Bolgárgyuri műsora (a gondolatmenetre figyeljenek!)


Szóval, igen. Ez egy népvándorlás, de akkor is jó dolog. Ha azt mondja az európai értelemben vett baloldalunk, hogy jó, akkor jó és kész. Akkor is, ha éppenséggel majd megszűnik Európa és néhány év múlva a maradék őslakosságnak kell pastu gyorstalpalóra beiratkozni. Az már megint egy másik kérdés, hogy akkor a jelenben erre “menekülők” merre kutatják tovább az őket eltartó jóléti rendszert.

Égerer Orsi

Megszólaló: Igen. Még egy nagyon röviden a sokkal fontosabb kérdéshez, én azt hiszem ez a népvándorlások, népvándorlás. Majd Európa etnikai térképe valószínűleg meg fog változni, hát nem biztos, hogy ezt én már valószínűleg nem fogom megérni, de meg fog változni. Én azt hiszem, még szörnyű ízléstelen dolog, borzalmas ez a kerítésépítés szerintem, ez rettenetes. Közben ugyan eszembe jutott, hogy miért van itt az üdülőtelkem körül kerítés, a szomszédomtól miért választ el kerítés, de én mondom, a leglényegesebbnek az ön megfogalmazását tartom, ami egy kis ország egyedi válasza, de hát ebben reménytelen és lehetetlen, és felesleges.

Mv: Hát igen, hogy ha elindul a menekültek áradata, akkor csak azért, mert felhúzunk egy kerítést, nem fogjuk tudni ezt megakadályozni.

Megszólaló: Nem.

Mv: Úgyhogy ez mindenképpen rossz válasz, de önnek szerintem igaza van ebben is, hogy alapvetően meg fog változni a következő évtizedekben Európa etnikai összetétele, valószínűleg ez egy feltartóztathatatlan folyamat lesz.

Megszólaló: Igen.

Mv: Európában amúgy is csökken ugye a népszaporulat, és özönlenek be a szerencsétlenebb országokból azok, akik munkát keresnek, jobb megélhetést, ezt valószínűleg inkább gyorsulni fog, mint lassulni. Lehet, hogy most ezt a válságot lehet némileg enyhíteni, de magát a folyamatot megállítani biztos nem lehet.

Megszólaló: Igen, hát ez így van. Hogy ez mire fog vezetni? Hát az ember a mórok nyomait Spanyolországban látta akkor még optimista is lehet.

Mv: Hát természetesen, meg ha látjuk az Egyesült Államokat, persze sok szempontból nem hasonlítható össze Európával, hiszen mégiscsak egy alapvetően egynyelvű ország, de ott is a fehér többség hamarosan meg fog szűnni.

Megszólaló: Igen.

Mv: Ez most már néhány éven belül megtörténik. Olyan hatalmas méretű a bevándorlás, latinok, latin-amerikaiak, ázsiaiak, hogy…

Megszólaló: Nekem olyan amerikai angolszász orvos kollégám itt tudnak spanyolul, erre rettenetesen büszkék, és mondják, hogy ez egy milyen jó dolog.

Mv: Hát az is természetesen.”

 


  tutiblog

A PS böllérblogja. Bővebben a Gy.I.K.-ben.

Nincs hozzászólás

  1. Ávgot szpícslesz.Aszittem “fekete lyukak”csak a galaxisokban vagy azok galaxisok között vannak.De hogy egy ilyen apró országban egy “márénaztneméremmeg”nevű kommentelő fejében is,hát azt nem.De ha egy van akkor biztos sokkal több is lehet.Lehet mi baloldali fekete lyuk nagyhatalom vagyunk?

  2. Ávgot szpícslesz.Aszittem “fekete lyukak”csak a galaxisokban vagy azok galaxisok között vannak.De hogy egy ilyen apró országban egy “márénaztneméremmeg”nevű kommentelő fejében is,hát azt nem.De ha egy van akkor biztos sokkal több is lehet.Lehet mi baloldali fekete lyuk nagyhatalom vagyunk?

  3. törökverő

    Ez tényleg valódi “beszélgetés” volt vagy paródia? Ha valódi, akkor gyógyszert kérek.

  4. törökverő

    Ez tényleg valódi “beszélgetés” volt vagy paródia? Ha valódi, akkor gyógyszert kérek.

  5. Nagy az Isten állatkertje.

  6. Nagy az Isten állatkertje.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük