Az MSZP a Soros


Nem elég a sokat megélt szocialistáknak, hogy a fasiszta tengeralattjárók a gonosz propagandatorpedóikkal folyamatos lékeket ütnek a nemzetközi proletariátus magyarországi zászlóshajójába, ezen túl a világ tönkretevésében az öreg, ám kakikeverésben fiatalos lendülettel részt vevő, abban otthonosan, lágy ecsetvonásokkal mázolgató filantrópja is az MSZP-be törli a lábát.

Soros György ugyanis (nem tehetek róla, megint ő buggyant felszínre, ahogy rossz időkben a bélsár szokott a víz tetején kiválasztódni) csütörtökön Davosban tartózkodott és a Világgazdasági Fórumon tartott beszédet, az újságírókat pedig több témában is bölcs gondolatokkal gazdagította. Megtudhattuk, hogy Magyarországon akkora a baj, hogy a Fidesz már az MSZP-t is megvásárolta, így a kialakulóban lévő maffiaállam lassan tökéletesen szuperál majd, ergo Orbánt és aljas rezsimjét újra fogják választani.

Nem azért, mert az emberek lassan nyolc éve jobbat tapasztalnak és értékelik a változásokat. Nem azért, mert emlékeznek Fletóék ámokfutására, nem.

A szocialistáknak volt nyolc évük, láttuk, hogy mit produkáltak; teljes összeomlást, államcsőd közeli állapotot, káoszt. De nem, biztos nem ez lehet a kulcs, hanem azért esélyes toronymagasan a Fidesz, mert megvett mindenkit. Ennyi.

Gyuri bácsi finoman, magyar hazáját kíméletesen, ám a szeretetet némi jogos szigorúsággal vegyítve feddi meg. De ezt akár úgy is mondhatnánk, hogy aki a Fideszre szavaz az szerinte totál hülye, aki a szocialistákra, nos, az is hülye.

Több millió ember kerül így gyorsan az intellektuális szemétdombra a magyarságára joggal büszke és láthatóan hálás Soros szerint.

Természetesen a többi pártban is megvannak a Fidesz kémei, akik úgy irányítják a folyamatokat, hogy a maffiaállam vezetőinek legyen jó. Kicsit fáj, hogy Gyuri bácsi lemondott a komplett országról, mert csak apátiát tükröznek a szavai, a reményt úgy látszik elvesztette.

Szinte fölösleges elemezni, de az nyilvánvaló kedves szavai után, hogy ha ezt ilyen tisztán látja, akkor a magyar szavazók viszont mind hülyék, birkák, barmok, semmire nem való bégető nyáj, akiket a Fidesz és elnyomó apparátusa kavargat a levesben és főz puhára. Hol vannak a lánglelkű forradalmárok, a sokat emlegetett csendes többség? Ha Soros György nem fogja a kezünket, akkor mi lesz? Nem jó a Momentum, a Párbeszéd, MoMa, Együtt, MSZP, DK, senki? Akkor most ez a nép tényleg trágyalé egy az egyben?

Vagy előfordulhat az is, hogy akik itt élnek, mégis jobban érzik a különbséget múlt és jelen között, és világosan el tudják választani egymástól a dolgokat? Nem lehet, hogy az a több millió ember nem simán hülye, hanem egyszerűen nem kér a Soros György-féle álomból és abból a világrendből, amit ő és a talpnyalói készítenek elő Európában? Ez nyilván fel sem merül.

Kevés lesz az a pár milliárd, amit Soros Magyarország ellen vetett be az utóbbi időben!

Úgy látszik, hogy eljött a pillanat, amikor a tipikus álliberális hozzáállás kerül előtérbe, miszerint, ha nem a libsi erők diadalmaskodnak, akkor mehet a francba a demokrácia, mert az csak akkor működik, ha ők nyernek. Amúgy minden eszköz megengedett a kormányváltásra.

Vicces azért, ahogy az MSZP kikéri magának a gyanúsítást és kimondja, hogy ugyan Soros-terv nincs, azért az öregnek sincs mindenben igaza. A Fidesszel szemben igaza van, az MSZP-vel szemben nincs. Világos, okos és tiszta érvelés. Ezért tartanak lassan a szocialisták 10% alatt.

Kunhalmi Ágnes azt is kijelentette, hogy Soros egy dolgot tehet, Karácsony Gergelyre szavaz. De talán ennyire még Soros György sem hülyült meg. Egy biztos, nagy a veszély, így viszont fogalmam sincs, hogy kire kéne szavazni áprilisban.


  Doktor Spider

10 hozzászólás

  1. Bizony, a Fidesz nagyon sok embert megvett kilóra. Mindenkit, aki ma sokkal jobban él, mint a zemeszpé 8 éve alatt. A nagycsaládosokat, akik már meg tudnak élni Azokat, akik már mernek gyereket vállalni, mert fel tudják őket nevelni. Azokat, akiket nem szipolyoznak ki magas adókkal. Sorolhatnánk még.
    Tették mindezt úgy, hogy az ország sem ment csődbe.
    Tipikusan aljas populista maffiamódszer… 🙂
    Remélem, a választásokon megmutatja a nép, hogy szeretné, ha továbbra is jól megvennék kilóra! 😉

  2. Hány embert is vett meg Soros az EP-ben?

    • Rabló Idő

      Az EP-ben 226-ot. Ebből 2 “magyar”: Meszerics Tamás (LMP), Niedermüller Péter (DK)
      Az 1 évvel ezelőtti USA képviselőházban és a szenátusban 58-at.

  3. Akárhogy is nézem,káosz az egész baloldal,a legfőbb Harpagonukkal együtt.

  4. Nem lennek most ugynok Soros NGO jaban.

  5. fürgerókalábak

    A mai, magukat liberálisnak nevezők szellemi elődei a jakobinusok is csak azért tudták megvalósítani a “demokráciát” mert ott volt mögöttük az akkori pénzkartell. Amikor pedig már nem volt rájuk szükség, le lettek húzva a klotyón. A jakobinus dédunokák meg szomik mert a pénzkartell nem lát bennük pontenciált és nem is ajándékozzák meg őket egy Majdannal.

  6. Gáspár Anett

    Fletó dógozik. Kerekecske dombocska, odaszalad a nyulacska, s hamm, bekapja… ?????

  7. Feher Zsolt

    Az Orbänek mär a späjzban vannak!!!!! Mär lassan engem is ök iränyitanak mondä gyuri bäcsi. A tipikus öszeesküves elmelet. Ränk akarjäk alkalmazni azt amit mi talältunk ki. A következö besteller a soros-häztol a szegeny häzig cimü lesz. Vagy gyuri bäcsi viszaemlekezeseim lipozmezön az Orbän ärnyekäba. Juncker orbän tenyereböl eszik az eu mint Magyarorszäg szolgäja vannak meg lehetösegek.

  8. Magyar hazáját? Hazáját? Ne tessen már viccelni, drága szerző úr.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük