„A rendszer áldozatai”, avagy a kommunizmus kísértete járja be a haladó sajtót


Eljutottunk odáig, hogy már a mérce.hu-t se kell kinyitni, ha kommunista propagandára vágyunk. Elég bármelyikre kattintani a számtalan haladó sajtótermék közül, és rögtön az arcunkba landol minden, ami mostanában divatos az angolszász baloldalon: kommunizmus, szocializmus, identitáspolitika, fehér-ellenes rasszizmus és Izrael-ellenesség.

De most foglalkozzunk csak a kommunizmussal, ami – mint az számtalanszor hallhatjuk a kis őszigólyás forradalmárkáktól – egy remek elmélet, csak valahogy mindig hiba csúszott a megvalósításba, ezért újra meg újra neki kell állni. Most éppen a nyugati világban, annak is az angolszász részében szeretnék ismét kipróbálni. De a külpolitika iránt nem különösebben érdeklődők is pontos képet kaphatnak a nyugati világban terjedő agylágyulásról, a kommunizmus iránti egyre növekvő vágyukról, amennyiben magyar haladó médiát olvasnak. Már nem kell különösebb nyomot nem hagyó, de azért igyekvő kommunista propagandatermékeket felkutatni, elég például a legnagyobb, a legfüggetlenebb, a legszakmaibb, legnegyedikhatalmiágibb kiadványt.

Nézzünk egy tökéletes példát a nemzetköziesített, hálózatba szervezett haladásról: „A csomagfosztogatás oka egyrészről a munkások alacsony bére, másrészről a munkaerőhiány, derült ki informátorunk leírásából. Nincs pénz, kevés az ember, ezért lophatnak.” (Forrás: Index, Földesmesék)

Értsd: mindenki a rendszer áldozata. Nem az történt, hogy néhány becsületet és tisztességes munkát hírből nem ismerő figura azért jelentkezik hordárnak a repülőtérre, hogy ott lophasson, hanem mert a rendszer felzabálja, rákényszeríti őket a bűnre.

Mert a rendszer bűnös, a delikvenst a rendszer teszi bűnözővé, és az Index ezért kénytelen a rendszer ellen harcolni. Valahogy így.

Mennyire előremutató volt a ‘90-es évek SZDSZ-e, a megélhetési bűnözés fogalmának kitalálói. Ebbe a kategóriába helyezve felmentettek mindenkit, aki kemény munka helyett inkább mások kemény munkával megtermelt vagyonát fosztogatta. Az SZDSZ volt az első, talán az egész fejlett világot tekintve, aki áldozatnak volt képes beállítani a bűnözőket, amiből egyenesen következett, hogy az áldozat az igazi bűnös, hiszen vagyonkája rejtegetésével akadályozza a bűnözőket. Az Index persze, mint minden rendes haladó, ezen is túllépett, ezt is meghaladta a permanens haladás jegyében. Itt mindenki áldozat, méghozzá a rendszer és legfőképpen Orbán áldozata.

Isten (vagy a természet) ezek szerint hiába adott szabad akaratot, a bűnözés olyan dolog, amit a rendszer ránk kényszerít. Csoda, hogy mi ennek ellenére nem bűnözünk. Sőt, a társadalom elképesztő többsége nem bűnöző, pedig ugyanabban a rendszerben élnek. Biztos van valami trükkjük, a Telekomtól tudjuk, hogy a magyar sztereotipikusan ügyeskedő népség, biztos kiügyeskedik magukat a bűnözés parancsa alól.

Földes és a hozzá hasonló kommunisták szerint mindent megválaszthatunk. Országot, bőrszínt, nemzetiséget, nemet, szexuális identitást, életkort, csak a bűntelen élet nem. Mert a rendszer parancsa a bűn.

Bennem azért felmerül a gyanú, hogy a nincs másik Indexnek nyugatról diktálják ezeket a független, szakmai gondolatokat. Az amerikai demokraták éppen szélsőbalra tolódnak, New Yorkban képviselővé emelt hispán hősük a gazdag fehérek vagyonának újraosztásáról és nemi, faji és származási alapon vetné alá hozna létre másodosztályú állampolgárságot az Egyesült Államokat alapító fehér, protestáns, angolszász többség számára, akik valójában már régóta a legnagyobb kisebbség a keleti part nagyvárosaiban. Éljen a világkommunizmus, éljen a szegregáció, éljen a vagyonos emberek kifosztása, kivéve azokat a vagyonosokat, akik finanszírozzák a legújabb kommunista társadalmi kísérletet.

Persze ezek a gondolatok és vívmányok idegenek és szokatlanok Magyarországon, Földes és kommunista barátai csak csak annyit érnek el, hogy mi röhögünk rajtuk.

Ugyanis mi nem vágyunk a kommunizmusra, mivel kipróbáltuk és nem jött be.

De sajnos kis ország vagyunk, és ha lenne annyi önálló gondolat és tettrekészség az Index szorgalmas propagandistáiban, hogy jelezzék a gazdáiknak ezt a problémát, akkor se figyelnének rájuk. Ők nem szövetségesek a kommunizmus népszerűsítésében, hanem sima, egyszerű, eldobható eszközök. Gyalogpropagandisták. 


  Nyilvánvaló Kapitány

10 hozzászólás

  1. csakafidesz

    Az olyan alapállású bűnözőket akik azt mondják, “hogy azért lopok, mert ha nem lopom el, nos akkor ellopja más” a tőzsdespekulánsok között is kell keresni. Ők azért vesznek meg valamit gyorsa, mert ha nem akkor megveszi más, és ha már nincsen belőle több akkor duplaáron eladják..

  2. “Óh, én nem igy képzeltem el a rendet.
    Lelkem nem ily honos.
    Nem hittem létet, hogy könnyebben tenghet,
    aki alattomos.
    Sem népet, amely retteg, hogyha választ,
    szemét lesütve fontol sanda választ
    és vidul, ha toroz.”

    József Attila: Levegőt!

  3. “a magyar sztereotipikusan ügyeskedő népség”

    Amerikai mondás szerint “a magyar arról ismerhető fel, hogy akkor is előtted lép ki a forgóajtón, ha mögötted lépett be” (a forgóajtót az ellenkező irányba forgatva:-)

  4. Hát a gazdag gyárosok, a magukat pillanatnyilag elitnek hitt milliomosok, bankvezetők helyében erősen ideges lennék. Nem veszik észre, hogy mi folyik itt?
    Nem mi kisemberek leszünk a legnagyobb vesztesei ennek a tébolynak, hisz nekünk nincs vagy nem sok minden vagyonunk van amit elvehetnének.De nem ám!
    A felettük levő szuperelit akarja pont őket ledarálni. A kommunizmus, liberalizmus eszméjének, ami a széles néptömegnek elméletileg tetsző “legyen mindenki egyenlő, szép a multikulti, mindenkinek joga van teljes ellátással oda migrálni ahova akar, meg a feltétel és munka nélküli alapjövedelem, meg mindenki maga választja meg, hogy mi legyen, fiú, lány avagy kishelikopter” ezeken felcukkolt tömegek vajon kiket fognak Újrecskre meg marhahodályokba exportálni? Kiknek fogják a palotáit felgyújtani, villáikat elvenni, üzemeiket közösségiesíteni? Hát nem a mienket, az zicher, merthogy nekünk nincs.
    Hol van megint egy Hunyadi János, egy Rákóczi mentalitású gazdag milliárdos, aki vagyonával élére áll ennek a harcnak? Aki ellensúlyozni tudná a Soros félék pusztítását?
    Mert itt még csak nem is a marxi kommunizmus épül, hanem egy Madách szerű falanszter, egy 1984 nagy testvér birodalom, egy sokkal embertelenebb rabszolgatársadalom. Amihez képest az eddigi rabszolgatartás maga volt a paradicsom. Ott még ki lehetett törni, ott még meg lehetett ölni, mert ismerték a rabszolgatartót.
    A legnagyobbat a most még hatalmon lévők fognak bukni, és akkor nem lesz szükség indexes, HVG-s balliberális újságíró mórokra sem. A mór is mehet majd széklábat faragni, ha egyáltalán életben hagyják a mostani gazdáik.
    Hahó, ébresztő, hasznos idióták! A saját sírosotokat ássátok!

    • csakafidesz

      Ez amit írtál, sajnos butaság!

      • Oszt miért, kedves Csakafidesz? Hát nem történt meg Oroszországban1917-ben? Nálunk meg 1945 után? Elvették a a kastélyokat, polgári lakásokat, államosították az üzemeket, nem? Most is ezt tervezi a háttérhatalom, csak kicsit iszlámosítva, ahol a mai milliárdosokat iktatják ki először, aztán egy rövid nyugalmi szak után fokozatosan mindenkit, aki gondolkodik, ellentmond, végül kialakítanak egy emberekbe chip beültetett, az élet minden területén ellenőrzött rabszolga társadalmat, ahol nincs középréteg se kis se nagypolgárság. Mindenki dolgozhat a láthatatlan nagy testvérnek, akik a dőzsölő szuperelit lesz.
        Könyvek, filmek tucatjai szólnak erről, semmi újat nem mondtam. S nem kerülnek fel ebbe az elitbe, de még az iszlám elnyomó gépezetbe se a mostani ballib fehér politikusok és újságírók se, hiába képzelik azt, hogy most az új hatalom megvalósításában pedálozva jópontokat szereznek. Őket fogják legelőször “kulákként””szemüveges értelmiségként” bűnbaknak odadobni széttépésre a nagy tömegeknek. Ez se most fordulna elő először a történelemben.
        A győztes nem osztozik és nem hálás, nevetve fogja beáldozni a komprádor újságírókat is, hisz újságírónak is elég lesz két, három lap mint nálunk anno a tökugyanazt író Népszabadság, Magyar Nemzet, Magyar Hírlap volt az átkosban. Ez se újdonság, nemde?
        Max. a nyugati “kommunizmusra” vágyó, a mi tapasztalatinkat negligáló, a történelmet vörös szűrőszemüvegen át látó libsiknek lesz megrendítő élmény, nekünk vagy a kínaiaknak, Pol- pot rezsim gyerekeinek biztosan nem. Mi már átéltük egyszer.

  5. Ács József

    Politikai népszerűségi lista. Az első 12-ben a csőcselék-pártok képviselői közül az 1 szem Karácsony Geri csípte meg a 9. helyet! GRATULÁLUNK! Pedig A felmérést a komcsi Medián készítette a kiválasztott ,felsőbbrendű HVG számára október 12–17. között, az ország több mint 100 településén véletlenszerűen kiválasztott 1200 felnőtt állampolgár személyes megkérdezésével.
    Azaz,a komcsik és a belvárosi slett-firkászok számára a helyzet sokkal rosszabb…
    Nem jött be az elvtársaknak az átlátszó,gyúlólétkeltó,primitív hazudozásuk. Taszító! ..Az emberek átlátnak a szitán,tudják,a jelenlegi kormány sem tökéletes,de elnézegetve a néhány egy elemis, idetévedt ellenzéki kocsma-fröcsögést,”tudásuk” sz ötvenes években elég lett volna a Sztálin 2. b kisegítő osztályban,hisz nem rondítják össze az udvart. ,Isten óvja Magyarországot a mély-sötét , zsigeri gyűlöletet visszaböfögő elvtársaktól. Miért is gyűlölik Orbánt és primitívségük teljes magabiztosságával röfögnek baromságokat? Mert kizárólag csőcselék-bulvár az,amivel táplálkoznak,..A” tudásuk” az talán egy marxi gyorstalpaló fröcsögéshez, elég. Mert ugyebár,89.év., Bibó kollégium. Kéri tanár úr által ügy-intézett,polgári jogban kiválót produkáló hallgatók pályázhattak fél éves Cambridge-i kurzusra, melyet az akkoriban még kommunistaellenesnek beállított Soros-emberjogi “szervezet” IS támogatott.A nyertes diákoknak lövésük sem volt és nem is érdekelte őket a finanszírozó,így a legtehetségesebb ,perfekt angolul beszélő diák,Orbán Viktor is hallgatott húszon-évesen ANGOL LIBERÁLIS KÖZGAZDASÁGTANT FÉL ÉVIG! Ezt kéne tudni,nem visszaböfögni a primitív hazugságokat,és hőbörögni ,mint esténként a kocsmában…

  6. Eszerint van, ahol “diplomás prolik” írják az újságot. Több hazugságszemeszterrel a hátuk mögött!

  7. Az lenne, ezeknek a firkászoknak a jutalma, ha egy hétre igazi diktatúrában élvezhetnék a terrort, amitől itt rettegnek. A valóság mindig kijózanító tud lenni, annak aki ismeri. Ők nem ismerik, hazudnak, mert bértollnokok, eszközök. Sokan látják ezt, ezért nem hatékony az ármánykodásuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük