetőgépet lehetne vásárolni 175 km szögesdrót árából.

Természetesen segítünk a reáltudományokban kevéssé járatos kollégáknak:

DRAGER OXYLOG használt és hordozható lélegeztető készülékek nettó ára: € 2.475, azaz durván 770ezer forintba kerülnek neten… A Vasker áraival számolva: 4 méteres vasdrót kerítés métere kb. 30 ezer forint beépített oszlopokkal (ha a legvastagabbat a 25mm-set nézzük) Ez kb. 5 milliárd forint, ha 175 kilométerrel szorozva. Tehát 6493 lélegeztető gépet lehetne belőle venni. De ha nem hordozhatóval számolunk (pl. SIPAP márkájú, amit kórházban használnak) annak ára 4.5 millió forint – nos, abból csak 111,111 db.-ot.

Ettől függetlenül ez a kerítés dolog egy csöppet akkor is necces. Nem is azért mintha nem zártak volna le határátkelőket más országok, vagy mert ne igyekeznének mindenféle rendelkezésekre hivatkozva megszabadulni annyi bevándorlótól, amennyitől csak lehet. A probléma inkább azzal van, hogy Európa határa jóval távolabb van tőlünk, és az a 175 kilométernyi kerítéssáv valahogy hülyén néz ki magában. Persze ez a kerítés is inkább a negyertek szimbóluma, de ezzel Magyarisztán ismételten magára vállalta az igazmondó hülyegyerek szerepét, akivel mindig csak a baj van. Lehetne közös európai politikát is kialakítani, csak hát ott balfaszok, elmebetegek, alkoholisták és impotens retardáltak ülnek, azok meg nehezen veszik rá magukat arra, hogy telefonáljanak egyet Obamának, majd tankkal, rakétával nekivágjanak rendet tenni az önállóságra és élhető állam kialakítására képtelen Afrikában és Közel-Keleten.

De abban a pillanatban, amidőn liberálisék fogcsikorgatós dühükben ledögevőzik a magyarikat, az a négyméteres kerítés mindjárt sokkal szimpatikusabb lesz. Egész egyszerűen nincs olyan, amit ha Ösztönös Árpád túltol, azt ne tudnák még túlabbra tolni. Emiatt lett verhetetlen idehaza  a Fidesz-érvrendszer.

Visszatérve a négy-méter-magas-kerítésre, azért van ebben a kerítésben valami nyoma ennek a megállítós magyari ösztönnek. A szerbek aszongyák, ők átengedik, őtőlük mehetnek, nem az ő országukba gyöttek, majd elszélednek. A koszovói albánokat meg még biztatják is, hátha helyrebillen az egyensúly és a végén újra szerb lesz Koszovó. A magyari meg úgy gondolkodik, mintha bármi köze is lenne hozzá, hogy hová mennek a bevándorlók. Mintha neki abból baja származna, hogy más országokba bevándorolnak. Úgy tűnik, mióta a magyarik elköteleződtek Európa mellett itt a széleken, igenis úgy gondolják, hogy a centrum problemái vissza fognak hatni rá is. Az egészséges túlélési ösztön azt sugallná, hogy engedjük mindenkit tovább, ahogyan azt korábban a törökkel, tatárral, mindenféle barbárokkal kellett volna.

Csakhát a végtelenül elpunnyadt Európa helyett valamiért itt kell a felismerést és a cselekvést felmutatni, hogy aztán a svéd liberálisok oszthassák a rádióban a magyarikat. Persze közben a bevándorlók a nőket erőszakolják meg felégetik a zsinagógákat, amiről viszont politikai korrektségből és internacionalizmusból kifolyólag nem beszélnek.

A dolog úgy áll, hogy vagy a kerítés, vagy a liberális értelmiség ötletei.

Ebből talán legkedvesebb a Fodorgabié, aki alkotmányt szeretne módosítani, hogy a bevándorlókat szavazójoghoz juttassa. Az ominózus javaslatban arra is kitérnek, hogy a bevándorlók fiatalabbak, életerősebbek, többen dolgoznak közülük, és magasabb az iskolai végzettségük, mint a magyariknak. A tátikás világszemlélet szerint tehát a bevándorló jobb emberfajta, mert közöttük nincs se gyerek, se nyugdíjas, se rokkant. Életrevalóbbak. Még azt is hozzátehetnénk, ha az beillene a liberális agyelhagyásba, hogy buzi sincs köztük, mert azokat még otthon autógumiba rakták és élve elégették.

A legkeményebb ötlet mégis Nagy Boldizsár CEU docens szájából hangzott el, aki szerint mindenki nyugodjon le a picsába (keep calm), mert az hogy bevándorlás, az normális, és az idővel iszlám lesz Európa, az még normálisabb. Hiszen, és itt jön a nagy ötlet, a Keresztény métely is így hatalmasodott el Európán, bevándorlók hozták, átvették. Hát most majd ez lesz az iszlámmal is. Nem minthogyha a kereszténység nem lett volna üldözött vallás, amely (legalábbis kezdetben)  türelemmel, és meggyőzéssel élhető és emberi normákat mutatott volna fel,  amiből Európa világhatalmat épített, ha közben hátat is fordított neki. Ehhez képest az iszlám keresztényeket fejez le videón, késsel, valamint a hajóról a tengerbe dobja a menekülő keresztényeket.

Vallásüldözőként, keresztények gyilkosaiként érkeznek Olaszországba a kereszténység fővárosába, ahol aztán liberálisék kinyalatják Európával a seggüket és tapsolnak, ha szétgyaláznak pár katolikus templomot.

Korábban barbár háborúkkal, most Európa erkölcseire és gazdagságából fakadó bűntudatára hagyatkozva indult meg a népvándorlás. És Európának nincs arról emlékezete, hogy vélekedtek erről korábban az ittlakók. Csak az ösztöneinkre, és kulturális hagyományainkra hagyatkozhatunk. Ilyenkor jönne jól, ha Európa nem gazdasági, hanem kulturális alapokon hozta volna létre az Uniót.


  Zsuzsanna Bori

10 hozzászólás

  1. “Mintha neki abból baja származna, hogy más országokba bevándorolnak.”

    A kedves cikkírónak jelzem, hogy igenis bajunk származik majd belőle. Úgy fogunk járni, mint most az olaszok az olasz-francia határon.
    A többi eszmefuttatás jó.

  2. “Mintha neki abból baja származna, hogy más országokba bevándorolnak.”

    A kedves cikkírónak jelzem, hogy igenis bajunk származik majd belőle. Úgy fogunk járni, mint most az olaszok az olasz-francia határon.
    A többi eszmefuttatás jó.

  3. Egy menekült napi 5 000 forint ellátásba van nekünk. Idén eddig 50 000 jött. A tavalyi 50 000 előbb-utóbb,vissza lesz zsuppolva. Az úgy nagyjából 100 000 . Egy évi ellátásuk 1 825 000×100 000.
    182 500 000 000 forint egy évben…

  4. Egy menekült napi 5 000 forint ellátásba van nekünk. Idén eddig 50 000 jött. A tavalyi 50 000 előbb-utóbb,vissza lesz zsuppolva. Az úgy nagyjából 100 000 . Egy évi ellátásuk 1 825 000×100 000.
    182 500 000 000 forint egy évben…

  5. Azért szerintem az mindenen túlmegy,amit olvastam:
    “Az erő szerintem azt jelenti, hogy egy svéd a földre borul előttem, és megcsókolja a lábaimat – idéz egy 15 éves arab fiút a lundi egyetem szerkesztésében megjelent, Háború a svédek ellen”
    Gondolom ezt szeretné a balfék társaság. Csak ők nem a saját szájukra gondoltak csókügyileg.

  6. Azért szerintem az mindenen túlmegy,amit olvastam:
    “Az erő szerintem azt jelenti, hogy egy svéd a földre borul előttem, és megcsókolja a lábaimat – idéz egy 15 éves arab fiút a lundi egyetem szerkesztésében megjelent, Háború a svédek ellen”
    Gondolom ezt szeretné a balfék társaság. Csak ők nem a saját szájukra gondoltak csókügyileg.

  7. Zanzásított lényeg

    A liberalizmusnak tényleg van egy nagy bűne: lehetővé teszi, hogy olyan kétséges kompetenciájú rigójancsik írhassanak, mint a fenti szösszenet elkövetője.

  8. Zanzásított lényeg

    A liberalizmusnak tényleg van egy nagy bűne: lehetővé teszi, hogy olyan kétséges kompetenciájú rigójancsik írhassanak, mint a fenti szösszenet elkövetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük