A haladó sajtó szalagcímei a héten


Miért helyes undorodni a fehér keresztény heteróktól?

Természetesen csak akkor, ha azok amúgy magyarok is egyben. Publicisztikánkban fellebentjük a fátylat arról, hogy a szeretet nevében miért jogos gyűlölni azokat, akiket mi gyűlölünk. Eddig lényegében minden háború mögött fehér keresztény heteró állt, ön gondolta volna? Például tudta Ön, hogy lényegében az európai túlfogyasztás kényszerítette a mongolokat arra, hogy a Selyemút melletti népeket leigázza és kiirtsa? Egyéb érdekes alternatív tények néhány kattintás után.

Meghalt Kobe

Így szerencsére nem kell vízben ünneplő magyar felsőtesteket meg győri választási eredményeket mutogatnunk. Ennyi szerencsénk még nekünk is lehet, de természetesen mélyen tiszteltük és rajongtunk a játékáért. Jómagam másféléves korom óta nem csak púlos és barszelónás, de lékörszös is volnÁk, hiszen szüleimmel egyszerre éltünk a három városban. Most a zsákolásait nézzétek, ne pedig a sose megevődő finomságoktól roskadozó győri MSZP asztalait.

Armageddon 2020

Leég Ausztrália, Kínából a koronária elhozta a végítéletet, gyanús esetek mindenhol! Legyél pánikban, ha te is szívesen csemegézel denevérkígyót a molekuláris ázsiai étteremben, a Belváros szívében. Ha nem, akkor is legyél pánikban, higgy a tudományban, és szavazz mindig a Fidesz ellen, mert azzal meg tudjuk előzni a világvégét!

Captain Panyi’s adventure

Peter Jacoby, the new hungarian opposition-leader! Not far-right acitivist nevermore. Never joking about miskolci’s zsidós, but Holocaust survivor/victim great-great grandfather. Not nazis, NO-NO-NO! Ambrózy and Megadja are the nazis! Please, believe us! Opposition unity is the most important thing ever in Hungary. Vote Jobbik-DK and kill the shit Fidesz!

Többéves náci megszállásban is megmenekült a zsidók 99%-a

Mert egyetlen magyar se volt az országban, aki kiirtotta volna őket. Szégyelld már magadat, te köcsög magyar! Kurva anyádat, de gyűlölünk tégedet, amiért nem hajóztál át a jóságos dánokhoz hasonlóan 437 ezer honfitársad közül senkit sem Svédországba, pedig igazán megtehetted volna, te köcsög magyar! Szakadjon már darabokra Orbán és Netanjahu bűnös szövetsége, mert mindkettőt gyűlöljük mi itt az ország legmenőbb online szerkesztőségében.

dr Romváry Trisztán

32 Wehrmacht-főtiszt pozitív életpályája, akik saját testükkel védték a magyar zsidókat. A magyarok a fő bűnösök, akik esetében nem zárom ki, hogy németnek öltözve haláltáborok működtettek a Lengyel Főkormányzóság területén! A zsidók leginkább a saját magyar szomszédtól, vagy a még magyarabb házmestertől retteghettek, akik feljelenthették őket a szegény ártatlan németeknél, akiket furcsamód vallásosan imádok és füstölővel táncolok körbe, ha nem látja senki az édesapámék társaságából.

Gyűlöld velünk együtt Schúbert Norbit te is!

Az ország legköcsögebb emberét kérdezzük, hogy mivégrefel ennyire kurva nagy köcsög. Vegyél részt te is a nyilvános lincselésben! Az októberi karácsonyi szeretetenergiánk most gyűlöletbe fordulnak át. Gyere, és élvezd te is! Kivégezzük a kisköcsögöt, mert ilyen köcsög volt. Gyűlölj velünk!

A legfrisebb Nyugati trend: Lakásméhészet

Trendi kiegészítők, kasok, házi kaptárak. Ne csak a jegesmedvéket és koalákat mentsd meg otthon! Most rajtad múlhat a Bolygó sorsa! Ha nem bántod, egyáltalán nem csíp, és könnyedén idomítható, háziasítható szelíd kis állatka. Vegánként is tartható!

Gazdaság

Így vert agyon bennünket a lesajnált Románia. A balkáni országok gazdasági csodáinak nyomában. 97%-os nyugdíjáremelés, direkt erre a célra kifejlesztett, rendkívül kedvező IMF-hitelkerettel. Ezekhez juthatnánk hozzá mi is, ha nem lenne a kókler Matolcsy, meg főleg a kurva Orbán, akik öngyilkos módon megakadályozzák, hogy a nyugatiak felesleges pénzéből nem épül itthon államadósság!

Korrupció

Tudta Ön, hogy Magyarország és Románia Európa két legkorruptabb országa? Mi kikutattuk úgy, hogy megkérdeztük magunkat, és ez a végeredmény jött ki tudományosan. Bár az, hogy Romániát korruptnak tartjuk, az ellentmond a korábbi állításainknak, miszerint ott az amerikai és uniós bábáskodás mellett felállított DNA megtisztította az országot, de ebben nincs semmi különös – mi sem hisszük el a saját hazugságainkat. 

Győr

Ott nem történt semmi érdemleges…


  Kurtz ezredes

7 hozzászólás

  1. Kimaradt még eme remek cikk listájáról, hogy Orbán maga Mussolini reinkarnációja, mert bakancsával eltapossa szegény liberális művészek ihletét. Igaz, ihlet szempontjábaól már úgy 100 éves hiányuk van az urbánusoknak, ha nem tekintjük ihletadó témának a bőgatyás-pálinkás buta magyarok kifigurázását, himbilimbik lóbálását színpadokon vagy nemzetközi-magyar mesék gender átírását és a fenékből kilőtt festékpacákat meg kakit a tányérokon.

    Aztán nem foglalkoztak eleget azzal a magyar liberáliskával, aki egy liberális értelmiséghez méltatlanul csak szobára felmenve és bemarcsizva lett volna hajlandó odatartani hátsóját nem képződmény, bár veszélyesen heteró szomáliainak, de csak azon technikai okból, hogy téli hajnalon fázott volna egy kies parkban a kis micsodája. Egy liberális honleány álljon rendelkezésre minden kiskorú szakállas barna szegény menekültnek ha hideg van ha meleg, mert ez a minimum!

    Az meg egyenesen felháborító, hogy újabb Ahmed H-kat akadályoztak meg a Röszkei határon, pedig ennyit az elmúlt “Szabadságot Ahmed H-nak” per és ellenper, tünci után már tudni kellett volna, hogy e fasiszta eljárás, miszerint bezárjuk a kapukat ENSZ ellenes.

  2. Jó cikk.

    Videó változatát, nyugodtan bemutathatnák Brüsszel minden forgalmi csomópontján, a Parlamenttől a LIBE-ig.

  3. Jó összefoglaló :))

  4. AH, de jó, hogy olyan teres és kiegyensúlyozott a blog!

  5. Van egy kellemes klímájú sziget.
    Bizonyos Ferenc-József föld. Érdemes lenne áttelepíteni oda farmernek.

    • Ha jól emlékszem Novaja Zemlja a jelenlegi címe.

      • Manapság a tenger alatti nyersanyagkincsek miatt a terület jócskán felértékelődött, Oroszország a messzi északon fekvő Ferenc József-szigetektől számolja azt a 200 tengeri mérföldet, amíg befolyása jog szerint tart az Arktisz területén.
        Egy-egy nagy szigetet az expedíció két legbőkezűbb támogatójáról Wilczek-földnek és Zichy-földnek neveztek el, egy sziklás félsziget a Budapest-fok nevet kapta, egy másikat Fiuméról neveztek el, de szigetet “kapott” Rudolf trónörökös, Deák Ferenc is.

        A szigetek egyébként ma is gyakorlatilag lakatlanok. A szovjet időkben katonai célokra használták, ma már tudósoknak is szabad a bejárás.
        A neve pedig ma is Ferenc József-föld, Земля Франца Иосифа [Zemlja Franca Ioszifa].

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük