A füstszűrő nélküli neonáci balhé esete


Megmondom én elvtársak, hogy hogyan legyen. Ha a Zorbán engedi a zsidók elleni tüntetést, akkor füstszűrös a cigije, tehát lehet ütni. Ha a Zorbán nem engedi a zsidók elleni tüntetést, akkor füstszűrő nélküli a cigije, tehát lehet ütni. Ráeresztjük a kis megjátszósokat, a helszinkitaszt. A huszonkettes csapdáját felállítottuk, még jó, hogy ebben az országban majdnem mindenki töketlen hülye, most még a nácik is velünk vannak, mint a Molotov-Ribbentrop paktum aláírásakor, a régi szép időkben. 
Annak a sok marha jobbközép majomnak meg be kell látnia, hogy ez egy jogi kérdés. Szerencsére a bíróságok is sötét marhák gyülekezete, bele se gondolnak, hogy amikor engedélyezik a tüntetést a cionizmus ellen, egy nappal a Zsidó Világkongresszus előtt, mekkora nemzetközi kárt okoznak Magyarországnak. Nekünk ez a jó elvtársak! Még jobban lehet nyomni, hogy mekkora náci ez a Zorbán. És hazudhatjuk tovább, hogy ez a kis mitugrász Vonagyerek a Fidesz bérence. Persze bármikor a Horthy-időkben ez a kis zsebnáci akkora pofont kapott volna visszakézből a hatalomtól, hogy sírva menekült volna haza a falujába, de szerencsére manapság van ez a jogállam izé, a tüntetés szépen lement, hiába akarta megakadályozni ez az undorító, jogtipró bagázs. 
A legszebb az egészben, hogy ez a vékonydongájú kis pöcs belenyomhatta az emberek arcába: „Tudják mi a közös a holnapi zsidókonferencia és a trafik botrány között? A Fidesz mindkét esetben besétált a Dohány utcába”. A folytatás pedig a nemzetközi sajtóban az lesz, hogy fasiszta Magyarország, náci a kormánya. 
Gyerekek, megcsináltuk, sikerült! A csapdánkba belesétált mindenki, a jogvédők védhették a jogot, a nácipöcs üvöltözhetett, rosszul kizárólag az ország és s kormánya járt, de az úgyis le van szarva. Kedves elvtársak, gyerekek, vajon melyik országban fordulhatna elő, hogy a szélsőjobbos a majom a hordón üvöltözi, az antiszemita tüntetésén, hogy bepereli a jobbközép miniszterelnököt, mert be akarta tiltani azt a zsidóellenes tüntetést, mely egy nappal a Zsidó Világkongresszus előtt zajlott Budapesten és ehhez a liberális jogvédő szervezetek ministráltak? Nincs ilyen ország. 
És már csak sírva a röhögéstől teszem hozzá, hogy olyan ügyesek voltunk, hogy ezek után még a Zorbán az antiszemita. Duplázzuk meg a bértollnokaink pénzét, küldjünk nekik kokaint és kurvákat, mert nélkülük ez soha nem sikerült volna. Éljen a helsinkitasz, a hávégé, az index és az összes többi, mely elmagyarázta a surmóparasztoknak, hogy miért nem jó jogilag, emberileg és nemzetközileg betiltani a náci tüntetést a Zsidó Világkongresszus előtt. Én csak dúdolgatom a régi dalt: egy a jelszó: tartós béke, állj közénk és harcolj érte…

  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük