A tájékozatlan, felelőtlen, ostoba és pénzügyekben analfabéta pártoknak is jár a devizahitel-mentés?


Megdőlt az a tézis, hogy Gyuriferiék direkt adósították el az országot, és szolgáltatták ki Magyariországot a gonosz devizahitelezőknek. Pedig nem is. Véletlen volt. Csak meg kell nézni a különben eladhatatlan külalakkal rendelkező Jókai utcai-székház történetén. Amit egymilliárd-százmillió forintos jelzáloghitel terhel. Állítólag már a villanyt, meg a gázt is kikapcsolták, bár a szocik saját bevallása szerint fizetik rendesen. Ahogy érkezik a sárga csekk, Tobiás már megy is vele a postára.

Gyuriferi még 2007-ben intézett egy ilyen hitelt okosba a szocialistáknak. Aztán beütött a krach, azóta stikában lopkodják ki a bőrfotelt, a sztálinos képeket, a csapokat, a villanykörtét meg a vécépapírt, mert a nehezebben mozdítható bútorokra már ki van vetve a jelzálog. És még azt sem tudni, mi lesz a Naésgyula rézbuksijával az előtérből, elvégre az is oda van csavarozva, nem lehet csak úgy áthúzni egy vonóhorgos Zsigulival az új táborhelyre.

Szóval már csak a Naésgyula miatt is kijelenthető, hogy nem számító érdek, hanem egyszerű szakmaiatlan ostobaság vezette az MSZP-t akkor a devizahitelbe, hát hogyan tudtak volna ők az ország helyett is gondolkodni. Nem volt nekik ilyesmire kapacitásuk, Gyuriferit már az leterhelte teljesen, hogy a kormányzás látszatát kellett kelteni reggel, délben meg este.

Ha majd kicsit jobban megy a szekér, kellene ilyen pártadósság-mentő csomagot is csinálni. Ha már a tájékozatlan, felelőtlen vagy egyenesen buta (lásd Gyuriferiék és az MNB akkori magyarázatát a tömeges deviza-eladósodásra!) szavazópolgárokat nem hagyta cserben a Kormány, akkor a tájékozatlan, felelőtlen és ostoba pártoknak is jár a mentőöv, nemdebár?


  Zsuzsanna Bori

Nincs hozzászólás

  1. Simor András, a Magyar Nemzeti Bank elnöke használta ismét nálunk „a nincs ingyenebéd” fogalmát akkor, amikor 2008-ban a budapesti amerikai nagykövetnek leszögezte, nem kell megvédeni a devizahiteleseket.
    Egyszóval NINCS !!!! Ingyenebéd!!!!

  2. Simor András, a Magyar Nemzeti Bank elnöke használta ismét nálunk „a nincs ingyenebéd” fogalmát akkor, amikor 2008-ban a budapesti amerikai nagykövetnek leszögezte, nem kell megvédeni a devizahiteleseket.
    Egyszóval NINCS !!!! Ingyenebéd!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük