Amit Kurtz ezredes nem ért az ismételt kétharmad után


Sok nyitott kérdés lezárult április 8-ával. Azóta minden reggel csodálatos napra ébredünk. Az ellenzék olyan kijózanító pofont kapott, amit talán még soha, mégis felmerült néhány apró probléma, amelyek megválaszolásához olyan nagyon okos trojkára lenne szükség, mint Kéri László és Lengyel László Kálmán Olgával.

  • Hogyan buktatható meg egy kormány az okostelefonok fényerejével? Addig értem, hogy odamennek a parlament elé, benyomják, és felemelik. Utána viszont mit várnak? Orbánnak ettől le kéne mondania, vagy automatikusan kéne megbuknia tőle?
  • Miért akarnak újraszámolást vagy megismételt szavazást? Én tudom, hogy miért akarok. Utána ismét olyan csodálatos reggelre virradnék, mint április 9-én. Sőt, utána pár napra rá megint megszűnne néhány viperafészkük, szóval még napokig április 9-ékre virradnék, de ők vajon miért akarják önként és dalolva átélni újra és újra és újra ugyanezt?
  • Hova tűntek Lukácsi “Viszlátkétharmad” Katalin visszafogott eperjoghurt ruhájáról az ezüst operettsújtások?
  • Eredetileg arról volt szó, hogy mi veszünk majd elégtételt az ellenzéken. Nem arról, hogy ezt ők intézik saját magukon, nekünk pedig csak annyi a dolgunk, hogy kéjesen nézzük.
  • Mit kell tennie/mennyit kell innia ahhoz Gyurcsány Ferencnek, hogy valamelyik mellette szobrozó testi-lelki jóbarátja (Molnár Csaba, Gréczy Zsolt) összeszedje minden bátorságát, és elrángassa a kamerák kereszttüzéből valamelyik túl jól sikerült sajtótájékoztatón.
  • Nekünk az miért rossz, ha csúnya, buta, agresszív, affektáló és idegesítő balliberális lányok többé nem akarnak szexelni velünk? Értem, hogy miért nem, csak nem értem ebben a felénk irányuló büntetést.
  • Mi a szarért kellett 220 éve lefejezni a francia arisztokráciát, ha most hirtelen mégse jó ez a remek polgári világ? Illetve hogy van az, hogy vasárnap délután még jó volt a magas részvétel, 12 órával később viszont a vidékieknek már mégse kéne szavazniuk, illetve a vidéken nyilván foghatatlan RTL Klubot kellett volna nézniük az M1 helyett. Most akkor jó, hogy ők szavazhatnak, és csak félre voltak tájékoztatva, vagy vegyük el a szavazati jogukat, és legyen megint feudalizmus, lehetőleg indexes meg 444-es földesurakkal?
  • Ki ad pénzt ezek után Juhász Péternek? Ha mégse mikro, akkor értem, hogy ki adhatja, csak azt nem, hogy miért.
  • A Kétfarkú Kutyapártnak nem kínos-e, hogy normálisabbak pl. az Együttnél? Mit  tehetnének ez ellen? Nem rombolja-e a szakmai hitelüket, hogy kartonpapír/hungarocell 0rbánt pl még nem döntöttek le?
  • Akkor a szélkormányt, azt továbbra is két L-lel írjuk? 🙁
  • A DK-nak vajon volt órára lebontott cselekvési terve erre a végeredményre is? Ha igen, akkor bele lehetne esetleg kukkantani? Jobban érdekelne, mint az eredeti.
  • Az állítólag kiemelkedően intelligens Simicska Lajosnak csak most tűnt fel, hogy Veiszer Alinda és Péterfi Judit valójában nem bemutatják, hanem lejáratják a szimpatikus ellenzéki fiatal arcokat?
  • Vajon lehet-e jobban megalázni egy olyan öreg pártharcost, mint Burány Sándort?
  • A kérdést továbbgondolva, a vérprofi Karácsony Gergely egyáltalán tudta-e a választások előtt, hogy a frakcióalapításhoz 5 ember kell, és ha ő zuglói polgármester szeretne maradni, akkor nem lesz köztük.
  • Az ismert vicc után (Amióta az Együtt különvált a Párbeszédtől, utóbbi szóba se áll vele) most a Párbeszédfrakció visszacsábítja-e a Bangóné Borbély Ildikót kiütő Szabó Szabolcsot?
  • Apropó! Mi lesz most két személyes kedvencemmel, Bangóné Borbély Ildikóval és Heringes Anitával? 🙁 Maradnak a politikában, vagy visszamennek óvónéninek?
  • Na, ugye? 😉

  Kurtz ezredes

12 hozzászólás

  1. Egyik kérdés jobb mint a másik! Az elsőre (persze ,tudom,hogy költői a kérdés ) talán az lehet a válasz,hogy a mobilok fényét meglátva,Orbán miniszterelnök úr a fejéhez kap és megVILÁGOSODIK , majd átadja a kormányrudat pl. Márki-Zay Péternek,aki már bizonyította alkalmasságát (mindenre) kb két hónapi polgármesterkedéssel.

    • Kiss László

      Itt pontosan mire is gondolsz? A hmvásárhelyi polgármesteri hivatal akkor működik igazán jól, ha ő nem jelenik meg benne, viszont Miskolcról táviratilag kirúg mindenkit, aki már több mint egy éve dolgozik a hivatalában, miközben beszélgetéseket rögzít Veszprémben? Akár át is keresztelhetnénk bolygó hollandira – egyébként is nagyon is emlékeztet Judith Sargentinire, meg arra a másik flamand buziaktivista picsára, akinek aposztrof van a nevében.

  2. Akármilyen hosszu ideig is fogtok világitani az okos telefonjaitokkal attól az
    eszetek nemfog megvilágosodni.

  3. úgy éppen csak átfutva a cikket, egy jó fél liter házi mézes almapálinka utan, csak az a kerdésem, hogy miként lehetséges az, hogy ide tudok irni, a hvg.hu oldalon meg nem tudok? hogy akárhogyis messze vagyunk egymastól, de mi élőben, sőt, talan írásban sem, nem engednénk meg azt a hangot, ahogy worluk ir a Balogh Zoltánról.
    uraim, ha ez megjelenik a Ti blogotokon, akkor olyannyira szólàsszabadság van, hogy csak nálatok tudtam leírni. koszonom szepen.

    • Kiss László

      Az “ellenzéki” média emelkedetten liberális, tehát jobb, ha egy csomó egymásután leírt karakterből álló magasröptű kinyilatkoztatás után kussolsz, vazze, megvilágosodsz, és próbálsz nem sudribunkó vidéki tapló paraszt maradni továbbra is – míg ha betévedsz ide a fasisztaelnyomó médiatúlsúlyba, szabadon cseveghetsz az erre bóklászó primitív megtévesztettekkel. Sőt, szervezhetünk gonosz performanszokat is: például belevilágíthatunk Kurtz kamerád szemébe a szentjánosbogarainkkal (vidéken nincs mobil, de még áram se, csak a kisbíró dobolja a közmédiát I. “Rettegett” Viktor cár új rendeleteiről a művház előtt), hogy nagy kibaszás ám tőle, hogy nem folytatja áldozatos munkáját gyűlöltellenségeink/bezzegnemzetek analóg blogjában (amit a kisbíró tárogatón szokott előadni a lármafa alatt). Hamarosan jön a felvételi időszak a CEU-n, ami jó út Brüsszelbe és az ENSZ-be, ha az ember már arra tette fel az életét, hogy mindenki mással jól kibasszon – és azért jó lenne tudni, hogy a lapos Földön még miféle szarházi geci népek dagonyáznak aljas kis tetűfészkeikben?

      • A maradék gyűlölhető közösségek nem ütik meg azt a szintet, hogy az Ezredes & Tsai dolgozatot rittyentsenek belőlük. Némi iróniával kevert szarkazmus pár sorban bőven elég a saját farkában botladozó libbal nyájnak.

  4. Gáspár Anett

    “olyan kijózanító pofont kapott, ”

    Ezzel vitatkoznék, mert úgy tűnik, még mindig kómában kóvályogva tüncikéznek.

  5. Gáspár Anett

    1. “az okostelefonok fényerejével”— A Zorbány megvilágosodik és lemond
    2. “Miért akarnak újraszámolást”— mert keresik Gyurcsányszínes számolókorongjait. (Ha van, aki emlékszik a keménypapír korongokra még elsőből.)
    3. “eperjoghurt ruhájáról az ezüst operettsújtások?”— a harmadik kétharmad sújtólégrobbanásában felszakadtak.
    4. “nekünk pedig csak annyi a dolgunk, hogy kéjesen nézzük.”— ennyi perverzitás úgy 1919, 1956, 2006 után nekünk is jár.
    5. “mennyit kell innia ahhoz Gyurcsány Ferencnek”— reméljük nem addig, mígnem a köztársasági elnök visszautasítja a Lovagrendjének az aláírását. Ne fessük a Gyurcsányt a falra, még megjelenik.
    6. “csak nem értem ebben a felénk irányuló büntetést”—- már az is büntetés, hogy megfordult a fejükben.
    7. “Mi a szarért kellett 220 éve lefejezni a francia arisztokráciát, ha most hirtelen mégse jó ez a remek polgári világ?”—- Akkor sem volt jó, mert a burzsoákat (polgárokat) is lefejezték. Hogy azt mondja: “Királyok, hercegek, grófok, Naplopók és burzsoák, Reszkessetek, mert feltámad. Az elnyomott proletár. ”
    9. A Kétfarkú Kutyapárt nem normális. Jópofáskodva anarchista söpredék. Elhiszem, hogy a sutkáik nevetésre ingerlik olykor az embert, de a lényeg a felelőtlen bomlasztás, komolytalanná tenni az országnak és a nemzetnek véresen komoly, sorsdöntő választásokat.
    10. A Szél-kormányt Jobbik-LMP-nek hívjuk. Most készül.
    11. A DK-nak matematikai fejtörő és nyelvtörő rejtvényfeladványok megfejtése volt a célja. A pártelnökük belebukott.
    12. ” Veiszer Alinda és Péterfi Judit valójában” két nőnek öltözött Simicska.
    14. A “vérprofi” Karácsonynak odasült a kalácsa.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük