Az algoritmus


Szia, Kurtz ezredes! Úgy látjuk, nemrég megváltoztattál valamit az adatlapodon. Szeretnénk, ha tudnád, hogy mi, itt a facebooknál azon dolgozunk, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed!

Miért látod ezt a hirdetést? Mert 18 és 99 év közti magyar állampolgár vagy, akit úgy gondolunk, hogy érdekelhetne a következő: Hungarian Socialist Party. Dehogy van ez összefüggésben a közelgő EP-választásokkal, mi nem avatkozunk bele külföldről az ilyesmibe.

Csak úgy véletlenül pont szólunk most, hogy fergeteges forró LMBTQ-buli várható péntek este Budapest belvárosában, egy általad sosem látogatott helyen. Tele lesz tüzes láncos fiúval! Hátha érdekel, de ezt természetesen nem abból gondoltuk, hogy tegnap megint poénbuzultatok a hetero haverjaiddal a privát messengereteken, meg It’s ok to be gay videoklippet küldözgettetek egymásnak. Ez csak afféle szerény sejtés a részünkről. Itt a link, klikkolj rá, és akkor látod a többi, hozzád hasonló érdeklődésű melegfiút is! Nem, most nem érdekel minket, hogy 10 éve, amikor regisztráltál, itt is beállítottad, hogy a lányok érdekelnek, sőt, még az akkori csajoddal is kapcsolatban voltatok. Hátha azóta mégis átpártoltál a kukira, noha természetesen dehogyis meggyőzéssel terjed, de azért csak próbáld ki!

Németországi munkák. Menő most nagyon. Ha mondjuk van szír nagycsaládod, talán még dolgozni se kell!

Amnesty, TASZ! Be sem lájkoltad őket, de minden posztjukat első helyre dobjuk? Ez azért van, mert az 1 százalékról okosan kell döntened, nem árt, ha megismerkedsz a világ bátraival, a harcos jogvédőkkel, akik szeretnének börtönbe csukni téged azért, mert kiröhögöd a női ruhába öltözött férfiakat.

Jávor Benedek nemsokára ismét ringbe száll az EP-képviselőségért. Nézz meg hát egy kis videót, amelyben holland, belga és finn kopasz képviselőnők is elmondják tengermély gondolataikat arról, miért jó Benedekkel dolgozni. Angolul fognak beszélni, mert az nagyon menő nyelv, és náluk sokkal többen beszélik, mint nálunk, még ha ilyen tarzanosan is.

Vezetőképző workshop Vona Gáborral. Tanulj szervezetet vezetni egy igazi győztes profitól! Miért gondoltuk, hogy téged Vona Gábor érdekelhet? Hát nem írjuk ki, de talán azért, amiért a fergeteges melegbuli is.

Seeking arab women? Nemrég Magyarország területén jártál.

Az atomenergia:

  • VESZÉLYES!!!
  • Fenntarthatatlan!
  • Még inkább kiszolgáltat minket Oroszországnak!
  • Vásárolj inkább napelemet, itt is van rögtön egy hirdetés!
  • Szavazz mégis inkább az LMP-re, nekik vannak megoldásaik mindenre!

Mert 25-40 közti fehér férfi vagy.

Elektromos rollerkölcsönzés Budapest területén!

HVG, 168 óra, 444 és Index? Csak azért ajánljuk neked, mert láttuk, érdekel a politika, és akkor nem árt, ha a megfelelő, bevizsgált, ellenőrzött, általunk támogatott helyekről tájékozódsz. Cserébe a saját írásaidat is elrejtjük előled, hátha ettől meggyógyulsz.

Mindenki Magyarországa Mozgalom és Márki-Zay Péter? Azért látod ezt, már láttuk, hogy az 1200-ból három barátod érdeklődik irántuk, hátha téged is megérint. Hogy a PestiSrácok.hu-t 400 ismerősöd követi? Pont ezért nem dobjuk fel neked a hírfolyamodba, mert a végén még fasiszta leszel, ami elszomorítana minket, a rád továbbra is szeretettel gondoló, érted aggódó melegsrácokat itt, Dubliberlinben. És tudod, mi nem terjesztünk náci portálokat, csak kommunistát és iszlamistát.

Hello világ! Egy új állam született, a katalónia köztársaság (sic!). Isten (aki most akkor mégse csak egy buta mese, komcsikáim?) hozta el ezt a fiatal nemzetet, és kérd meg az ország (sic), hogy felismeri ezt a videót. #welcomekatalonia.
(Az én algoritmusom azt súgja, hogy kéne nektek valami komolyabb dolog a googlefordítónál)

Szia, Kurtz! Szeretnénk, ha tudnád, hogy számunkra nagyon fontosak a közösségi alapelveink. A sértő, kirekesztő, gyűlöletkeltő posztok törlésre kerülnek. Úgy látjuk, te nagyon sok ilyen fideszes nácival barátkozol, akiket már sikerrel letiltottunk meg tartunk örökös harmincnapos tiltásban. Te miért nem posztolsz soha semmi nácit, kisköcsög? Téged is nagyon le akarunk már tiltani, innen Dublinberlinből, a fideszes jó kurva anyádat!


  Kurtz ezredes

4 hozzászólás

  1. “Isten (aki most akkor mégse csak egy buta mese, komcsikáim?)”

    De. Az csak egy buta mese… És nem csak a komcsik szerint. 😉

  2. a csaj jó, szúrnám!
    (ezt még belefér?)

  3. De miert kell facebookozni? Nekem sincs.

  4. fürgerókalábak

    Én is lepattantam wastebook-ról. A böngészőben pedig Ghostery, kötelezően. Attól hogy valaki nem wastebookozik még ugyanúgy követi.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük