Az energiatermelés, mint vallás


A frissen újraválasztott német kancellárasszonyt magyarként valamiért szokásunk a világ hülyéjének tartani álszent menekültpolitikája és úgy általában nehezen érthető politikai döntései nyomán. Habár a kishölgy nyilván nem hibátlan, erősen túlzó lenne ezeket kizárólag az ő nyakába varrni. Magyarként ugyanis illene megérteni, hogy német közélet bizony másfajta racionalitást követel meg politikusaitól, mint a magyar.

Bizonyára sokan emlékeznek még Merkel Mutti második legérthetetlenebb ötletére, amikor is a bajor mélytengeri árkokban rejtőző óriási cunamiveszély-potenciál okán 2022-ig bezáratta Németország valamennyi nukleáris erőművét, és elhatározta, hogy a helyükön keletkező óriási kapacitáskiesést pedig a Napból, a szélből, a tengerből nyert villamosenergiával fogja pótolni.

Majd kis idővel később rájött, hogy mégse! Aztán megint kis idő múlva, hogy mégis!

Azóta pedig kitartóan ezt a B-oldalt pörgeti, rendíthetetlenül. Rengetegen Merkel csapongó női döntésképtelenségével indokolták a dolgot. Bár igaz, hogy Merkel ugye nő, és ilyesmi a hasonló, korosabb nőkre nagyon is jellemző, de sajnos a helyzet messze nem magyarázható a klimax utáni matrónák hagyományosan furcsa viselkedésével. A német kancellárasszony kifejezetten racionális döntést hozott. Ezzel a politikai lépéssel ugyanis azóta is kiválóan elszívja a levegőt az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő zöldpárti konkurenciája elől.

Németországban – ahogy a legtöbb identitászavaros nyugati társadalomban – ugyanis tombol a zöld „vallásosság”. Vegánok, buddhisták, „nemártók”, szörnyűséges és bűnös múltjuk, valamint a hagyományos és borzalmas nyugati élet elől mély és tiszta spiritualitásba menekülő Jó Emberek.

Velük kapcsolatban egyébként a legrosszabb hír, hogy általában fiatalok, és mély, nagyon mély spiritualitásuk ellenére általában igen jól keresnek, és ezen igen jó keresetük ellenére mélyen buták. Ez a tény, valamint rikítóan tejfehér bőrszínűk pedig fogékonnyá teszi őket az olyan kirívóan kártékony baromságokra, mint a megújuló energiákban való szektás vakhit – erre a későbbiekben még lesz konkrét példa – és azok agresszív védelmezése a Józan Ész ellenében.

Elsődlegesen nézzük, mi az velük követendő helyes viselkedésforma:

  • Soha, de soha nem állunk le velük vitatkozni az energiatermelésről. Nekik ez vallás, őket nem érdekli, hogy mi mennyibe kerül, meg minek hogy van értelme. Érvelne bárki egy hithű muszlimmal szemben mondjuk Mekkában?
  • (Sajnos) nekünk nem volt SS-Standartenführer a nagyapánk, meg az ő nagyapja se volt rabszolgakereskedő, úgyhogy ez nem a mi problémánk. Ezt természetesen sose mulasszuk el közölni velük.
  • Németországban már nem igazán lehet velük mit kezdeni, de Magyarországon hívjuk fel figyelmüket nyugodtan az örök aduász választások kívánatosságára. Sajnos Paks II-ről nem tudnak népszavazni, bármennyire is szeretnének, jövőre viszont lesz valami országgyűlésinek nevezett izé, azon esetleg elindulhatnának, aztán majd urnazárás utána 5-7 perccel összeszámoljuk, pontosan hány követőjük van.
  • Ezeket kitartóan és következetesen alkalmazva egészen biztosan agresszív és ostoba reakciókat csikarunk ki belőlük, amelyeknek ismét ne engedjünk! Tanuljunk a tőlünk nyugatra alkalmazott agendából. Ma csak az olcsó áramot veszik el tőlünk, holnap pedig a véres bélszínt, majd a tojásrántottát. Nem és nem!

Hogy a jelenség nyugaton mennyire elharapódzott, azt Magyarországról hál Istennek nehéz felmérni. Nálunk szerencsére csak egy szabadsághídnyi is csak akkor jön össze ebből a modern söpredékből, amikor előző este túl tiszta volt a herbál, és akkor a választási eredményeik százalékait most jóindulatúan meg se említettük.

Németországban és környékén viszont simán bielefeldnyi hippit képes egyszerre megmozgatni a szavazók 10-15, nemritkán 20%-át kitevő degenerált embertömeg.

Érthető hát, hogy még egy Merkel-szintű politikus is fél tőlük, valamint egyáltalán nem szeretné, hogy ide-oda sodródjanak választások idején, az általuk lekötött társadalmi energiát pedig igyekszik a lehető legjobban becsatornázni.

A dolog jobb megértéséhez vizsgáljuk meg ennek a vonalnak a legdegeneráltabb, egyúttal legálszentebb képviselőit, a fényevőket! Bizony! Vannak olyan Szent Emberek, modern guruk, jógik, rinpocsék meg kitudjamik, amik a tudomány jelen állására fittyet hányva állítják, hogy ők kizárólag fénnyel táplálkoznak. Érdekes megfigyelni ezen ausztrálok (jó szar ez a börtönsziget-múlt, mi?), amerikaiak (talán mégse kellett volna kiirtanotok az összes indiánt?) németek (nektek meg a mindenki mást, aki elérhető távolságban volt) emberi nagyságát, amivel jóvá tehetik majd azt, amit fehérember elődeik elkövettek.

Apróbb szépséghiba, hogy a kitartóbb tévéstábok a stúdióban elkövetett éterikus fényevések után követni szokták ezeket a szent embereket, és valahogy mindig önfeledten hotdogozó-fagyizó, otthon töltött ostyákkal teli kamrábal nasizó fényevő-gurukat találnak, de szerencsére néhány elszánt hívük gyakorolta már a természetes szelekció kívánatos folyamatát, és őszintén éhenhalt mesterei aurájában.

Talán nem véletlen, hogy a többségük ezért nem meri önnön testével bizonyítani elkötelezettségét a megújuló energiával működés iránt. Erre kínál nekik mentsvárat egyfajta kollektív fényevésként az energiatermelés, egészen pontosan annak fénnyel működő, vagyis nem olyan nagyon jól működő része.

Emlékszünk még, hogy ugrottak neki L. Simon Lászlónak, amikor felhívta figyelmüket erre a nem nagyon jól működésre?

Nos, itt figyelhető meg egészen pontosan a szektás jelleg.

Az ellenfél nevetségessé tétele a 444-nek természetesen, a jövőbeli, még eddig fel nem talált, de majd biztosan feltalálandó technológiákra való hivatkozásnál is fontosabb volt. Végső érvnek jobban kellett most a nagyon menő és haladó nemzetközi zöldmozgalom, amely tőlük nyugatra, szerencsésebb helyeken biztos megoldja ezt a kérdést, ki se kell fejteni pontosan hogyan.

Na, és mi a tipp? Vajon hogy oldja meg az ilyesmit ez a rengeteg Szent Ember? Naná, hogy iparilag is van otthon egy színpompás édességekkel dugig rakott nasis kamrájuk! Szénerőműnek hívják ezt a nem túl egészséges nasit, és cserébe bele is fulladnak.


  Kurtz ezredes

11 hozzászólás

  1. Ebbe,már nem csak felnőtt ember,hanem kisgyerek is belehalt.
    A fényevésbe.
    Nálunk is vannak izék.
    Amúgy,a szloták vízerőmű földrengés idején nagyobb veszélyt hordoz a fővárosiak részére,mint az atmoserőmű.

    • Biztos azért haltak bele a fényevésbe mert válogattak. Sokszor van úgy hogy csak a pirosat eszik mindenki csak azt keresi. A sárgát, zöldet, kéket meg a többit már nem is keresik, az nem érdekli őket.
      Bezzeg aki nem finnyás vagy válogatós annak súlyproblémái vannak.

  2. A fényképen nem kémény, hanem hűtőtorony látható. (azért ilyen tömzsi) A hűtőtoronyból pedig nem füst, hanem víz pára gomolyog. (az meg azért sötét, mert a fránya fényviszonyok…) A hűtőtorony szerepe pedig, hogy a munkaközeget (víz-gőz) a hőerőműben (atomerőműben) visszahűtse, hogy jobb legyen a hatásfok.

    A dánok, hollandok játszhatnak szélerőművel, tessék összehasonlítani a magyar és dán szélsebesség térképeket. Elég jelentős a különbség. De, ha lusták vagyunk megkeresni e neten, gondoljunk arra a Kárpát-medencében vajon miért nem volt akkora divat a szél malom
    Arról kellene egyszer cikket írni mit csinálnak a rendszer irányítók, és miért prüszkölnek a nap és szélerőművektől minden országban, miért akarnak villamosenergia tárolást… A villamosenergia (nagy mennyiségben) nem tárolható, ezért mindig pont annyit kell termelni, mint a fogyasztás. A szél és nap erőművek nem arról híresek, hogy befolyásolni lehetne a termelésüket, tehát a többi erőművet kell, lehet szabályozni, így ezek hatásfoka romlik… Amúgy a csúcsfogyasztás nem délben van mikor nagyobb valószínűséggel süt a nap, hanem inkább este.
    Az elektromos autók elterjedése is nagyon “környezetbarát” lesz, mivel jelentősen megnövelik majd a villamosenergia igényt.
    Az energetika érdekes, hasznos, csak ne bölcsészek, tesi tanárok, meg fényevők osszák az észt energetikai kérdésekben.

  3. A nap kisbetű, a szél viszont nagy és két L. 🙂

    • A Nap az nem azt a 24 órát jelenti.
      A bernadett is egy el-betűt használ. Mint szél. Ja meg nagy bét,de erre nem tartom jogosultnak.

    • Piréz Róbert

      Szerintünk meg iratkozz vissza az általános iskolába!

  4. Ez jó!:-):-):-)

  5. Van egy tippem,(Öveges prof útmutatása alapján)
    Dörzsöljünk össze,egy liburnyákot,egy rosszabbikossal. A két ellentétes erő folytán energia nyerhető.
    Ha mégsem,akkor alighanem az azonos töltésű részecskék,valóban nem fognak villanyt termelni.

  6. Magyarországnak égető szüksége van szitakötő-pirító naperőmű-parkokra és madárdaráló ventilátorokra.

  7. Horváth Lajosné

    Véletlenül keveredtem erre az oldalra, még jó, hogy nincs szomszédom mert akkorákat nevetek hangosan , még a végén azt hiszik, hogy meghülyültem. Ugyanis egyedül élek. Köszönöm, hogy így felvidítanak, gratulálok
    az írásaikhoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük